zondag 26 november 2023

Gates Foundation insider schept op dat miljarden mensen in 2024 zullen sterven tijdens pandemie

november 26, 2023   3332   11  

Drie jaar geleden schepte Bill Gates openlijk op dat een toekomstige pandemie miljarden mensen van de aardbodem zou wegvagen. Met zijn kenmerkende grijns kon Gates niet duidelijker zijn over zijn toekomstplannen, schrijft Thepeoplesvoice.

Nu, volgens een insider van de Gates Foundation, zijn de plannen voor de beloofde pandemie in de maak en is de mondiale elite van plan om hun ontvolkingsagenda in de hoogste versnelling te zetten.

Wat is de gebeurtenis die ze plannen? Het is een ernstige pandemie, erger dan COVID-19, gericht op jongeren en kinderen.

Gates probeert wanhopig te voorkomen dat er informatie over dit verontrustende plan uitlekt naar het publiek, maar helaas voor hem zijn er nu te veel mensen vastbesloten om zijn kwaad aan de wereld te onthullen.

Gates is woedend dat zijn plannen worden gedwarsboomd door zogenaamde “samenzweringstheoretici” die vastbesloten zijn om zijn kwaadaardige agenda te ontmaskeren.

Toen hij deze week in de podcast van Trevor Noah verscheen, ging Gates tekeer tegen zogenaamde “samenzweringstheoretici” die zijn “superbelangrijke werk” veel moeilijker maken dan het ooit was.

Gates kan alleen zichzelf de schuld geven. Net als andere leden van de globalistische elite is hij arrogant geworden en zegt hij nu de stille delen hardop. Terwijl dit soort gesprekken vroeger alleen mogelijk waren in een donker en rokerig achterkamertje, deelt Gates zijn visie op de ontvolking van de wereld nu in het openbaar.

Herinner je je “Event 201“, een paraatheidsoefening met een coronavirus pandemie, uitgevoerd in oktober 2019 onder auspiciën van het World Economic Forum en de Bill and Melinda Gates Foundation en met de gebruikelijke verdachten, waaronder de Wereldgezondheidsorganisatie, China’s CDC, Anthony Fauci en anderen?

De timing was uitstekend en de COVID-19 pandemie begon binnen een paar weken na de oefening en verliep precies zoals ze hadden voorspeld. De globalistische elite was in de wolken. Het World Economic Forum kon het niet laten om zich te verkneukelen over de situatie en zong de lof van de “meedogenloos efficiënte” lockdowns.

 

De gewone man werd tot onderdanigheid gemaand door de mainstream media, die schaamteloos dienden als dienstmeisjes van de elite. We werden opgesloten, gestraft, ziek gemaakt, geïnjecteerd en verarmd. De economische gevolgen voor gewone mensen zijn rampzalig geweest en blijven zich opstapelen.

Als je twijfelt of de elite hier blij mee is, kijk dan eens naar de psychopathische glimlach van Bill Gates als CNN-presentator Fareed Zakaria zegt dat het lang gaat duren voordat de economie zich herstelt.

Natuurlijk zijn de rijken rijker geworden. De elite is nu elitairder dan ooit tevoren.

En natuurlijk hoefden de elites zelf niet te lijden onder de afstraffende lockdowns. De Wereldgezondheidsorganisatie en het World Economic Forum zijn beide gevestigd in Zwitserland, dat toevallig een van de weinige landen was die geen lockdowns en maskerverordeningen afdwongen.

Het is een regel voor jullie, en een andere voor mij.

Gezien het leed dat de elite de mensheid de afgelopen jaren heeft aangedaan, is het noodzakelijk dat we de acties van degenen die van de pandemie hebben geprofiteerd goed in de gaten houden.

Je moet je er in het bijzonder van bewust zijn dat een nieuwe pandemie zich door China verspreidt, waarbij kinderen in het ziekenhuis belanden en gehersenspoelde liberalen de regering smeken om de samenleving opnieuw in lockdown te plaatsen.

Alsof dat nog niet verontrustend genoeg is, heeft de nieuwe pandemie ook nog eens de vingerafdrukken van de elite.

Hoe groot is de kans dat slechts een week nadat Joe Biden een ontmoeting had met de Chinese dictator Xi Jinping en megadonoren van de Democratische Partij, China nu een andere Covid-achtige ziekte aankondigt die door het land raast?

 Bill en Melinda Gates: een duister verleden van uitbuiting van arme kinderen als menselijke "proefkonijnen" voor massale medische experimenten

 

Net op tijd voor de verkiezingen van 2024.

Joe en Xi deden hetzelfde in 2020!

Natuurlijk zullen betaalde propagandajournalisten en zogenaamde factcheckers snel arriveren om dit tot een grote complottheorie te verklaren door verwijzingen aan te halen van de instellingen die duidelijk deel uitmaken van het complot tegen de mensheid.

Maar we hebben gezien wat ze deden in de Covid-pandemie en we hebben aantekeningen gemaakt. Daar laten we ze niet nog eens mee wegkomen.

Volgens Gates houden de “geleerde lessen” uit 2020 in dat de elite voortaan veel sterker optreedt tegen zogenaamde “desinformatie” dan tijdens de Covid-pandemie.

Hoe werkt dit in de echte wereld? Het betekent dat er nog meer censuur en onderdrukking van de vrije meningsuiting zal zijn wanneer de volgende pandemie over de wereld wordt uitgerold.

Immers, tijdens Covid wonnen de sceptici, wat NIET acceptabel is voor Bill Gates. Ondanks het feit dat het gewicht van de mainstream media en de wereldwijde autocratische controle-infrastructuur tegen ons was gestapeld, slaagden we erin te zegevieren door te weigeren ons te laten intimideren en het zwijgen op te leggen door hun autoritaire tactieken.

Dus plant Bill Gates de volgende catastrofale besmettelijke pandemie, die jonge mensen zal doden, waarbij een veel sterkere controle op desinformatie zal worden uitgevoerd. Volgens Gates moeten landen prioriteit geven aan inspanningen om het vertrouwen in de overheid en de volksgezondheid te vergroten.

Gates begrijpt nu dat we hem doorhebben. Laten we eerlijk zijn, er zijn gewoon veel te veel toevalligheden met betrekking tot Gates om hem rustig in de schaduw te laten werken zonder hem goed in de gaten te houden.


 Kijk hoe Bill Gates zich ongemakkelijk voelt als hij wordt ondervraagd over de bijwerkingen van het vaccin

 

Hij heeft een griezelig vermogen om toekomstige pandemieën te “voorspellen”. Naast zijn voorbereiding op de Covid-19 pandemie via Event 201, voerde hij in 2021 ook een “voorbereidingsoefening op de pokken” uit die de opkomst van de pokken tot op de maand nauwkeurig voorspelde!

Bill Gates is een briljante investeerder, vergelijkbaar met Nancy Pelosi. Hij kocht aandelen in een nauwelijks bekende biotech startup genaamd BioNTech slechts twee maanden voordat de Covid-19 pandemie begon en verdiende meer dan een miljard dollar. BioNTech levert het Pfizer Covid-vaccin, ondanks het feit dat het voor de pandemie nog nooit aan vaccins had gewerkt.

Ik raad dus aan om goed te luisteren wanneer Bill Gates een toekomstige pandemie voorspelt. Hij weet iets waarvan wij ons misschien niet bewust zijn.

En hij kan het niet laten om zich te verkneukelen over de “volgende”.

Nee Bill Gates, de volgende pandemie zal geen aandacht krijgen omdat jij dan al opgesloten zit.

Deze machtswellusteling van miljardairs en politici heeft lang samengezworen om de massa’s tot slaaf te maken, en nu slaan ze hun slag.

Dit is een schaamteloze, openlijke machtsgreep van Gates en de globalistische elites die niet mag slagen.

Maar dankzij mensen die weigeren toe te geven aan hun hersenspoeling, mensen zoals jij, krijgt de globalistische elite het veel moeilijker dan ze dacht.

Kijk:

Video Link on Rumble: https://rumble.com/v3xr821-bill-gates-insider-boasts-billions-will-die-in-2024-plandemic.html


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/gates-foundation-insider-schept-op-dat-miljarden-mensen-in-2024-zullen-sterven-tijdens-pandemie/

 

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...