zondag 26 november 2023

Oversterfte onder kinderen blijft in heel Europa stijgen na push van COVID-vaccins voor kinderen

 november 25, 2023

Baltimore County Government CC0

Tot het moment dat het Europees Geneesmiddelenbureau (EMA) een noodvergunning (EUA) verleende voor het gebruik van “vaccins” tegen het coronavirus bij kinderen, was het oversterftecijfer onder kinderen in heel Europa negatief, zo blijkt uit nieuwe gegevens. Toen de EUA eenmaal was toegekend voor de injecties bij kinderen, begon het oversterftecijfer onder kinderen te stijgen, schrijft Ethan Huff.

Anders gezegd, kinderen in heel Europa waren over het algemeen veilig en gezond tijdens de hele “pandemie” – behalve dat ze gedwongen werden weg te blijven van hun vrienden, in sommige gevallen waar individuele landen thuisblijven en sociale afstand oplegden – en begonnen pas te sterven toen de overheid kinderen begon te pushen om samen met de volwassenen een COVID-prik te krijgen.

Zodra Operatie Warp Speed werd gelanceerd door het Trump-regime, begon het oversterftetecijfer onder iedereen omhoog te schieten. In Europa steeg het oversterftecijfer onder kinderen gestaag tot eind 2021 en sindsdien is het blijven stijgen naarmate de langetermijnschade van de injecties zich manifesteert.

COVID-injecties doden kinderen

In 2020, tijdens de eerste dagen van de “pandemie”, was het sterftecijfer onder kinderen van 0-14 jaar in heel Europa -511, wat betekent dat er 511 kinderen minder stierven dan normaal. Dit ging door tot en met week 21 van 2021 toen -330 extra sterfgevallen werden gemeld.

Op het moment dat de EMA de EUA voor COVID-prikken voor kinderen verlengde – dit gebeurde op 28 mei 2021 – begonnen de sterftecijfers te stijgen. Tegen het einde van 2021 waren er 685 gerapporteerd, wat misschien niet als veel klinkt in het algemene schema van dingen, maar het is significant in het feit dat de opwaartse trend sindsdien alleen maar is doorgegaan.

 

In 2022 werden er nog eens 1.385 extra sterfgevallen onder kinderen in Europa gemeld, gevolgd door nog eens 753 in 2023, op week 45.

“Dit betekent dat er in heel Europa 2.823 meer kinderen zijn overleden dan verwacht sinds de EMA de noodgebruiksvergunning voor het COVID-19 vaccin heeft uitgebreid naar kinderen”, meldt The Exposé.

“Maar er stierven 841 minder kinderen dan verwacht tijdens de hele vermeende pandemie tot het moment dat de EMA de noodtoestemming voor het gebruik van het COVID-19 vaccin uitbreidde tot kinderen, met min-841 extra sterfgevallen.”

Alleen al uit deze eenvoudige cijfers blijkt duidelijk dat er iets heel erg mis is met deze vaccinaties, die duidelijk duizenden kinderen het leven kosten. Het is alleen zo dat maar heel weinig machthebbers bereid zijn om dit te erkennen en in plaats daarvan andere, niet-gerelateerde factoren als excuus aanvoeren.

“Zoals iemand al zei – de ‘vaccins’ zijn het geschenk dat blijft geven,” schreef een commenter, die ook verwees naar een ander recent artikel over het groeiende aantal lepragevallen dat nu wordt ontdekt onder de volledig geprikte kinderen.

Een ander haalde de volgende video aan, waarin Dr. John Campbell Andrew Bridgen interviewt over een debat in het Lagerhuis van 20 oktober 2023 over sterftegevallen.

“Sir Christopher Chope had er veel mee te maken dat het debat er kwam,” schreef deze commentator verder.

“Het is maar een debat van een half uur. Andrew Bridgen zal twintig minuten spreken, waardoor er tien minuten overblijven voor de minister om te reageren, maar het zal een gescript antwoord zijn en geen van zijn vragen beantwoorden. Hij is ervan overtuigd een drie uur durend debat te krijgen.”

“Elk parlementslid dat de mandaten en propaganda aan de Britse burgers heeft opgedrongen, zou levenslang in de gevangenis moeten zitten,” voegde een ander eraan toe. “Misleiding en onwettig met volledige kennis van de schade die aan de bevolking van ons land werd berokkend.”

“Het is tragisch dat we in Canada bijna niet zo’n vertegenwoordiging hebben,” merkte iemand anders op. “Ik blijf hopen dat het Verenigd Koninkrijk een voorbeeld wordt waar we naar kunnen wijzen.”


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/oversterfte-onder-kinderen-blijft-in-heel-europa-stijgen-na-push-van-covid-vaccins-voor-kinderen/

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...