maandag 15 januari 2024

Hoelang voordat het kookpunt is bereikt?

maandag, 15 januari 2024 10:52   Hits: 4142

 woedende bevolking  Terwijl een land als Duitsland volledig wordt platgelegd door protesterende boeren en sympathisanten, zitten de mensen die hiervoor verantwoordelijk zijn in Davos.

Men zit daar te brainstormen over de geplande 'ziekte X', terwijl de woede onder de bevolking met de dag groter wordt.



Op deze Blue Monday begon ons land met een 1.000 kilometer lange file. Dit, onder het motto: 'Ons land is nog lang niet vol en er kunnen nog best miljoenen asielzoekers bij'.

De mensen die zich deze week melden bij baas Schwab in Davos staan niet in de file en hebben geen last van een Blue Monday.

Zij zien zichzelf als de uitverkorenen, want zij komen dicht bij wat men ‘de elite’ noemt. Deze ‘elite’, ook wel Rothschild maffia genoemd of Illuminati denkt het recht te hebben anderen te regeren zonder dat iemand hen ooit heeft gekozen.

Tenslotte controleren zij de MSM die alles in het werk stellen om Davos goed te praten en te doen alsof het een congres is als zovelen.

Wat je echter merkt is dat de woede her en der steeds groter begint te worden.

Terwijl de wereld letterlijk op vele fronten in brand staat komt het ‘praatclubje’ in Davos bij elkaar en zijn er 5.000 militairen nodig om te voorkomen dat een steeds bozer wordende bevolking te dicht bij zou komen.

Zo schrijft iemand op sociale media het volgende:

De beste manier om een ​​pandemie te stoppen is door de mensen die vooraf met verbazingwekkende nauwkeurigheid pandemieĆ«n voorspellen te arresteren.

Arresteer de helderzienden bij het WEF/UN/WHO. Arresteer onze medische tsaar, die geen medische opleiding heeft genoten. Arresteer Bill Gates.

Mensen beginnen door te krijgen dat de sessies bij het WEF over ziekte X niets anders zijn dan de voorbereidingen voor ‘het ultieme virus’, waarmee de volgende stap richting de door de maffia gewenste New World Order gemaakt kan worden.



Helaas is het bij veiligheidsdiensten net zo gesteld als bij alle officiƫle diensten zoals politie en Justitie.

Instanties die bijna altijd worden gerund door de broeders van de vrijmetselarij, een ander berucht werktuig van de maffia in de achtergrond.

Als er ooit echte veranderingen komen dan zal dat alleen kunnen wanneer een bevolking zo boos wordt dat het eist dat er onmiddellijk een eind wordt gemaakt aan geheime genootschappen zoals de vrijmetselarij en er een verbod komt voor politici om zich in te laten met instituten zoals het WEF en de Bilderberg Conferenties zodat ze eindelijk een keer die dingen kunnen doen waarvoor ze door de bevolking zijn gekozen.

Een kenmerk van de satanische sekte is verder dat ze opereren als een virus door een organisatie te infiltreren en over te nemen. Door die tactiek controleren zij onder andere geheime genootschappen, semi-geheime genootschappen en de top van schijnbare openbare genootschappen en religies, zoals de Vrijmetselaars, de Rozenkruisers, de Scientology Kerk, de Mormonen, de Katholieke kerk, de Islamitische kerk, de Joodse kerk, allerlei sekten en politieke stromingen, et cetera. De leden van deze organisaties worden aan de top van bedrijven gezet, in regeringen en belangrijke publieke organisaties als het Wereld Natuurfonds, Amnesty, het Rode Kruis/De Rode Halve Maan en Greenpeace (er zijn er meer). Daarnaast controleren zij tegenwoordig grotendeels het internet via Facebook, Google en Youtube. En tegenwoordig hebben we ook het WEF.

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...