zondag 24 december 2023

We worden binnenkort ‘gevaccineerd’ door ‘chemtrails’ die in topgeheime militaire operaties in de lucht worden gespoten zonder dat we het weten of ermee instemmen

Een pufje lucht wordt binnenkort gebruikt om vaccins naaldloos af te leveren

december 24, 2023   2723   19  

Helemaal terug in 2006, lang voor de komst van COVID en ruim acht jaar voordat ANP ooit had bericht over het ‘Deagel Report’ en hun absoluut bizarre ‘voorspelling’ van een Verenigde Staten in het jaar 2025 met een bevolking van slechts 69 miljoen mensen, een daling van maar liefst 78,2% ten opzichte van onze bevolking van 316 miljoen+ in 2013, pleitte wetenschapper Dr. Eric Pianka van de Universiteit van Texas voor de ontwikkeling en het gebruik van een bewapende stam van Ebola via de lucht om 90 procent van de wereldbevolking te doden, als een manier om de aarde te redden, schrijft Steven Stanford.

In 2006, vele jaren voordat ik me ooit had kunnen voorstellen dat politici politieke doodsspelletjes speelden met de levens van echte mensen die families en geliefden hadden die uiteindelijk vreselijk leden onder hun door vax veroorzaakte ziektes of dood door de jaren heen, had de website Natural News al op 22 oktober 2014 een verhaal gepubliceerd over de woorden van Dr. Pianka’s woorden uit 2006, terwijl er ook verslag werd gedaan van de persoon die was geselecteerd als Barack Obama’s nieuwe ‘Ebola Czar’, een man met de naam Ron Klain, en een man die GEEN medische ervaring had, maar een man was die een voorstander was van ‘wereldwijde hulpbronnen- en bevolkingscontrole’.

En hoewel Klain’s tijd als ‘Ebola Czar’ van korte duur was en hij die functie slechts bekleedde van 2014 tot 2015, was hij later van 2021 tot 2023 ‘stafchef’ van Joe Biden in het Witte Huis en bracht hij zijn ideeën over de noodzaak van ‘grondstoffen- en bevolkingscontrole’ met zich mee, waarbij de website SHTFplan.com destijds meldde dat het inzetten van iemand die geloofde dat de wereldbevolking te groot was voor haar eigen bestwil als iemand die verantwoordelijk was voor het stoppen van een dodelijke ziekte “een belangenconflict” van de ergste soort was. Vooral omdat Klain helemaal geen ervaring had op medisch gebied en ook geen ervaring had met het werken met ebola, maar al lang bekend stond als een Democratische politieke hacker.

Dus Klain heeft zijn ‘nut’ als Obama’s ‘ebola czar’ allang overleefd en werkte later ook voor Hillary Clinton in 2015 toen zij zich kandidaat stelde voor POTUS tegen president Donald Trump. Hij werd ook privé-adviseur voor Higher Grounds Labs, dat zichzelf beschrijft als het ondersteunen van “start-ups die producten bouwen die progressieven helpen winnen”. Let er goed op dat het ook het productiebedrijf van Higher Grounds was dat de recente virale Netflix-film met de titel “Leave The World Behind” maakte voor Barack en ‘Michael’ Obama. Een film die Alan Barton duidelijk liet zien in dit recente gelinkte ANP-verhaal en die het Einde van de Oude Orde van het Leven aankondigde door Apocalyptische Verschrikkingen die komen gaan te projecteren: de Vernietiging en Omverwerping van Amerika door de Kwade Cabal die de Wereld bestuurt.

En met Dr. Eric Pianka die bijna 20 jaar geleden pleitte voor een ‘bewapende stam’ van Ebola om een groot deel van de wereldbevolking uit te roeien, en Ron Klain die openlijk pleitte voor ‘beheersing van bevolking en hulpbronnen’ terwijl hij zeer hoge politieke posities bekleedde voor Barack Obama en Joe Biden terwijl hij ijverig werkte om Hillary Clinton in het zadel te krijgen in 2015, neem dan kennis van dit gloednieuwe verhaal op SHTFPlan met de titel “Geen toestemming nodig, recht in de longen: Luchtgedragen mRNA-vaccins worden gemaakt”.

Schijnbaar perfect in lijn met de doelen van zowel Pianka als Klain, zoals dat SHTFPlan verhaal waarschuwde, zullen de globalisten die werken aan het uitvoeren van massale menselijke genocide binnenkort in staat zijn om de massa’s snel te vaccineren zonder onze kennis of toestemming, met deze nieuwe luchtgedragen methode voor het afleveren van mRNA ‘vaccins’ direct in onze longen al gebruikt op muizen, en “de deur openend voor testen op mensen in de nabije toekomst.”

Wat u niet wordt verteld over schandalige plannen om de WHO macht over uw leven te geven

 

Wat ons lijkt op de nieuwste poging van de ‘wereldwijde eugenetische doodscultus’ om grote aantallen mensen te laten ‘vaccineren’ zonder ons medeweten of onze toestemming, zullen we binnenkort worden ‘gevaccineerd’ door het Amerikaanse leger dat chemtrails in de lucht spuit, geladen met hun nieuwste ‘brouwsels’ om de dood te verspreiden naar ‘moeilijk bereikbare plaatsen’, zoals we hadden gemeld in dit ANP-verhaal van 21 december met behulp van ‘voedingsmiddelen’?

Of zullen ze de ‘dood van bovenaf’ gebruiken om grote groepen mensen ‘gedwongen te vaccineren’ die resistent zijn geworden tegen het innemen van hun vaccinbrouwsels, die uiteindelijk nooit hebben voorkomen dat mensen COVID kregen, maar wel grote mysterieuze gezondheidsproblemen hebben verspreid, waaronder de dood, onder Amerikanen en mensen over de hele planeet?

Dit lijkt niets minder te zijn dan meer stappen in de richting van grootschalige genocide, bepleit door mensen als Dr. Eric Pianka via zijn ‘airborne, weaponized ebola’ opmerkingen meer dan 15 jaar geleden en meer stappen in de richting van ‘population and resource control’ bepleit door Ron Klain, met de volledige goedkeuring van mensen als Barack Obama, Joe Biden, Hillary Clinton en de WHO en CDC. Uit dit SHTFPlan verhaal, oorspronkelijk gepubliceerd door The Expose, voordat we verder gaan..:

Een team van Yale University heeft een nieuwe methode ontwikkeld om via de lucht mRNA rechtstreeks in je longen af te leveren. De methode is ook gebruikt om muizen intranasaal te vaccineren, “wat de deur opent voor testen op mensen in de nabije toekomst.”

Terwijl wetenschappers deze uitvinding vieren als een handige methode om grote groepen mensen te vaccineren, uiten sceptici duidelijke zorgen over het mogelijke misbruik van een vaccin vanuit de lucht, inclusief de mogelijkheid van geheime bioenhancements, een concept dat eerder al in de academische literatuur werd geopperd.

De studie: Polymeer nanodeeltjes brengen mRNA naar de long voor mucosale vaccinatie

In een onderzoek met muizen ontwikkelden wetenschappers van Yale University polymeer nanodeeltjes om mRNA in te kapselen, waardoor het in een inhaleerbare vorm in de longen terechtkomt. Courtney Malo, redacteur bij Science Translational Medicine, de publicatie waarin het onderzoek werd gepubliceerd, legde uit,

“De mogelijkheid om mRNA efficiënt in de longen af te leveren zou toepassingen kunnen hebben voor de ontwikkeling van vaccins, gentherapie en nog veel meer. Suberi et al. toonden aan dat een dergelijke mRNA-toediening kan worden bereikt door interessante mRNA’s in te kapselen in geoptimaliseerde poly(amine-co-ester) polyplexen [nanodeeltjes].

Polyplex-geleverde mRNA’s werden efficiënt vertaald naar eiwit in de longen van muizen met beperkte aanwijzingen van toxiciteit. Dit platform werd met succes toegepast als een intranasaal SARS-CoV-2-vaccin, waarbij robuuste immuunresponsen werden opgewekt die bescherming boden tegen latere virusuitdagingen.

Deze resultaten benadrukken het potentieel van dit afgiftesysteem voor vaccintoepassingen en daarbuiten.”

Het team, dat werd geleid door cellulair en moleculair fysioloog Mark Saltzman, beweert dat het inhaleerbare mRNA-vaccin “met succes beschermde tegen SARS-CoV-2” en dat het “de deur opent naar het toedienen van andere messenger RNA (mRNA) therapeutica voor gensubstitutietherapie en andere behandelingen in de longen.”

Voor het onderzoek kregen muizen twee intranasale doses nanodeeltjes met mRNA COVID-19 vaccins, die bij de dieren effectief bleken te zijn. In het verleden hadden longgerichte mRNA-therapieën moeite om in de cellen te komen die nodig waren om het gecodeerde eiwit tot expressie te brengen, wat bekend staat als een slechte transfectie-efficiëntie (bron).

“De Saltzman-groep omzeilde deze hindernis gedeeltelijk door een nanodeeltje te gebruiken dat gemaakt is van poly(amine-co-ester) polyplexen, of PACE, een biocompatibel en zeer aanpasbaar polymeer,” legde een nieuwsbericht van de Yale University uit. In een eerder onderzoek had Saltzman een “prime and spike” systeem uitgeprobeerd om COVID-19 injecties toe te dienen, waarbij mRNA injecties in een spier werden gegeven en vervolgens spike-eiwitten in de neus werden gespoten.

Het bleek dat het injecteren misschien niet nodig was en Saltzman heeft goede hoop voor de methode van toediening via de lucht, naast vaccins.

Er wordt ons verteld dat dit nieuwe systeem, dat het etiket ‘air vax’ opgeplakt heeft gekregen, het landschap waarin mensen ‘vaccinaties’ krijgen volledig zou kunnen veranderen en dat het hen in feite in staat zou kunnen stellen om deze chemische brouwsels over landen en continenten te verspreiden.

Er wordt ook vermeld dat mensen zelfs kunnen worden ‘gevaccineerd’ als ze tegen de inentingen zijn. Dit zou moeten worden bestempeld als terrorisme dat wordt uitgevoerd door de overheid, zeker als je bedenkt hoeveel mensen verschrikkelijke ‘bijwerkingen’ hebben gehad nadat ze waren ‘gevaccineerd’, waaronder de dood..:

Air Vax zou de manier waarop mensen worden gevaccineerd ‘radicaal kunnen veranderen’

Saltzman zegt dat deze “nieuwe methode van toediening de manier waarop mensen worden gevaccineerd radicaal kan veranderen”, waardoor het gemakkelijker wordt om mensen in afgelegen gebieden of mensen die bang zijn voor naalden te vaccineren. Maar dat is nog niet alles. Een vaccin via de lucht maakt het mogelijk om het snel over een bevolking te verspreiden.

Geen prik nodig

Door het vaccin in de lucht vrij te geven, is het niet nodig om elke persoon afzonderlijk te injecteren – wat niet alleen tijdrovend is, maar ook moeilijk als iemand bezwaar heeft tegen de injectie. Dit is niet het geval bij een vaccin in de lucht, dat in de lucht kan worden vrijgelaten zonder toestemming of zelfs medeweten van het publiek.

Een vergelijkbare strategie wordt gebruikt met mRNA in garnalen, die te klein en talrijk zijn om individueel te worden geïnjecteerd. In plaats daarvan werd een oraal “nano-vaccin” gemaakt om de verspreiding van een virus tegen te gaan. Shai Ufaz, chief executive officer van ViAqua, dat de technologie ontwikkelde, verklaarde:

“Orale toediening is de heilige graal in de ontwikkeling van de gezondheid van aquacultuur vanwege zowel de onmogelijkheid om individuele garnalen te vaccineren als de mogelijkheid om de operationele kosten van ziektebeheer aanzienlijk te verlagen en tegelijkertijd de resultaten te verbeteren…”

Hoewel de wetenschappers van Yale zich richten op een intranasaal mRNA-product, is het resultaat hetzelfde – zoveel mogelijk blootstellen met zo min mogelijk kosten en moeite. Volgens de studie van Yale:

“Een inhaleerbaar platform voor boodschapper-RNA (mRNA) therapeutica zou minimaal invasieve en longgerichte toediening voor een groot aantal longziekten mogelijk maken. De ontwikkeling van longgerichte mRNA-therapieën is beperkt door de slechte transfectie-efficiëntie en het risico van voertuig-geïnduceerde pathologie.

Hier maken we melding van een inhaleerbaar voertuig op basis van polymeren voor de toediening van therapeutische mRNA’s aan de long. We hebben biologisch afbreekbare poly(amine-co-ester) (PACE) polyplexen [nanodeeltjes] geoptimaliseerd voor mRNA-afgifte met behulp van modificaties van eindgroepen en polyethyleenglycol. Deze polyplexen bereikten een hoge transfectie van mRNA in de hele long, met name in epitheliale en antigeenpresenterende cellen.

We pasten deze technologie toe om een mucosaal vaccin te ontwikkelen tegen severe acute respiratory syndrome coronavirus 2 en ontdekten dat intranasale vaccinatie met spike-eiwit-coderende mRNA-polyplexen krachtige cellulaire en humorale adaptieve immuniteit opwekte en gevoelige muizen beschermde tegen dodelijke virale aanvallen. Samen tonen deze resultaten het translationele potentieel aan van PACE-polyplexen voor therapeutische toediening van mRNA in de longen.”

Het letterlijk wegnemen van onze vrijheid om onze eigen gezondheidsbeslissingen te nemen en die macht over te dragen aan mensen zoals Dr. Eric Pianka, Ron Klain, Dr. Anthony Fauci, Bill Gates en een ontelbaar aantal genocidale eugenetisten die waanzinnig geloven dat ze een ontelbaar aantal mensen moeten uitroeien om ‘de planeet te redden’, hoe weten we dat ze dergelijke ‘systemen’ niet ALTIJD toepassen op het Volk?

Sommige mensen zullen de autoriteit - "De Wetenschap" - tot hun ondergang volgen

 

Zoals Dr. Joseph Mercola waarschuwt, heeft de regering van de Verenigde Staten een zeer lange geschiedenis van het loslaten van biowapens op de mensen, met wat er gebeurd is met COVID slechts het laatste in die verontrustende geschiedenis. En de wetenschap dat ze krankzinnig geloven dat ze een ontelbaar aantal mensen moeten doden om ‘de planeet te redden’ is een ernstige waarschuwing voor ons allemaal voor wat ons te wachten staat als we hen hun zin laten krijgen.

Als je de stukjes van de puzzel bij elkaar legt, ontstaat er een verontrustend beeld. Zoals The Epoch Times rapporteerde, hebben we een geschiedenis waarin de Amerikaanse regering extreme maatregelen nam om COVID-19 injecties aan het publiek op te leggen en te promoten. Nu hebben onderzoekers een mRNA-vaccin ontwikkeld dat door de lucht wordt verspreid en dat een middel biedt om de massa snel te vaccineren zonder dat ze het weten of ermee instemmen.

Is er bewijs dat de overheid of een andere entiteit plannen heeft om heimelijk een luchtvaccin op de bevolking los te laten? Nee. Maar er is een geschiedenis van het uitvoeren van geheime biowapensimulaties op Amerikanen. In 1950 sproeide de Amerikaanse marine zes dagen lang Serratia marcescens bacteriën in de lucht bij San Francisco.

Het project, “Operation Sea Spray” genaamd, was bedoeld om vast te stellen hoe gevoelig de stad was voor een aanval met biowapens. Serratia marcescens kleurt alles wat het aanraakt felrood, waardoor het makkelijk op te sporen is. De bacterie verspreidde zich door de stad doordat inwoners de microben uit de lucht inademden. Hoewel het Amerikaanse leger aanvankelijk dacht dat Serratia marcescens niet schadelijk zou zijn voor mensen, ontstond er een uitbraak waarbij sommigen urineweginfecties opliepen.

Minstens één persoon stierf “en sommigen hebben gesuggereerd dat het vrijkomen van de Serratia marcescens de microbiële ecologie van het gebied voorgoed heeft veranderd”, aldus Smithsonian Magazine. Dit was geen geïsoleerd incident, want de Amerikaanse overheid voerde de volgende 20 jaar nog veel meer experimenten uit in de VS.

Hoewel het dus verontrustend is om te denken aan een luchtvax-experiment dat wordt uitgevoerd op een nietsvermoedend publiek, is het niet ongekend.

Dus nu we weten dat hun laatste poging om het Amerikaanse volk te laten ‘vaxxen’ enorm mislukt, met schattingen dat slechts 7% of minder van de Amerikaanse volwassenen hun laatste inentingen hebben gehad, zullen we binnenkort het slachtoffer zijn van een nieuwe ‘Operatie Landbesproeiing’ door de globalisten, die waanzinnig geloven dat ze de wereldbevolking moeten ‘ruimen’ om ‘de aarde te redden’? Wees helemaal niet verbaasd als ze het al aan het doen zijn.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/we-worden-binnenkort-gevaccineerd-door-chemtrails-die-in-topgeheime-militaire-operaties-in-de-lucht-worden-gespoten-zonder-dat-we-het-weten-of-ermee-instemmen/

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...