vrijdag 17 november 2023

Nederland: Oversterfte stijgt explosief, zelfs twee keer zoveel als verwacht

 november 14, 2023   10541   22   

   pexels.com

Eind vorige maand publiceerde het CBS de eerste sterftecijfers die de mogelijke effecten van vaccinatieschade door de nieuwe boostervaccinatie laten zien. Het sterfteoverschot in week 40 was 250 per week, wat nog steeds hoger was dan verwacht, bericht Uncutnews.

Statisticus Herman Steigstra stelde de prognose naar beneden bij omdat er maar half zoveel injecties werden toegediend als verwacht.

Aan het begin van de maand lag de oversterfte op het voorspelde niveau. Er was vooral een stijging onder 80-plussers, die als eersten werden gevaccineerd. “Al meer dan een maand hebben we een onverklaarbaar sterfteoverschot van 30 per dag, en stijgend,” schreef Steigstra op 3 november.

Later stelde hij de prognose naar boven bij omdat het aantal toegediende vaccins sneller steeg dan verwacht. Neuroloog Jan Bonte antwoordde: “Het doden van oude mensen is weer begonnen, nietwaar?”

En wat zien we nu? Je zou kunnen wachten. Het sterftecijfer is geĆ«xplodeerd en ligt ongeveer op het niveau van de tweede coronagolf. Volgens Steigstra is het zelfs twee keer zo hoog als voorspeld. “Het einde lijkt met zo’n steile stijging nog niet in zicht.”

“De overheid vindt het uitgestelde zorg, de ongevaccineerden. We kennen de verhalen…”


Bron : https://twitter.com/SteigstraHerman/status/1722874589624074291

Bonte voegt eraan toe: “Vorige week hadden we een hittegolf. Of was het een koudegolf? Het regende meer dan genoeg, en opeens spoelden al die mensen met overgewicht het uitvaartcentrum in als ze naar de bakker wilden. Bovendien waaide het heel hard, zodat de lichtgewichten al lopend naar de voordeur werden geblazen. Ze wilden niet naar de bakker, maar naar de groenteboer. Ze reden te snel. Ze renden te hard. Ze speelden te hard. En last but not least: het was maar COVID-19. Plotseling viel hij om. Geloof me.”

Oversterfte is nog erger dan het lijkt

 

Hoofdsocioloog Tanja Traag van het CBS zegt in De Telegraaf: “Sinds het begin van de coronapandemie duurt de hogere sterfte langer dan we voor de pandemie dachten, en zelfs langer dan we vorig jaar inschatten.”

Voor het eerst sinds lange tijd is de levensverwachting naar beneden bijgesteld. “Het herstel van de huidige oversterfte na de coronavirus pandemie duurt langer dan verwacht.”


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/nederland-oversterfte-stijgt-explosief-zelfs-twee-keer-zoveel-als-verwacht/



Toparts waarschuwt dat ’turbokanker’ veroorzaakt door mRNA miljoenen mensen kan doden

Een van ’s werelds beste epidemiologen heeft gewaarschuwd dat de toename van “turbokanker” veroorzaakt wordt door mRNA-chemicaliĆ«n, waardoor binnenkort miljoenen mensen kunnen sterven. Dr. Harvey Risch is emeritus hoogleraar epidemiologie aan de Universiteit van Yale. Hij is gespecialiseerd in de etiologie, preventie en vroegtijdige diagnose van kanker en in epidemiologische methoden, schrijft Thepeoplesvoice. De professor … Meer lezen overToparts waarschuwt dat ’turbokanker’ veroorzaakt door mRNA miljoenen mensen kan doden

https://www.frontnieuws.com/toparts-waarschuwt-dat-turbokanker-veroorzaakt-door-mrna-miljoenen-mensen-kan-doden/  


Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...