zondag 24 december 2023

Waarom dansen al die belangrijke mensen naar de pijpen van het WEF?

  WEF, chantage  We hebben gezien hoe het WEF ervoor kan zorgen dat alle belangrijke mensen tegelijk precies hetzelfde roepen zoals ‘Build Back Better’.
Maar, waarom gedragen zoveel belangrijke mensen zich als gedresseerde apen?



De satanische sekte oftewel maffia in de achtergrond die met een mooi woord ook wel Illuminati wordt genoemd weet precies hoe ze mensen zover moet krijgen dat deze doen wat zij willen.

Een heel belangrijk element daarbij is dat mensen te chanteren zijn.

Want als ze mensen eenmaal chantabel hebben weten te maken zijn ze als was in hun handen en zingen ze precies dat lied dat hun meesters graag willen horen.

De Mossad agenten Epstein en Maxwell waren dan ook meesters in het opzetten van vallen voor veelbelovende mensen.

Zo keken ze bijvoorbeeld naar Al Gore en al snel werd duidelijk dat dit heerschap enkele hele zwakke punten had.

En dus krijg je dat voormalige seksslaven van Epstein getuigen dat ze ook Al Gore regelmatig tegen het lijf liepen.

Dat is dan dezelfde Al Gore die ook één van de vele passagiers was aan boord van de Lolita Express, de privé Boeing 727 van Epstein.

Deze man zit aan alle kanten in de tang bij de maffia en wordt door hen gedwongen de mensheid ervan te overtuigen dat hel en verdoemenis ons wacht als we ons niet overgeven aan de krankzinnige eisen van de 2030 Agenda.

Dit zijn de mensen die ons met een stalen gezicht durven te vertellen hoe wij ons moeten gedragen.

Zolang zij het spel blijven meespelen zullen ze nooit worden vervolgd, want politie en justitie staan volledig onder controle van de door de maffia geïnfiltreerde vrijmetselarij.

Zolang de burgers van de wereld toestaan dat er clubs zoals het WEF en de vrijmetselarij bestaan, zal de wereld nooit veranderen.

Er zijn altijd genoeg te chanteren psychopaten te vinden die maar wat graag bereid zijn om het vuile werk op te knappen voor hen die altijd achter de schermen blijven.

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...