maandag 19 februari 2024

‘Alles gaat mis voor de Deep State’: dit kunnen we in 2024 verwachten


Financieel en geopolitiek analist Martin Armstrong voorspelt in zijn nieuwe rapport ‘The Year from Political Hell’ politieke onrust, oorlog en economische neergang in 2024.

Dit jaar gaat ruim de helft van de wereldbevolking naar de stembus: Amerikanen, Europeanen, Russen en er zijn lokale verkiezingen in Groot-Brittannië.

De Amerikaanse neocons willen meer oorlog. “Het boeit ze niet. Ze geven niets om de economie. Ze hebben overal lak aan,” zei Armstrong, die verwacht dat er dit jaar nog veel meer doden zullen vallen. De komende oorlog zal de economie doen crashen, voegde hij toe. Als gevolg van de onzekerheid houden mensen de hand op de knip.

False flags

“Dit is wat de neocons creëren, en ze willen naar niemand luisteren, het is hun agenda en het boeit ze niet wat er met het land gebeurt.”

Armstrong voorspelt dat de economie met 12 tot 18 procent zal krimpen en dat de inflatie en rente blijven stijgen. Daarnaast verwacht hij enkele false flags.

Het lijkt erop dat Trump in 2024 een verpletterende overwinning gaat boeken, maar we moeten er rekening mee houden dat de Deep State er alles aan zal doen om hem uit het Witte Huis te houden, aldus Armstrong in gesprek met Greg Hunter van USAWatchdog.com.

Gevaarlijk

“Als Trump weer aan de macht komt, worden ze allemaal ontslagen. Ze weten dat ze aan de verliezende hand zijn. Ze denken dat ze hun macht kunnen behouden door ons nog meer onder druk te zetten. Dat is hoe revoluties ontstaan.”

Bijna alles gaat mis voor de Deep State, zei Armstrong verder. “Overal is het vertrouwen in de overheid ingestort. Dit is wat de Democraten van de Deep State en neocons zo gevaarlijk maakt.”

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...