woensdag 24 januari 2024

We waren twee jaar te vroeg met onze conclusies

 woensdag, 24 januari 2024 11:28  Hits: 3229


Nu opeens blijkt dat heel veel mensen die zich hebben laten ‘vaccineren’ last hebben van long-covid.

Volgens Lareb is het duidelijk dat er heel veel ‘long-covid’ klachten zijn na een ‘coronavaccinatie’.


Jarenlang hebben ze de bevolking in de maling weten te nemen door te doen alsof er een ziekte bestaat die long-covid heet.

Nu eindelijk komen er de eerste berichten dat die long-covid klachten komen van mensen die vol vertrouwen hun mouw hebben opgestroopt.

Mensen die een prik haalden voor een ander of omdat ze op vakantie wilden of uit eten in een restaurant.




In het bewuste artikel staat onder ander verder het volgende:

Een combinatie van langdurige klachten, ontstaan na een coronavaccinatie: wereldwijd melden zich mensen bij artsen en wetenschappers die daar last van hebben. Soms zijn de klachten binnen één of enkele dagen na de prik ontstaan, soms na langere tijd. Of de vaccinatie de klachten veroorzaakt, is niet duidelijk; in de internationale wetenschap verschenen tot nu toe alleen een aantal beschrijvingen van patiënten en een studie die de klachten signaleert en oproept tot meer onderzoek. Dat is lastig: het betreffen zeer diverse klachten gemeld door een heel klein deel van de gevaccineerden. Deze mensen voelen zich onbegrepen, ze worden snel weggezet als antivaxxer en kunnen nergens terecht voor zorg.

Natuurlijk wordt er vakkundig om de hete brei gedraaid, maar het is voor iedereen duidelijk dat de long-covid klachten worden veroorzaakt door het ‘vaccin’ en niet het gevolg zijn van een infectie.

Nu, langzaam, stukje bij beetje komt naar buiten hoe groot de vaccinatieschade wel niet is.

Long-covid is slechts één van de bijwerkingen.

Iets dat je op deze site zo’n kleine twee jaar geleden al kon lezen:

We hebben in een eerder al geschreven dat de belangrijkste symptomen van long covid lijken op die van vaccinatieschade.

De drie belangrijkste symptomen zijn vermoeidheid, kortademigheid en pijn op de borst.

Om dat verder te onderstrepen dat longcovid niets anders is dan vaccinatieschade is er enkele dagen geleden een nieuw wetenschappelijk onderzoek gepubliceerd waarin wordt aangetoond dat long covid als ziekte niet bestaat.




Wat het dan ook is dat long covid veroorzaakt, het heeft totaal niets te maken met een infectie zoals uit het onderzoek blijkt.

Daar wordt nu gesuggereerd dat het dan wel met psychische zaken te maken zal hebben omdat de onderzoekers ook wel weten dat als ze vaccinatieschade zouden noemen ze niet echt nog veel langer onderzoeken zouden doen.

Zo ver zijn we ondertussen afgezakt in ons nieuwe normaal. Iedere keer opnieuw staart het ons in het gezicht.

En iedere keer wordt het woord ‘vaccinatie’ gemeden in de mainstream media, behalve als ze weer een deel van het volk willen overhalen om ook Russische roulette te spelen.

Tot zover het eerdere artikel.

Hetgeen maar weer eens aantoont dat je de dure abonnementen van de ‘kwaliteitsmedia’ aan de kant kunt kieperen, want met een gratis abonnement bij ons ben je jaren eerder op de hoogte van de werkelijke stand van zaken.

 

 

https://niburu.co/gezondheid/19371-we-waren-twee-jaar-te-vroeg-met-onze-conclusies

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...