zaterdag 16 december 2023

De heersende klasse raakt in paniek omdat er “weinig tot geen interesse” is in het nieuwe COVID-vaccin

 december 16, 2023   1451   12  

De heersende klasse maakt zich zorgen dat ze het publiek niet veel langer als laboratoriumratten kunnen behandelen, want er is “weinig tot geen interesse” in het nieuwste COVID-19 “vaccin”. Het Centers for Disease Control and Prevention meldt dat slechts 16% van de volwassenen en 7% van de kinderen het bijgewerkte vaccin heeft genomen.

Aangezien deze hele zwendelcampagne draaide om zoveel mogelijk mensen te injecteren met de mRNA-technologie, is het niet verwonderlijk dat de sociopaten van de heersende klasse in paniek beginnen te raken, schrijft Mac Slavo.

Overheidsrapporten onthullen ontvolkingsagenda door COVID-vaccinatie

De Kansas City Beacon zegt dat er mensen werken voor de heersende klasse, die als enige taak hebben om mensen over te halen om een experimentele mRNA-technologie-injectie te nemen, waarvan is aangetoond dat het mensen een nieuwe vorm van AIDS geeft. Het is de taak van Alexandria Thompson om de meest kwetsbare mensen in haar gemeenschap ervan te overtuigen zich te laten vaccineren voor de griep en COVID-19.

Ze biedt “onderwijs” (hersenspoeling), vervoer en tot $50 aan cadeaubonnen (dwingelandij) om mensen te verleiden de prikken te halen. Maar, zegt ze, vaak is dat niet genoeg. “Ik heb de neiging om te beginnen met de griepprik en dan zeg ik meteen daarna COVID,” zegt Thompson, de hoofdwerver voor G.O.T.V. (Get Out the Vaccines), een initiatief van de Kansas City belangenorganisatie Communities Creating Opportunity. “Vaak zeggen mensen nee tegen de COVID-prik en vaak zeggen mensen ja tegen de griepprik.”

Wat betreft de propaganda voor de COVID-19 prik, mensen komen erachter dat het noch veilig noch effectief is. “Er is weinig tot geen interesse in”, zegt Carole Thomas, vice-president klinische operaties van KC Care Health Center.

“Mensen hebben de neiging om COVID te behandelen als een verkoudheid of gewoon als een andere ademhalingsziekte die blijft”, zegt Betty Criss, verpleegkundig supervisor volksgezondheid bij het Wyandotte County Health Department. “Maar we moeten nog steeds maatregelen nemen om de verspreiding van COVID te voorkomen. We moeten nog steeds maatregelen nemen om onze eigen gezondheid en die van ons gezin te beschermen.”

Behalve dat hun berichtgeving nergens op slaat. Zelfs de verstokte massa begint door te krijgen dat ze zijn voorgelogen. De heersende klasse en haar groep van “deskundigen” hebben herhaaldelijk toegegeven dat het krijgen van de prik de overdracht (het verspreiden van het virus naar anderen) niet stopt.

Pfizer-directeur geeft toe dat COVID-“vaccins” niet bedoeld waren om overdracht te voorkomen.

Directeur CDC: “Wat vaccins niet meer kunnen doen, is overdracht voorkomen.”

Dus als de injecties niet voorkomen dat iemand COVID krijgt of verspreidt, waar zijn ze dan goed voor behalve het vernietigen van het immuunsysteem voor de volgende plandemie?

Cecelia Thomas, een senior manager overheidsrelaties bij Trust for America’s Health, een organisatie die onderzoek doet naar en pleit voor het volksgezondheidsbeleid in Washington, gaf zelfs toe dat er een nieuwe zal komen. “Het is niet of er nog een pandemie komt,” zei ze, “maar wanneer.”


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/de-heersende-klasse-raakt-in-paniek-omdat-er-weinig-tot-geen-interesse-is-in-het-nieuwe-covid-vaccin/

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...