zaterdag 16 december 2023

Canada rapporteert een stijging van 300% in ‘ongespecificeerde doodsoorzaken’, wat oproept tot onderzoek

 Een nieuw Canadees overheidsrapport onthult een stijging van 300% in "ongespecificeerde doodsoorzaken" van 2019-2022. Onbekende oorzaken klimmen naar de vijfde belangrijkste doodsoorzaak in Canada. Volgens sommige gezondheidsexperts zou de sterke stijging aanleiding moeten zijn voor een onderzoek naar de vraag of de sterfgevallen verband houden met de COVID-19 vaccins.

december 16, 2023   1079   7  

    Adrian Clark via Flickr

Terwijl de levensverwachting in Canada keldert, zegt een nieuw overheidsrapport dat “ongespecificeerde oorzaken” de vijfde belangrijkste doodsoorzaak in het land zijn geworden na kanker, hartaandoeningen, COVID-19 en ongevallen, schrijft Mike Capuzzo.

Volgens het rapport van Statistics Canada zijn “ongespecificeerde oorzaken” in 2022 beroertes, aneurysma’s, chronische bronchitis, emfyseem, astma, diabetes, griep en longontsteking, chronische leveraandoeningen en cirrose, Alzheimer en zelfmoord gepasseerd als doodsoorzaken.

Statistics Canada, ook bekend als StatCan, publiceerde het rapport op 27 november in The Daily, het online nieuwsbulletin van het bureau.

Het rapport leidde tot een stroom van bijna identieke koppen – geleverd door de nationale nieuwsdienst van Canada – in de belangrijkste kranten van Canada, zoals deze in de Toronto Sun: “Levensverwachting Canadezen voor derde achtereenvolgende jaar in 2022 gedaald, zegt StatCan,” gevolgd door de subkop: “Meer mensen stierven aan COVID-19 in 2022 dan in enig ander jaar sinds het begin van de pandemie, zegt het rapport.”

Andre Picard, columnist gezondheid bij The Globe and Mail in Toronto, Canada’s grootste krant, noemde de daling van de levensverwachting – van 82,3 jaar in 2019 naar 81,3 jaar in 2022 – “een groot probleem”.

“Het is pas de tweede keer in de afgelopen eeuw dat de levensverwachting in Canada zo sterk daalt,” zei Picard. “In feite is de levensverwachting decennialang gestaag gestegen: 71 in 1960, 75 in 1980, 79 in 2000 en 82,3 in 2019.”

Het COVID-19 sterftecijfer in Canada is gedaald van 16.313 in 2020 naar 14.466 in 2021, zo blijkt uit het rapport. Canada is op weg naar ongeveer 7.000 COVID-19 sterfgevallen in 2023, aldus Picard.

COVID-19 sterfgevallen kunnen niet verantwoordelijk zijn voor Canada’s 7,3% stijging van het totale aantal sterfgevallen in 2022 ten opzichte van 2021 – of voor de 17% stijging van het totale aantal sterfgevallen in het land ten opzichte van de historische norm van 2019, of de historische daling van de levensverwachting in Canada en wereldwijd, zei Picard.

Net als veel mainstream journalisten en volksgezondheidsfunctionarissen in de VS die de daling van de levensverwachting in de VS onderzoeken, geeft Picard chronische ziekten, overdoses aan drugs, sterfgevallen door opioïden, roken, ongezonde diëten en “onverschilligheid” de schuld van de daling in Canada. “Er zijn vrijwel geen verzachtende maatregelen zoals maskeren meer, en de vaccinatiegraad is sterk gedaald,” schreef hij.

 

Maar Drs. Pierre Kory en Peter McCullough vertelden The Defender dat zij geloven dat het belangrijkste en meest opzienbarende feit in het rapport de toename van 300% is van 2019 tot 2022 in “ongespecificeerde doodsoorzaken” in Canada.

McCullough, een hoog gepubliceerde cardioloog die een veelgebruikt vroegtijdig behandelingsprotocol voor COVID-19 ontwikkelde, zei dat de dramatische stijging van het aantal sterfgevallen door “ongespecificeerde oorzaken” in Canada een seismische en verontrustende verschuiving in de westerse geneeskunde vertegenwoordigt.

“Vóór de pandemie was de sterfte in Westerse landen goed begrepen,” zei McCullough, met 40% als gevolg van bekende cardiovasculaire, 40% als gevolg van terminale neoplastische ziekte (kanker) en 20% als gevolg van andere bekende oorzaken zoals moord, zelfmoord, overdosis drugs en ongelukken.”

Hij voegde eraan toe:

“Sinds de uitrol van de COVID-19 vaccins zijn we getuige geweest van ongekende sterfgevallen zonder voorafgaande ziekte. Een grote autopsie serie, gepubliceerd door Hulscher et al, ontdekte dat 73,9% van de sterfgevallen na COVID-19 vaccinatie te wijten waren aan problemen veroorzaakt door de injecties.”

McCullough haalde de honderden onderzoeken aan die verwondingen en sterfgevallen als gevolg van spike-eiwitvaccins onderzochten en de miljoenen sterfgevallen en verwondingen die burgers in de VS en Europa aan hun regeringen meldden na mRNA-vaccinatie.

“Alle sterfgevallen moeten worden gecategoriseerd op basis van de doses en data van de COVID-19 vaccinatie,” zei McCullough. “Tenzij het tegendeel wordt bewezen, moet ‘ongespecificeerde dood’ worden toegeschreven aan een fataal COVID-19 vaccinatiesyndroom”, aldus McCullough.

Kory, de voormalige hoogleraar geneeskunde aan de Universiteit van Wisconsin en voorzitter van de Front Line COVID-19 Critical Care Alliance, vertelde The Defender dat het bewijs overweldigend is dat de COVID-19 mRNA injecties meer doden en gewonden veroorzaakten in de Westerse wereld dan enig ander medicijn of vaccin in de geschiedenis.

“Het antwoord op de vraag waarom ‘ongespecificeerde oorzaken’ nu de belangrijkste doodsoorzaak zijn, is heel eenvoudig,” zei Kory. “Die oorzaak is de enige medische interventie die de regeringen en media sinds het begin [van de pandemie] hebben bepleit. … De mRNA-platformtechnologie is en was een kolossale mislukking in zowel werkzaamheid als veiligheid.”

 

Kory en journalist Mary Beth Pfeiffer publiceerden dinsdag een opiniestuk in The Hill waarin ze regeringen en volksgezondheidsfunctionarissen oproepen om het probleem te bestuderen en aan te pakken van een wereldwijde historische stijging van het sterftecijfer die tot nu toe niet werd erkend door functionarissen en niet werd gemeld door reguliere journalisten.

Op 13 december was het essay trending als het eerste of tweede populairste verhaal op de website van The Hill, die 32,5 miljoen maandelijkse unieke bezoekers heeft.

De commissaris van de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA), Robert Califf, publiceerde op 30 november een buitengewone reeks berichten op X (voorheen Twitter) waarin hij opriep tot een maatschappijbrede “alle hens aan dek” aanpak om het probleem van de “catastrofale” daling van de levensverwachting in de VS op te lossen.

“JAMA Internal Medicine publiceerde eerder deze maand dat onze totale levensverwachting is gedaald naar 76 jaar, en opmerkelijk genoeg is de levensverwachting van mannen in de VS gedaald naar 73 jaar,” schreef Califf.

Maar Kory zei dat de post van de FDA-commissaris, “die zich richtte op roken, voeding, chronische ziekten en gezondheidszorg, het voor de hand liggende negeerde: mensen sterven in abnormaal hoge aantallen, zelfs nu en lang nadat COVID afnam. Toch zwijgen volksgezondheidsinstanties en medische genootschappen.”

De FDA en de mainstream media negeren het feit dat levensverzekeraars “alarm hebben geslagen over deze onverwachte of, ‘overtollige’ sterfgevallen, die 158.000 meer Amerikanen opeisten in de eerste negen maanden van 2023 dan in dezelfde periode in 2019,” schreef Kory.

“Dat overtreft de gecombineerde verliezen van Amerika uit elke oorlog sinds Vietnam. Het Congres moet dringend samenwerken met verzekeringsexperts om deze verontrustende trend te onderzoeken.”

Amy Kelly, COO van DailyClout en de programmadirecteur van het Pfizer Documents Analysis Project, zei dat voor een autopsie om tot een juiste diagnose te komen van een door een mRNA-vaccin veroorzaakte dood, “histopathologisch onderzoek van weefsels uit het hele lichaam nodig is. In de meeste gevallen, zelfs als er een autopsie wordt uitgevoerd, wordt het histopathologisch onderzoek van weefsels niet uitgevoerd”.

 

Ze haalde een interview aan met Dr. Arne Burkhardt, die het soort onderzoek beschrijft dat lijkschouwers moeten uitvoeren, maar zelden doen.

Dr. Robert Chandler, een orthopedisch chirurg uit Los Angeles die doceerde aan de medische faculteit van de Universiteit van Zuid-Californië, identificeerde “hele nieuwe ziektecategorieën” die hij “CoVax-ziekten” noemde in zijn studie van de 450.000 pagina’s COVID-19 vaccindocumenten van Pfizer, documenten die de FDA via een gerechtelijk bevel moest vrijgeven, aldus Kelly.

“Het is logisch dat de ongespecificeerde doodsoorzaken zo zijn toegenomen,” zei Kelly. “Wanneer een patiënt sterft met meerdere ziektes tegelijkertijd of met een voorheen ongeziene ziektetoestand, wat beide voorkomt bij de ‘CoVax-ziektes’ die Dr. Chandler heeft geïdentificeerd, kan ik me voorstellen dat veel artsen en/of lijkschouwers niet weten hoe ze deze doodsoorzaken moeten categoriseren. Dat zou leiden tot ‘oorzaak onbekend’ categorisering van sterfgevallen.”

Volgens Naomi Wolf, auteur van “Facing the Beast: Courage, Faith and Resistance in a New Dark Age”, zegt Naomi Wolf: “In de pre-industriële wereld stierven mensen op mysterieuze wijze. Maar in de moderne Westerse wereld zijn er geen mysterieuze sterfgevallen. Elke dood heeft een overlijdensakte die volgens de wet een doodsoorzaak moet vaststellen.”

“Een kleine stijging in niet-toegewezen sterfgevallen is een probleem dat onderzocht moet worden,” zei Wolf. “Een grote stijging, zoals u hebt geïdentificeerd, wijst niet op een massaal mysterie voor artsen en lijkschouwers, maar is eerder een bewijs van een probleem met de staatsadministratie – bureaucratisch wangedrag op grote schaal.”


Copyright © 2023 door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/canada-rapporteert-een-stijging-van-300-in-ongespecificeerde-doodsoorzaken-wat-oproept-tot-onderzoek/

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...