zondag 24 december 2023

Europese COVID-vaccincritici sterven plotseling

30 november 2023

Een lid van het Europees Parlement wiens controversiële standpunten onder meer het optreden tegen de vrijhandelsovereenkomst tussen de EU en Mercosur omvatten, die zich verzet tegen het gebruik van glyfosaat en zich verzet tegen verplichte vaccinatie voor Europese gezondheidswerkers, is plotseling gestorven aan een hartaanval.

Michèle Rivasi was 70 jaar oud. Ze stond bekend als een felle pleitbezorger voor transparantie in openbare instellingen en overheidsaangelegenheden en was tegen de implementatie van COVID-vaccinpassen.

Volgens Euractiv-nieuws, had Rivasi ook een deel van haar laatste keer op kantoor doorgebracht 'om de zogenaamde' SMS-affaire te onderzoeken,'die vermoedens betreft over sms-berichten die zijn uitgewisseld tussen de voorzitter van de Europese Commissie, Ursula von der Leyen en Pfizer-CEO Albert Bourla, over de onderhandelingen over een contract voor 1,8 miljard doses COVID-19-vaccins."

 

BRON:  Euractiv 29 november 2023

https://blogs.mercola.com/sites/vitalvotes/archive/2023/11/30/european-covid-vaccine-critic-dies-suddenly.aspx

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...