maandag 22 januari 2024

Pfizer-baas Albert Bourla weet iets wat wij niet weten



Pfizer lijfde recentelijk Seagen in voor een duizelingwekkend bedrag van 43 miljard dollar. Dat is een hele grote overname, zei de Canadese arts William Makis in de Hearts of Oak-podcast. Je zou zelfs kunnen spreken van een gamechanger.

Makis heeft zich verdiept in Seagen en kwam tot de ontdekking dat het behandelingen tegen kanker ontwikkelt die het bedrijf een slordige 2 miljard dollar per jaar opleveren.

Pfizer investeert dus 43 miljard om een bedrijf te kopen dat jaarlijks 2 miljard dollar in het laatje brengt.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Huiveringwekkende interviews

De arts heeft daarnaast interviews met Bourla bekeken over de overname en over kanker in het algemeen. Het zijn huiveringwekkende interviews, aldus Makis. “Je haren gaan ervan overeind staan.”

Pfizer zet vol in op kankermedicijnen, terwijl we weten dat ze meer dan 100 mRNA-vaccins in de pijplijn hebben zitten. Een mRNA-vaccin tegen griep, RSV, CMV, kanker, enzovoorts.

Tsunami van kankers

Bourla zei dat hij de productie van Seagen gaat opvoeren tot een niveau ‘dat de wereld nog nooit gezien heeft’. “Waarom zou je zoiets doen?” vroeg de arts. “Het is alsof hij een derde wereldoorlog verwacht waarbij iedereen kanker krijgt na een kernaanval, om er vervolgens van te profiteren.”

“Wat weet hij dat wij niet weten?” vervolgde Makis.

De Pfizer-baas zei ook te verwachten dat de behandelingen zijn bedrijf van 2025 tot 2030 veel geld gaan opleveren. “Hij verwacht een tsunami van kankers tussen 2025 en 2030,” zei Makis.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...