zondag 24 december 2023

EU: Gooit 215 miljoen covidvaccins weg

 december 22, 2023   2283   23  

 

    Foto: freepik / Marelica

Groot nieuws. Ten minste 215 miljoen verlopen doses van de mRNA-injecties zijn vernietigd door de EU – Dit kost de belastingbetaler ongeveer €4 MILJARD.

Het lijkt erop dat mensen niet meer geïnteresseerd zijn in het nemen van de boosters, dus landen zijn gedwongen om ze weg te gooien, schrijft Peter Imanuelsen.

De EU kocht enorme hoeveelheden van de gloednieuwe mRNA-injecties die nog nooit zijn getest op bijwerkingen op de lange termijn.

In feite bestelden ze maar liefst 4,2 MILJARD vaccindoses, genoeg om elke burger in de EU 9 doses te geven. Is dit waarom ze er zo op aandrongen dat mensen de boosters krijgen, zodat ze van hun overtollige vaccins af konden komen?

Slechts 15 EU-lidstaten hebben hun gegevens openbaar gemaakt en daaruit blijkt dat ze gemiddeld minstens 0,7 doses per persoon hebben weggegooid. Als we dit getal projecteren op de EU als geheel, zou dat betekenen dat er maar liefst 312 miljoen doses zijn weggegooid, wat gelijk staat aan ongeveer €5,8 miljard aan weggegooid belastinggeld.

Het werkelijke aantal is echter waarschijnlijk hoger, omdat Duitsland, dat al 83 miljoen vaccindoses heeft weggegooid, een paar maanden geleden zei dat ze een voorraad van nog eens 120 miljoen doses hadden die begin volgend jaar verlopen.

Als we naar de gegevens kijken, zien we dat mensen echt niet geïnteresseerd lijken te zijn in het nemen van nog meer covidvaccins. De propaganda heeft gefaald. Mensen willen gewoon niet meer op dezelfde manier als voorheen de injecties krijgen.

Polen en Hongarije hebben geweigerd om nog meer vaccins te accepteren en worden nu aangeklaagd door Pfizer voor het niet betalen van miljoenen en miljoenen doses.

Het narratief stort in: Thailand laat een bom op Pfizer vallen

 

In Roemenië willen aanklagers juridische stappen ondernemen tegen de voormalige premier en ministers van Volksgezondheid. Ze zeggen dat dit komt omdat ze teveel vaccins hebben gekocht waardoor de staat enorme financiële verliezen heeft geleden.

Hier heeft de EU dus enorme hoeveelheden covid mRNA-doses gekocht. Mensen nemen de boosters niet zodat ze honderden miljoenen doses moeten weggooien. Een enorme verspilling voor de belastingbetaler.

Het klimaat?

Stel je eens voor hoeveel CO2 er is uitgestoten tijdens de productie van al deze weggegooide vaccindoses. Stel je al die verspilling eens voor. Al het gepraat over milieuvriendelijkheid lijkt in dit geval niet op te gaan…

Maar wacht, er is meer!

De EU heeft een contract met Pfizer waardoor landen tot 2027 steeds meer vaccins moeten kopen. Is dit niet geweldig – Voor de portemonnee van Pfizer?

Hoe is dit mogelijk?

Er wordt net zoveel geld verspild als Kroatië een heel jaar uitgeeft aan gezondheidszorg. Stel je eens voor hoeveel goeds er met dat geld gedaan had kunnen worden.

De pandemie werd gebruikt als een enorme overdracht van rijkdom van jou – naar de elites.

Wat denk jij, laat het me weten in de comments!


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/eu-gooit-215-miljoen-covidvaccins-weg/

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...