vrijdag 17 november 2023

Klokkenluider Raytheon (volledig interview) Amerikaanse overheid heeft Directed Energy Weapons die mega-aardbevingen kunnen veroorzaken

november 16, 2023   4648   16 

Een voormalige Raytheon werknemer heeft onthuld hoe Directed Energy Weapons (DEWs) worden gebruikt door de Amerikaanse overheid om wereldwijd ‘natuurrampen’ te creëren.

Voormalig Raytheon werknemer en klokkenluider Eric Hecker deed de onthullingen tijdens een optreden op de Patrick Bet-David podcast eerder deze week, schrijft Sean Adl-Tabatabai.

Hecker begon het interview met het beschrijven van zijn achtergrond en hoe hij voor een van ’s werelds machtigste en meest corrupte wapenfabrikanten kwam te werken.

Infowars.com meldt:

Oorspronkelijk werkte de klokkenluider als loodgieter, maar hij werkte voor eersteklas klanten die hem soms gebruikten als een soort “getaway driver ” wanneer ze een locatie wilden verlaten.

Uiteindelijk kreeg Hecker een baan bij Raytheon als loodgieter en verwarmingsspecialist en werd hij naar Antarctica gestuurd.

Nadat hij met verschillende wetenschappers had gesproken die op de Zuidpool waren gestationeerd, werd het Hecker duidelijk dat er onderzoek werd gedaan naar gerichte energiewapens onder het mom van een wetenschappelijk project.

Hij vertelde Bet-David dat er “platformen voor gerichte energiewapens opereren onder het valse voorwendsel van wetenschap. Dat is wat er feitelijk gebeurt in het Zuidpoolstation. Er zijn technologieën en technologieën van wapenkwaliteit op deze planeet die de gemiddelde burger niet eens kan bevatten. En daarom spreek ik me uit. Dat is mijn motivatie: wij, de mensen van deze planeet, zijn verplicht om haar beter achter te laten voor onze kinderen dan we hem gevonden hebben en als we geen idee hebben van de ramp die we over ons heen hebben gekregen, zijn we niet in een positie om het probleem recht te zetten.”

Video Link: https://twitter.com/i/status/1724879659538502054

Later beweerde Hecker dat een apparaat genaamd “de IceCube Neutrino Detector” twee toevallige aardbevingen veroorzaakte in Christchurch, Nieuw Zeeland, toen het voor het eerst werd getest.

Hoe het allemaal in elkaar past: Covid, 5G, Nanotech en Transhumanisme

 

Toen de machthebbers eenmaal de technologie voor aardbevingen hadden gebruikt, werden naties naar verluidt bedreigd als ze niet meewerkten aan bepaalde globalistische agenda’s.

Turkije was naar verluidt een land dat het systeem probeerde te dwarsbomen en vervolgens werd getroffen door een kunstmatige aardbeving.

Infowars vroeg zich af of er technologieën werden gebruikt om de aardbeving in Turkije te creëren kort nadat deze het land had geteisterd.

Video Link: https://banned.video/watch?id=63e3d1563527cd2ea2098784

Een Roemeens parlementslid beschuldigde het Westen ook van het opzettelijk veroorzaken van de zware aardbeving in Turkije als waarschuwing om niet af te wijken van de globalistische agenda.

Op een gegeven moment vertelde Hecker aan Bet-David hoe wetenschappers naar verluidt de tektonische platen van de aarde op breuklijnen manipuleren om opzettelijk aardbevingen te veroorzaken.

Het project kostte volgens de klokkenluider ongeveer 500 miljard dollar.

Video Link: https://twitter.com/i/status/1724879659538502054


Bekijk het volledige interview hieronder:

      Video Link: https://youtu.be/baE6lZBDJ-k


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/klokkenluider-raytheon-amerikaanse-overheid-heeft-directed-energy-weapons-die-mega-aardbevingen-kunnen-veroorzaken/

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...