zaterdag 16 december 2023

Geniet van deze kersttijd – het is misschien de laatste die we in ‘normale’ tijden kunnen vieren: WEF waarschuwt dat 2024 waarschijnlijk ‘catastrofale’ veranderingen zal brengen

De Derde Wereldoorlog, cyberaanvallen en economische ineenstortingen kunnen het leven voor altijd veranderen; alle drie de scenario's sudderen en staan klaar om te exploderen.

december 11, 2023   9507   28  

Chanukah is onderweg en Kerstmis is nog maar een paar weken weg. Er gaat weer een jaar voorbij.

Nu we 31 december naderen, hoor je mensen op social media kwetteren dat ze blij zijn dat zo’n slecht jaar in de achteruitkijkspiegel verdwijnt en dat ze uitkijken naar betere tijden in 2024, schrijft Leo Hohmann.

Deze mensen zijn niet wakker. Laat je niet meeslepen in hun fantasieland.

Het is waarschijnlijker dat we op 2023 zullen terugkijken als misschien wel het laatste jaar waarin we genoten van een enigszins normaal leven hier in het Westen, nog steeds aan de top van de wereldorde en genietend van alle voordelen van die status. Met ons geld kunnen we nog steeds eten kopen voor onze kersttafel en energie om onze huizen te verwarmen, ook al is het duurder dan in voorgaande jaren.

Nu de grootmachten van de wereld nog steeds met elkaar in de clinch liggen over hoe we verder gaan naar een nieuw tijdperk dat wordt gekenmerkt door kunstmatige intelligentie en digitale valuta, kunnen we erop rekenen dat we volgend jaar dichter bij de Derde Wereldoorlog komen, als we er al niet volledig in verwikkeld raken. En een oorlog en economische omwenteling meemaken is nooit gemakkelijk.

De Luciferiaanse globalistische elites hebben hun best gedaan om hints te geven over wat ze van plan zijn om ons als volgende te treffen in hun lijst van opgeroepen crises. Ze hebben het veel over cyberaanvallen.

En als ze het over de komende cyberaanvallen hebben, gebruiken ze graag woorden als “catastrofaal” en “apocalyps”. (Zie artikel van 25 januari 2023 door Popular Mechanics met de titel A Catastrophic Mutating Event Will Strike the World in 2 Years, Report Says)

Jeremy Jurgens, de directeur van het World Economic Forum, verklaarde op de jaarlijkse top van het WEF in januari 2023 dat een grote cyberaanval waarschijnlijk voor 2025 zou plaatsvinden. Nou, 2023 is voorbij en we hebben nog geen verwoestende cyberaanval gezien. Als Jurgens inderdaad toegang heeft tot voorkennis van globalisten en wist waar hij het over had toen hij die opmerking maakte aan het begin van 2023, dan zou 2024 het jaar zijn waarin deze afschuwelijke gebeurtenis zou plaatsvinden, want dan zou het voor 2025 moeten gebeuren.

Klaus Schwab zelf, de topman van het WEF, waarschuwde in 2020 voor een komende grote cyberaanval die de Covid pandemie zal doen lijken op “een kleine verstoring.”

                Video Link: https://youtu.be/0DKRvS-C04o

We weten dat er iets catastrofaals moet gebeuren om de globalisten in staat te stellen hun plannen voor een “Grote Reset” van de wereldorde volledig uit te voeren.

Het duivelse plan om de mensheid te herontwerpen

 

Het zou een EMP of een kernoorlog kunnen zijn. Maar een reeks grote cyberaanvallen die de bank- en communicatie-infrastructuur platleggen, lijkt een waarschijnlijker scenario omdat het de globalisten in staat zou stellen om online waarheidsverkondigers de mond te snoeren en de chaos en verwarring te gebruiken om hun vijanden te grijpen. Als hun missie is volbracht, zetten ze de infrastructuur gewoon weer aan en gaan ze verder op weg naar een totale dictatuur, zonder de vervelende waarheidsverkondigers zoals ikzelf en vele anderen.

Een EMP-aanval daarentegen zou 10 jaar of meer duren om van te herstellen en zou de globalistische controlestaat tientallen jaren terugzetten.

We waarschuwen al maanden voor de dood van de petrodollar en hoewel de beweging in die richting heel langzaam gaat, betekent dat niet dat het niet gebeurt.

Er zijn een aantal ontwikkelingen geweest die misschien de normies van de wereld in slaap houden en zich niet bewust zijn van waar we economisch naartoe gaan.

Neem bijvoorbeeld de Amerikaanse aandelenmarkt, die de afgelopen maanden een opwaartse trend heeft voortgezet.

De goudprijs schoot vorige week een paar dagen omhoog en daalde daarna weer.

Maar laat je niet misleiden. De Amerikaanse dollar is ten dode opgeschreven.

En eind november vond een groot nieuwsfeit plaats dat door de bedrijfsmedia vrijwel werd genegeerd en zelfs door de conservatieve media nauwelijks werd opgemerkt.

Wall Street leek het niet eens te merken.

Een belangrijke wereldwijde olieproducent, de Verenigde Arabische Emiraten, stopte abrupt met de verkoop van zijn olie in Amerikaanse dollars en bundelt zijn krachten met de BRICS-landen (Brazilië, Rusland, India, China en Zuid-Afrika) om verder te gaan in een gededollariseerde wereld. BRICS heeft onlangs zijn lidmaatschap uitgebreid met de VAE, samen met Saoedi-Arabië, Egypte, Ethiopië en Iran.  (Red.: Argentinië met zijn nieuwe WEF president koos onlangs natuurlijk terug voor de dollar!).

Dit betekent dat de VS niet langer zullen kunnen profiteren van een situatie waarin ze hun militaire budgetten voortdurend verhogen en enorme schulden maken die worden gefinancierd door China, Saoedi-Arabië en andere soevereine staten. In feite zijn China en Saoedi-Arabië, twee van de grootste financiers van de Amerikaanse schuld, al begonnen met het lossen van Amerikaanse schatkistcertificaten als hete aardappelen. De twee BRICS-leden hebben de afgelopen maanden voor honderden miljarden dollars aan Amerikaanse schatkistcertificaten van de hand gedaan. Dit is het begin van het einde van de wereldwijde dominantie van de dollar en, tenzij de VS de Derde Wereldoorlog wint en de vredesvoorwaarden kan dicteren, zal dit het einde betekenen van de geopolitieke dominantie van de VS.

 Dr. Robert Malone: Verzet je - De tijd is nu gekomen

 

Veranderingen van deze omvang in de economische wereldorde gebeuren niet zonder een gevecht op het slagveld. Dat is de echte reden waarom we afstevenen op de Derde Wereldoorlog. Het heeft niets te maken met de moeite die Oekraïne of Israël hebben om hun grenzen te beschermen, of zelfs maar met de confrontatie tussen Taiwan en China of de oplopende spanningen tussen de twee Korea’s. Het feit dat al deze brandhaarden tekenen vertonen van een explosie is gewoon een symptoom, geen oorzaak, van de economische omwenteling die de wereld omhult. Nu de wereld verschuift van fiatvaluta’s naar digitale valuta’s is het nog maar de vraag wie of wat de controle zal hebben over dit nieuwe digitale systeem. Het papieren systeem werd gedomineerd door de Verenigde Staten, maar we zien dat talloze landen een coalitie vormen die van mening is dat het nieuwe gedigitaliseerde systeem misschien niet zo zwaar moet wegen in het voordeel van één Westers land en zijn naaste bondgenoten. We zullen er pas achter komen welke hond in deze strijd aan het langste eind trekt nadat de Derde Wereldoorlog is uitgevochten en we een duidelijke winnaar en verliezer hebben, en wie weet hoe lang dat gaat duren.

Het plan om de wereldorde op zijn kop te zetten door de oliedollar overboord te gooien, kan nog steeds averechts uitpakken voor de BRICS. Maar op dit moment lijken de zaken vooruit te gaan, zij het langzaam, in hun voordeel.

Zoals de site QTR Fringe Finance opmerkt, controleren de BRICS-landen nu het grootste deel van ’s werelds kernwapenarsenalen, olie, edelmetalen, diamanten en zeldzame aardmineralen. Het is tijd om wakker te worden, mensen, en kennis te nemen van wat er gebeurt. Deze overgang naar lokale munteenheden die gebruikt worden in wereldwijde transacties zal de fiatmunt die bekend staat als de oliedollar ten val brengen en een nieuwe wereldorde inluiden. Dit is waarschijnlijk de reden waarom de VS en de NAVO zo agressief reageren om Poetin neer te halen, want om te behouden wat er over is van de liberale, “op regels gebaseerde orde” van na de Tweede Wereldoorlog, geleid door de Verenigde Staten, is het van het grootste belang dat de VS Rusland scheiden van de andere wereldmacht die BRICS steunt, namelijk China.

Zolang China, Rusland en de grote olieproducerende landen bondgenoten zijn, is er geen toekomst voor de Amerikaanse hegemonie in mondiale aangelegenheden. De dagen dat de VS de leiders van landen over de hele wereld onder druk zette en chanteerde, zullen voorbij zijn – het buitenlands beleid van de VS zou gedwongen worden om buitenlandse staatshoofden als gelijken te behandelen, in plaats van als vazallen. Dat zou het einde betekenen van het Amerikaanse militair-industriële complex, wat ook een einde zou maken aan de eindeloze oorlogen die het Amerikaanse leger sinds het einde van de Tweede Wereldoorlog gedwongen is te voeren. Dus hoewel het met veel economische pijn gepaard zal gaan, is er misschien ook een lichtpuntje?

Wokeïsme: Een religieuze sekte waar andersdenkenden niet worden getolereerd

 

Natuurlijk zullen de globalisten proberen om de ondergang van de Amerikaanse militaire macht uit te buiten voor hun snode plannen. Ze zullen proberen gebruik te maken van de pijn en het lijden als gevolg van de Derde Wereldoorlog, die net zo goed kan worden uitgevochten met cyberaanvallen en/of EMP’s als met tanks en raketten, om hun agenda van transhumanisme en gedigitaliseerde controle over alles en iedereen te bevorderen.

Maar als er eenmaal oorlogen uitbreken en chaos ontstaat, is het ook mogelijk dat de globalisten de controle verliezen. Nu is het tijd om ons voor te bereiden om de storm te doorstaan, zodat we kunnen overleven wat komen gaat en kunnen proberen om aan de andere kant weer op te bouwen.

Dit veronderstelt natuurlijk dat er een andere kant zal zijn. Als we echt in de laatste van de laatste dagen leven, dan hoeven we ons daar geen zorgen over te maken.

Hoe dan ook, ik waarschuw tegen aanmatigendheid. Het is mogelijk dat dit de derde en laatste “grote oorlog” zal zijn, en dan zal het einde komen. Maar het is ook mogelijk dat we nog honderden jaren verwijderd zijn van het moment waarop de Koning der koningen de hemel doorklieft en verschijnt met donderslagen en engelengeroep om de goddelozen te oordelen, Zijn trouwe volgelingen te verzamelen en Zijn koninkrijk te vestigen “op aarde zoals in de hemel”.

We kunnen bidden dat het dit laatste scenario is dat ons te wachten staat tijdens ons leven hier op aarde, terwijl we ons voorbereiden op de andere mogelijkheid dat misschien, heel misschien, sommigen van ons er een beetje naast zaten in onze eschatologie. Zoals de Bijbel in meer dan één hoofdstuk en vers zegt: wie kan de gedachten van God weten?


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/geniet-van-deze-kersttijd-het-is-misschien-de-laatste-die-we-in-normale-tijden-kunnen-vieren-wef-waarschuwt-dat-2024-waarschijnlijk-catastrofale-veranderingen-zal-brengen/


Poetin: "Rusland dat een NAVO-land aanvalt? Onzin!"

17/12/23   5u


      Poetin: "Rusland dat een NAVO-land aanvalt? Onzin!"© Unsplash

Op de Russische staatstelevisie heeft Russisch president Vladimir Poetin verklaard dat Rusland niet van plan is om een NAVO-land aan te vallen. Hij reageert daarmee op een uitspraak van Amerikaans president Joe Biden.

Biden verklaarde eerder dat als Rusland de oorlog tegen Oekraïne zou winnen, Poetin het daar niet bij zou laten en ook een NAVO-land zou aanvallen. Met die uitspraak wou Biden de Republikeinen overtuigen om Oekraïne te blijven steunen. 

"Het is complete onzin en ik denk dat president Biden dat ook wel weet," aldus Poetin op de staatstelevisie. "Rusland heeft geen reden en geen belang, noch geopolitiek, noch economisch, noch politiek, noch militair, om de strijd aan te gaan met NAVO-landen."

(PP/Source: Guardian/Illustration picture: Unsplash)

Bron: Poetin: "Rusland dat een NAVO-land aanvalt? Onzin!" (msn.com)


Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...