vrijdag 17 november 2023

Psychiatrische aandoeningen en horror-ingegeven paniekaanvallen explodeerden nadat Operation Warp Speed tientallen miljoenen mensen injecties opdrong

 november 17, 2023   1810   1 

 

   © Tim Reckmann (CC BY 2.0)

Wanneer mensen denken aan bijwerkingen van vaccinatie, gaan ze ervan uit dat vaccinatieletsel altijd fysiologisch van aard is en een fysieke manifestatie van symptomen vertegenwoordigt. Het is echter mogelijk dat vaccintoxinen ontstekingen in het cardiovasculaire systeem kunnen veroorzaken, de bloed-hersenbarrière kunnen binnendringen en psychiatrische aandoeningen kunnen veroorzaken. Deze ontsteking kan auto-immuunaanvallen, bloedstolselvorming, vernauwing van bloedvaten en een lagere zuurstoftoevoer naar de hersenen inhouden. Elk van deze onderliggende problemen kan leiden tot psychiatrische problemen bij het individu, schrijft Lance D Johnson.

VAERS registreert duizenden psychiatrische problemen na COVID-19 vaccinatie

Sinds de introductie van de COVID-19 vaccins heeft het Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS) meer dan 9.400 gevallen van angst, 1.600 gevallen van depressie, 975 gevallen van prikkelbaarheid, 1.100 gevallen van hallucinaties en 1.500 paniekaanvallen gedocumenteerd. Meer dan 60 procent van alle bij VAERS gemelde angstgevallen zijn gerelateerd aan de COVID-19 vaccins. Deze gevallen kunnen het topje van de ijsberg zijn omdat artsen niet getraind zijn om psychiatrische problemen na vaccinatie te herkennen.

Slapeloosheid en zelfs zelfmoordneigingen worden ook gemeld na vaccinatie. Er zijn echter geen officiële onderzoeken om psychiatrische ziekten na vaccinatie op te sporen. De FDA en CDC weigeren de inflammatoire rol van het spike-eiwit van het vaccin te bestuderen en hoe het de bloedvaten kan beschadigen en uiteindelijk de hersenen van zuurstof kan beroven. Door het gebrek aan robuust wetenschappelijk onderzoek naar vaccinschade is er geen sluitend bewijs dat de COVID-19 vaccins de verschillende psychiatrische symptomen veroorzaken die bij VAERS zijn gemeld. Toch krijgen deze problemen steeds meer aandacht.

Covid "Vaccin" nieuws: Vaccineerders worden wanhopig, het bedrog blijft niet verborgen

 

60-jarige arts lijdt aan cerebella ataxie, destabiliserende paniekaanvallen na COVID-vaccinatie

Het geval van Dr. Patrick William Slater kan inzicht geven in de mechanismen achter het COVID-19 vaccin in relatie tot psychiatrische aandoeningen. De 60-jarige arts was gezond en actief voorafgaand aan Operatie Warp Speed. Hij had een succesvolle fulltime praktijk in Austin, Texas, en in zijn vrije tijd wandelde en viste hij. Maar die dagen zijn voorbij, dankzij het COVID-19 vaccin. In oktober 2021 werd bij Dr. Slater cerebellaire ataxie vastgesteld. Na het nemen van het COVID-19 vaccin verloor Dr. Slater de controle over zijn bewegingen en kreeg hij spontane paniekaanvallen. Na het vaccin kon hij niet meer zelfstandig eten, zelfstandig naar het toilet gaan of zijn eigen bewegingen controleren. Dr. Slater zei dat de paniekaanvallen elke nacht kwamen. Ze waren zo hevig dat hij er doodsangsten van uitstond. Bij verschillende gelegenheden overwoog hij zichzelf van het leven te beroven.

Neurologen en psychiaters deden zijn symptomen af als algemene angst en weigerden een verband te leggen met de vaccins. Dr. Slater is er echter sterk van overtuigd dat zijn verlies van controle over zijn motoriek en zijn nieuw ontdekte psychiatrische symptomen ontstonden nadat hij de eerste twee doses COVID-19 vaccin en een daaropvolgende boostervaccin had genomen. Dr. Slater zei: “Ik had geen enkele twijfel” over de oorzaak van de paniekaanvallen en het verlies van zijn motorische controle.

Dr. Slater is niet de enige. Sommige psychiaters zijn zich bewust van wat er aan de hand is met de mRNA-vaccins. Een psychiater genaamd Dr. Amanda McDonald zag persoonlijk veel van haar gevaccineerde patiënten terugvallen in een onstabiele, geesteszieke en paniekerige toestand. Volgens Dr. McDonald vertoonden haar patiënten in 2021 plotseling symptomen van slapeloosheid, depressie en angst “zonder enige vorm van rijm of reden”. Het enige wat deze patiënten gemeen hadden, was een recent COVID-19 vaccin of booster.

18 Leugens over Covid-19 en de Covid-19 vaccins; en 18 waarheden die ze willen verdoezelen

 

Op dat moment “kon ik niet achterhalen waarom,” zei McDonald. “Mijn patiënten blijven meestal stabiel. Maar na Operatie Warp Speed hadden haar patiënten last van atypische paniekaanvallen, vlagen van depressie en vreemde hallucinaties. Het kostte McDonald meer dan een jaar om zelfs maar te overwegen dat de COVID-prikken de boosdoener konden zijn. Ze kende haar patiënten echter al lang voor de lockdowns en de uitrol van de vaccins. Toen de COVID waanzin toesloeg, zag ze wijdverspreide “manifestaties” bij haar patiënten die niet normaal waren.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/psychiatrische-aandoeningen-en-horror-ingegeven-paniekaanvallen-explodeerden-nadat-operation-warp-speed-tientallen-miljoenen-mensen-injecties-opdrong/

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...