woensdag 24 januari 2024

Bill Gates probeert mensen nog steeds te overtuigen om ineffectieve “vaccins” te nemen

 januari 24, 2024   7


   Billionaires Success / flickr (CC BY 2.0 DEED)

Bill Gates is bezig met wat een eindeloze missie lijkt te zijn om de wereldbevolking met zoveel mogelijk “vaccins” te injecteren. Hij was onlangs in Davos, waar hij weer eens met zijn injecties liep te leuren. “We zullen nieuwe vaccins hebben. We krijgen een TB-vaccin, een malariavaccin, een HIV-vaccin” en nieuwe COVID-19 vaccins,” zei hij.

De vraag die onmiddellijk bij je opkomt is deze: zal het nieuwe HIV-“vaccin” nuttig zijn voor diegenen die VAIDS kregen van die andere “vaccins”? Vergeet niet dat Gates een “vaccin” ontwikkelde om te beschermen tegen door vaccinatie veroorzaakte polio. Als dat je niet alles vertelt wat je moet weten over deze sociopaat en vaccins, dan zegt niets je meer iets, schrijft Mac Slavo.

Helaas zullen er de komende maanden, ondanks hun ineffectiviteit, bijna 30 miljoen doses van Gates’ malariavaccin naar Afrikanen worden gestuurd, omdat Kameroen het eerste malariavaccinatieprogramma ter wereld heeft gelanceerd. Het malariavaccin is slechts voor 13% effectief in het voorkomen van malaria. Netten en malariatabletten hebben beide bewezen beter te zijn en toch worden deze injecties nog steeds op mensen gebruikt.

En dan hebben we het nog niet eens over het feit dat het malaria-“vaccin” zo effectief is dat er vier doses nodig zijn, die alle vier binnen twee jaar na de geboorte moeten worden toegediend. Een vijfde dosis wordt overwogen na een jaar in gebieden met een hoog risico en dan krijg je misschien 13% effectiviteit.

WHO geeft nu openlijk toe dat vaccins meer polio veroorzaken dan het echte wilde virus

Bij gebruik van een profylactische dosis zijn malariatabletten alleen al 90% effectief in het voorkomen van malaria, en dat is echt veel beter dan het “vaccin”!

 

Vorige week interviewde CNBC-TV18 Bill Gates aan de zijlijn van de jaarlijkse bijeenkomst van het World Economic Forum in Davos over zijn besluit om in 2024 meer dan ooit uit te geven aan “innovaties” op het gebied van gezondheid voor landen met een laag inkomen.

“Global Alliance for Vaccines helpt bij het kopen van vaccins – dat is gebaseerd op de gulheid van de rijke landen en de Gates Foundation – en we proberen ervoor te zorgen dat als we teruggaan om dat fonds aan te vullen, we net zoveel kunnen ophalen als we in het verleden hebben gedaan,” zei Gates tijdens het interview. “Gezondheid is het belangrijkste werk in de wereld, het redden van letterlijk miljoenen levens. India boekt vooruitgang, we testen veel van deze nieuwe ideeën daar en schalen ze vervolgens op naar de hele wereld.”

Hij prees ook de inspanningen van de heersende klasse die kunstmatige intelligentie gebruikt om te helpen bij het creëren van nieuwe injecties die zullen worden gebruikt op het menselijk vee. “AI zal op twee manieren gunstig zijn: het zal de uitvinding van nieuwe instrumenten, nieuwe vaccins en nieuwe medicijnen versnellen. Het innovatietempo zal veel hoger liggen.”

Gates voegde eraan toe: “We zullen nieuwe vaccins hebben. We krijgen een tbc-vaccin, een malariavaccin, een HIV-vaccin en zelfs de vaccins tegen covid moeten langer werkzaam zijn, meer dekking hebben en we gaan in plaats van de naald een kleine pleister gebruiken. De pandemie heeft dus echt duidelijk gemaakt dat we te weinig hebben geïnvesteerd in deze innovaties en onze partners in India maken deel uit van de manier waarop we deze baanbrekende producten voor elkaar gaan krijgen.”

 

Dus zet je schrap. Gates zal nieuwe manieren blijven bedenken om alles wat de genocidale maniakken in de heersende klasse willen in deze injecties te krijgen. Dan zullen het er zoveel zijn dat het onmogelijk zal zijn om te bepalen welke injectie verantwoordelijk was voor de ondergang van de mens. We worden door deze sociopaten met hetzelfde respect behandeld als laboratoriumratten.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/bill-gates-probeert-mensen-nog-steeds-te-overtuigen-om-ineffectieve-vaccins-te-nemen/

 

‘Ziekte X komt eraan’: Bill Gates onthult mRNA-vaccin ‘wafel’-technologie

Bill Gates heeft een nieuwe, wafelachtige mRNA-folie onthuld die bij kamertemperatuur kan worden bewaard en onder de tong kan worden toegediend voor het toedienen van vaccins zonder naalden. De door Gates gefinancierde Coalition for Epidemic Preparedness Innovations (CEPI) werkt samen met Jurata Thin Film Inc, met een investering van $1,2 miljoen om Jurata te helpen … Meer lezen over‘Ziekte X komt eraan’: Bill Gates onthult mRNA-vaccin ‘wafel’-technologie

https://www.frontnieuws.com/ziekte-x-komt-eraan-bill-gates-onthult-mrna-vaccin-wafel-technologie/

 

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...