zaterdag 16 december 2023

Globalistische doodscultus vertelt ons wat de volgende stap is: ‘GEEN internet, GEEN telefoon, GEEN stroom, GEEN voedsel, GEEN terugkeer naar normaal’

december 14, 2023   7177   58  

In augustus 2022 linkte Steve Quayle naar een video op zijn website met de titel “The History of Predictive Programming In Film,” waarbij Steve een SQnote achterliet terwijl hij naar die video linkte: “Zeer belangrijk onderwerp gebaseerd op de geschiedenis van Hollywood’s banden met de inlichtingenindustrieën.”

Hij legde voor ons de lange geschiedenis uit van ‘incidenten’ waarbij Hollywood tv-programma’s of films had uitgebracht die ongelooflijke ‘voorkennis’ leken te hebben van ‘gebeurtenissen’ die nog moesten plaatsvinden toen de uitzending uitkwam, maar die ’toevallig’ op een later tijdstip plaatsvonden in bijna dezelfde situatie als die in de uitzending, Zoals we al in oktober 2020 meldden, of zoals te zien was in het tv-programma ‘The X-Files’ met ‘geavanceerde kennis’ over biowapens die werden losgelaten om grote aantallen mensen te doden, moeten we een kijkje nemen in dit verhaal over een nieuwe ‘einde van de wereld-film’ die net is uitgekomen en die, als hij uitkomt, ernstige gevolgen voor ons allemaal zal hebben, schrijft Naturalnews.

De film die we vandaag bespreken is een nieuwe Netflix-film getiteld “Leave The World Behind,” zoals we zien en horen in de must watch 1e video onderaan dit verhaal door ‘Canadian Prepper,’ de film is een ‘Einde van de Wereld/Apocalyps’ film die een massale toekomstige cyberaanval op Amerika ‘voorspelt’ die niet alleen de regering van de Verenigde Staten maar het grootste deel van het land neerhaalt, en interessant genoeg zijn twee van de producenten van deze film niemand minder dan Barack en Michelle Obama.

En met zelfs de NY Times die een verhaal publiceerde over Obama’s nieuwe filmproductiemaatschappij met de naam ‘Higher Ground,’ en het verhaal in de NY Times dat de filmproductieclan van Obama films zal uitbrengen die “niet altijd verheffend zijn,,zoals een commentator op “X” over de film had gemeldis het een van de meest flagrante voorbeelden van voorspellende programmering/cabalistische symbologie die ik ooit heb gezien.

 

Een andere ‘X’-commentator vermeldde dat “ze zelfs zo ver gaan dat ze terloops de cabal en hun “kwade” plannen voor de wereld noemen.” Een veelvoorkomend thema van de recensenten van deze film op IMDB was dat het “een complete tijdverspilling” was en “ze hebben aan het einde nooit alles aan elkaar geknoopt door ons een einde te geven waarin we te weten kwamen wie Amerika had aangevallen en wie de ‘slechteriken’ waren.

Omdat de film de kijkers absoluut GEEN ‘happy end’ gaf, of zelfs maar een echt ‘einde’, zullen we dit van die non-conclusie voorstellen: dat is precies wat de globalisten wilden! Want zoals het ‘einde’ van deze film laat zien, realiseren ze zich dat als er een landelijke cyberaanval plaatsvindt die het elektriciteitsnet, alle communicatie en in het bijzonder het internet platlegt, ze NOOIT verantwoordelijk zullen worden gehouden voor hun oorlogsmisdaden en vax-genocide!

Zoals we al verschillende keren hebben gewaarschuwd op ANPvolgens een ‘X’ gebruiker genaamd ‘The Architect’. “Al dit gefabriceerde drama leidt tot één onvermijdelijke conclusie. Ze zullen alles platbranden voordat we ooit de kans krijgen om ze voor het gerecht te brengen.” En een toekomstig Amerika met GEEN internet, GEEN telefoons en GEEN ’terug naar normaal’ zoals te zien in “Leave The World Behind” zou daar zeker bij passen.

Van de jongen in de film, die de toekomst van de ‘Blanke Man’ vertegenwoordigt, die gehoorzaam zijn ‘Obey’ t-shirt draagt, tot de ‘666’ symboliek zoals uitgelegd in de 1e video onderaan dit verhaal door ‘Canadian Prepper’ tot alle ‘woke’ rotzooi die in ons gezicht wordt gesmeten, deze film is ‘illuminati’ op het lijf geschreven.

 

Zoals de Gateway Pundit meldt in dit nieuwe verhaal over de film, demoniseert het ‘blanke mensen’ volledig door hun ‘woke agenda’ in ons gezicht te duwen. In de film wordt een algemeen beeld geschetst dat blanke mensen niet te vertrouwen zijn in het geval van een apocalyptische ramp. Zoals het verhaal van Gateway Pundit aangeeft, worden de blanke mensen in de film behandeld alsof ze ‘domme, wandelende en pratende rampen zijn.’

De nieuwe cyberapocalyps film van Netflix, “Leave the World Behind”, waarschuwt dat blanke mensen niet vertrouwd moeten worden als de wereld geconfronteerd wordt met een apocalyps ramp.

De nieuwe film is gecoproduceerd door Barack en Michelle Obama en heeft Julia Roberts en Kevin Bacon in de hoofdrollen.

Het plot van de film volgt een blanke familie die op vakantie is in een gehuurd huis op Long Island.

Aan het begin van de film komen de eigenaar van het vakantiehuis, G.H. Scott, en zijn dochter, Ruth, aan in hun huis nadat er een grote cyberaanval heeft plaatsgevonden in de Verenigde Staten.

Tijdens een scène zien we G.H. en zijn dochter Ruth samen op het punt staan om te gaan slapen en zijn dochter zegt: “Als de wereld uit elkaar valt, moet vertrouwen niet gemakkelijk aan iedereen worden gegeven, vooral niet aan blanke mensen.”


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/globalistische-doodscultus-vertelt-ons-wat-de-volgende-stap-is-geen-internet-geen-telefoon-geen-stroom-geen-voedsel-geen-terugkeer-naar-normaal/

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...