maandag 19 februari 2024

Lees en huiver: ‘Bij een nieuwe ‘pandemie’ is de WHO de baas’


Een dag voor het voorjaarsreces heeft het kabinet een brief gestuurd over de voortgang van de onderhandelingen over het nieuwe pandemieverdrag en de amendementen op de Internationale Gezondheidsregeling (IHR) van de WHO.

Het kabinet doet alsof de WHO met deze wijzigingen geen nieuwe bevoegdheden krijgt, maar niets is minder waar, stelt FVD-Kamerlid Pepijn van Houwelingen in een draad op X. De gewijzigde tekst van de IHR is heel duidelijk: bij een nieuwe ‘pandemie’ is de WHO de baas.

pan

Als leidende principes zijn ‘fundamentele vrijheden van personen’ doorgestreept en vervangen door ‘rechtvaardigheid’ en ‘inclusiviteit’. “Wie verzint zoiets?” aldus Van Houwelingen.

pan

Verder wordt Nederland straks gedwongen Nederlandse medicijnfabrikanten op verzoek van de WHO een deel van hun productie af te laten staan aan de WHO.

pan

De WHO, een corrupte organisatie die voor een groot deel aangestuurd wordt door China en gefinancierd door Bill Gates, gaat bovendien wereldwijd ‘mis- en desinformatie’ bestrijden.

pan

Welk land speelt bij dit alles een leidende rol en is zelfs één van de initiatiefnemers van het pandemieverdrag? Nederland natuurlijk, aldus Van Houwelingen.

pan

FVD gaat alles doen wat maar mogelijk is om deze ‘vijandige overname’ van onze gezondheidszorg op basis van ‘absurde’ principes te voorkomen.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

En wat in België ???  Niets natuurlijk  dit kan ook niet anders met een WEF Young Globalist Leader als premier!!! 

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...