maandag 22 januari 2024

Zijn wij nu zo slim, of …..

 maandag, 22 januari 2024 11:58  Hits: 4285

 zijn wij u zo slim  Er is niet zo gek veel voor nodig om erachter te komen hoe de mensheid wordt bedonderd.

Maar, dan moet je wel even de moeite nemen om naar een paar dingen te kijken.


In 1996 krijgt Ajax-trainer Louis van Gaal een vraag van voetbaljournalist Ted van Leeuwen die hem niet bevalt.

Van Gaal valt uit tegen Van Leeuwen: 'Ben ik nou zo slim of jij zo dom?'


Dezelfde vraag kan je ook stellen met betrekking tot mensen die zien wat er gebeurt met de klimaatzwendel en de grote massa die zonder verdere vragen te stellen nog steeds gelooft wat de MSM hen dagelijks voorschotelen.

Volgens de altijd onbetrouwbare Wikipedia is wat men noemt Net Zero het volgende:

Het beschrijft de toestand waarin de uitstoot van kooldioxide als gevolg van menselijke activiteiten en de verwijdering van deze gassen gedurende een bepaalde periode in evenwicht zijn. Het wordt vaak simpelweg netto nul genoemd.

Met andere woorden de door de mens veroorzaakte uitstoot van kooldioxide (CO2) zou een gevaar zijn voor het klimaat. Dit, omdat de uitstoot van dit gas een wereldwijde opwarming van de aarde zou veroorzaken.

Zoals veel wetenschappers stellen is bovenstaande nooit wetenschappelijk bewezen en zal het ook nooit bewezen kunnen worden.

Zo stelt de Australische wetenschapper Dr. Ian Plimer dat het nog nooit is bewezen dat de uitstoot van CO2 wereldwijde opwarming veroorzaakt.

Prof. Dr. Kees de Lange (fysicus) stelt dat er geen relatie bestaat tussen de hoeveelheid CO2 in de atmosfeer en de temperatuur op aarde.

Iemand die al heel lang waarschuwt voor de grote gevaren van het uitbannen van CO2 is de wetenschapper Dr. Willie Soon, een Maleisische astrofysicus en ruimtevaartingenieur die 31 jaar bij Harvard heeft gewerkt.
Bovenstaande is afkomstig uit een interview met Tucker Carlson. Wie dat gehele interview wil zien, kan dat hier doen.

Alle klimaatmaatregelen die de bevolking door de strot worden geduwd zijn gebaseerd op een net zero filosofie.

Als dan wetenschappers stellen dat je met het weghalen van CO2 in feite het leven zelf gaat beperken of zelfs onmogelijk maakt, wat zegt dat dan?

Dit nog los van de miljarden en miljarden euro’s die de burgers afhandig gemaakt zullen worden om het ‘klimaat te redden’.

Wordt het dan niet hoog tijd dat iemand opstaat en gaat vragen waarom er geen onafhankelijke wetenschappelijke onderzoeken zijn die bovengenoemde wetenschappers in het ongelijk kunnen stellen?

Laten burgers maar gewoon toe dat ze arm worden gemaakt en beperkt worden in hun bewegingsvrijheid op basis van wilde kreten en computermodellen?

Hoe kan dat er nog nooit voorspellingen van de klimaatfanaten zoals Al Gore zijn uitgekomen?

Hoe kan het dat het KNMI moet gaan sjoemelen om oude hittegolven te doen verdwijnen om maar aan te kunnen tonen dat het warmer wordt?

Waarom schreeuwt niemand moord en brand vanwege de frauduleuze manieren waarop tegenwoordig temperaturen worden gemeten.

Waarom vraagt niemand zich af hoe het kan dat het in de Middeleeuwen vele malen warmer was dan nu en de mens niets deed om CO2 uit te stoten. Niets, behalve ademen.

Waarom laten wij toe dat een elitaire club meent dat ze de klimaatzwendel kunnen gebruiken om straks van ons slaven te maken die niets meer mogen, behalve in hun eigen district blijven?

Waarom accepteren wij dat de MSM dag na dag schrijven over klimaat en maatregelen terwijl deze nooit of te nimmer iets onderzoeken, laat staan bewijzen, maar een blind vertrouwen schijnen te hebben in een gekochte en corrupte wetenschap?

Ze vertellen ons gewoon wat er gaat komen en nog schrikt de massa niet wakker.

Omdat volgens de maffia onze planeet in een niet bestaande crisis verkeert is het gerechtvaardigd om allerlei Orwelliaanse maatregelen te nemen.

De klok tikt en die klok lijkt steeds sneller te gaan tikken.

   

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...