woensdag 24 januari 2024

Albert Bourla, CEO van Pfizer, weet iets wat wij niet weten

januari 24, 2024  22

    The White House / Wikimedia (Public Domain)

Pfizer heeft onlangs Seagen overgenomen voor het ongelofelijke bedrag van 43 miljard dollar. Dit is een enorme deal, zegt de Canadese arts William Makis in de podcast “Hearts of Oak”. Je zou het zelfs een game changer kunnen noemen.

Makis onderzocht Seagen en ontdekte dat het bedrijf medicijnen tegen kanker ontwikkelt waarmee het ongeveer twee miljard dollar per jaar verdient.

Pfizer investeert dus 43 miljard dollar om een bedrijf te kopen dat 2 miljard dollar per jaar verdient.

De arts bekeek ook interviews met Bourla waarin hij sprak over de overname en kanker in het algemeen. “Het zijn angstaanjagende interviews,” zegt Makis. “De nekharen gaan ervan overeind staan.”

Pfizer zet vol in op medicijnen tegen kanker, ook al weten we dat het bedrijf meer dan 100 mRNA-vaccins in de pijplijn heeft. Een mRNA-vaccin tegen griep, RSV, CMV, kanker, enz.

Bourla zei dat hij de productie van Seagen zou opvoeren tot een niveau “dat de wereld nog nooit heeft gezien”. “Waarom zou hij dat doen?” vroeg de dokter. “Het is alsof hij een derde wereldoorlog verwacht waarbij iedereen kanker krijgt na een nucleaire aanval en daar dan van profiteert.”

“Wat weet hij dat wij niet weten?” vervolgde Makis.

De Pfizer-baas zei ook dat hij verwachtte dat de behandelingen zijn bedrijf tussen 2025 en 2030 veel geld zouden opleveren. “Hij verwacht een tsunami van kankergevallen tussen 2025 en 2030,” zei Makis.

Via Uncutnews.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/albert-bourla-ceo-van-pfizer-weet-iets-wat-wij-niet-weten/

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...