maandag 22 januari 2024

Covid gevaccineerden testen positief op HIV, waarschuwen meerdere studies

 januari 22, 2024   6

    MDGovpics / Wikimedia (CC BY 2.0 DEED)

Meerdere studies hebben aangetoond dat mensen positief testen op HIV nadat ze gevaccineerd zijn met Covid mRNA injecties, zo heeft een vooraanstaande deskundige gewaarschuwd.

De gerenommeerde cardioloog en epidemioloog Dr. Peter McCullough heeft alarm geslagen over de bevindingen, schrijft Frank Bergman.

Tijdens een recent interview waarschuwde McCullough dat negen onderzoeken tot nu toe ook hebben geconcludeerd dat Covid-injecties een piek in positieve HIV-testen veroorzaken.

McCullough verduidelijkte dat de injecties mensen geen HIV of AIDS geven, wat wijst op een vals-positieve uitslag.

Hij legde echter uit dat de positieve testen na de mRNA-injecties worden veroorzaakt doordat mensen lijden aan immunodeficiëntie.

Hij merkte op dat de injecties eigenlijk een piek veroorzaken in vaccin-verworven immunodeficiëntie syndroom (VAIDS).

Dit zorgt er weer voor dat mensen positief testen op het humaan immunodeficiëntie virus (HIV), dat het verworven immunodeficiëntie syndroom (AIDS) veroorzaakt.

Tijdens zijn interview haalde Dr. McCullough een onderzoek uit 2022 aan van de Cleveland Clinic.

De studie toonde aan dat mensen die ten minste drie Covid mRNA-injecties hadden genomen tot drie keer meer kans hadden op terugkerende COVID-19-infecties dan ongevaccineerde personen.

De auteurs van het onderzoek verklaarden:

“De associatie van een verhoogd risico op COVID-19 met een hoger aantal eerdere vaccindoses in onze studie was onverwacht.”

McCullough uitte ook zijn bezorgdheid dat Covid-vaccins de immuniteit eerder verslechteren dan verhogen:

“Ik ben er behoorlijk van overtuigd geraakt dat Covid zelf iemands immuniteit verslechtert [net als] het vaccin. De meeste mensen die het vaccin namen, kregen Covid en namen het vaccin terwijl de vaccins niet werken. Ze [de gevaccineerden + eerdere infectie] zitten nog dieper in een gat op immunodeficiëntie.”

 

Zoals Slay News in december meldde, concludeerde een schokkende studie, uitgevoerd door topwetenschappers aan de wereldberoemde Cambridge University in Engeland, dat 25 procent van alle mensen die gevaccineerd waren met Covid mRNA-injecties nu VAIDS hebben.

Terwijl de wetenschappers van Cambridge en de media de schade aan het immuunsysteem toeschrijven als een “storing” of “onbedoelde” reactie, trekken deskundigen al langer aan de bel over de effecten op het immuunsysteem van individuen.

“Wetenschappers van Cambridge ontdekten dat dergelijke vaccins niet perfect waren en soms leidden tot de aanmaak van nonsens-eiwitten in plaats van de gewenste Covid ‘spike’, die een infectie nabootst en leidt tot de productie van antilichamen,” meldt de Britse Telegraph.

“Men dacht dat de kleine aanpassing aan uridine geen problemen veroorzaakte in cellen, maar een team onderzoekers van de Medical Research Council (MRC) Toxicology Unit van de Universiteit van Cambridge heeft nu ontdekt dat wanneer deze gedeeltelijk synthetische code wordt gelezen, de eiwitmaakmachine in het lichaam soms worstelt met de uridine-analogen.”

“Deze bevindingen werden ongeveer een jaar geleden gedeeld met de MHRA, de toezichthouder op geneesmiddelen, zeggen de wetenschappers, en bijgewerkte vaccins die gebruik maken van de verbeterde vorm van mRNA zijn in de maak voor kankerprikken en andere therapeutische middelen,” voegt het rapport eraan  toe.

Slay News rapporteert al lange tijd over dergelijke bevindingen.

 

Politiek commentator Megyn Kelly ontwikkelde bijvoorbeeld een auto-immuunprobleem na haar Covid-prik. De voormalige Fox News-ster onthulde in september dat ze de diagnose VAIDS had gekregen. Kelly zegt dat haar immuunsysteem beschadigd is geraakt door haar Covid-prik.

Ze gaf een verklaring uit over de diagnose en zei dat ze spijt heeft van het Big Pharma-vaccin.

“Ik heb spijt dat ik het vaccin heb genomen, ook omdat ik een 52-jarige vrouw ben, en denk dat ik het niet nodig had,” zei Kelly in een opgenomen verklaring. “Voor het eerst testte ik positief op een auto-immuunziekte tijdens mijn jaarlijkse onderzoek”, voegde Kelly eraan toe.

“En ik ging naar de beste reumatoloog in New York, en ik vroeg haar: ‘denk je dat dit te maken kan hebben met het feit dat ik die verdomde booster kreeg en vervolgens binnen drie weken COVID kreeg?’

“En ze zei. ‘Ja. Ja.’

“Ik was niet de enige bij wie ze dat had gezien.”

Vele anderen hebben ook AIDS-achtige symptomen gekregen na hun injecties.

Wereldwijd gaan er steeds meer stemmen op voor een grondig onderzoek naar de injecties.

Ze zijn echter nog steeds op grote schaal verkrijgbaar in de meeste westerse landen.

Helaas is het al te laat voor miljoenen mensen over de hele wereld die al gestorven zijn of blijvende schade hebben opgelopen door de experimentele mRNA-technologie.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/covid-gevaccineerden-testen-positief-op-hiv-waarschuwen-meerdere-studies/

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...