maandag 19 februari 2024

Nog maar heel even en dan zullen we het weten

 maandag, 19 februari 2024 13:03     Hits: 1575

  D Day voor Julian Assange In onze maatschappij telt iemand alleen als deze aan de 'goede' kant staat.

Wanneer iemand de waarheid vertelt betekent dat automatisch dat je niet aan de 'goede' kant staat.




Het volgende artikel is een bijdrage van Martin uit Alkmaar.

De wereld staat wéér eens op zijn kop nadat afgelopen vrijdag Aleksej Navalny in gevangenschap op dubieuze wijze om het leven kwam. De staatsvijand nr 1 van Poetin is dood en de wereld reageert geschokt.

Nu is het natuurlijk op geen enkele wijze goed te praten dat iemand van zijn of haar vrijheid wordt beroofd, gevangen wordt gezet en geïsoleerd wordt van de rest van de wereld simpel omdat hij of zij tegenstander is van een regime.

Maar nu gilt de hele wereld moord en brand en wijst beschuldigend naar Poetin die A. Navalny opsloot en nu zijn moordenaar genoemd wordt.

Het is verschrikkelijk wat er gebeurt is en wat wij horen of lezen zal in de schaduw staat van de werkelijke gruwelijkheden die A. Navalny in gevangenschap heeft moeten doorstaan, verhalen van martelingen waar wij nooit iets over zullen horen of lezen en of andere ontberingen die A. Navalny heeft ondergaan.

Voor zijn dierbaren is aan het ene drama een einde gekomen, maar de werkelijke nachtmerrie begint nu pas.

In ons democratische westen vallen nieuwszenders over elkaar heen om te berichten over A. Navalny, steunbetuigingen zijn niet van de lucht en staatshoofden zoeken naar woorden om hun afschuw te bewoorden.

Terwijl de wereld haar aandacht vestigt op die boze, kwaaie Poetin gebeurt er nog iets. Terwijl het westen "ach en wee" klaagt over die arme A. Navalny leveren we Julian Assange uit aan de VS, wetende dat deze man ook nooit meer het daglicht zal zien, tenzij zijn isoleercel een raam heeft.

De nr 1 tegenstander van het regime in de USA zoekt jaren lang zijn heil in een ambassade tot hij eruit wordt gezet, opgepakt wordt door de Britse veiligheidsdienst en straks wordt deze man uitgeleverd aan de USA waar hem levenslang boven het hoofd hangt en de man wordt opgesloten tussen moordenaars, verkrachters, gangmembers en ander tuig.

Hoeveel boter hebben we ondertussen op ons hoofd ???

Straks als het schijnproces tegen J. Assange achter de rug is en hij wordt opgesloten horen we een half jaar niets meer over deze man tot we een nieuwsflits krijgen in een extra nieuwsuitzending dat J. Assange zich in zijn cel heeft opgehangen of op een andere manier zelfmoord heeft weten te plegen.

De wereld leest zijn afscheidsbrief waarin staat dat hij niet langer tegen opsluiting kan en daarom maar voor deze weg koos.
Terwijl iedereen kwaad op Poetin is, leveren we iemand willens en wetens uit aan een regime waarvan we nu al weten dat we J. Assange nooit meer terug zien, behalve in die extra nieuwsuitzending.

De USA die altijd zo'n bek op zet over mensen rechten en China erop wijst dat ze eens wat meer naar de rechten van ieder mens moeten kijken, maar zelf al 40 jaar hun eigen Nelson Mandela (Leonard Peltier) onschuldig vast hebben zitten en de bewijzen die hem vrij kunnen pleiten bewust uit de media houden.

Is J. Assange schuldig ?? Al sla je me dood, ik kan dat niet beoordelen. Het enige wat ik zie is dat deze man het lef heeft gehad om misstanden rondom de USA en hun regime openbaar te maken en dat deze vorm van "vrijheid van meningsuiting" in het democratische USA echt niet kan en mag, doe je het wel ben je de sjaak.

Wat is nu het verschil tussen A. Navalny en J. Assange ?????

Waarom is het westen verontwaardigt als de ene man in gevangenschap sterft en waarom levert het westen iemand uit die hetzelfde lot boven zijn hoofd hangt ??

We zijn allemaal verdrietig om A Navalny, maar zonder een traan te laten leveren we J. Assange uit...........................

Meten met 2 maten De pot verwijt de ketel dat-tie zwart ziet Boter op je hoofd hebben

Zijn zomaar even wat uitdrukkingen die door mijn hoofd schieten als ik deze berichten naast elkaar leg.

Komt er dus op neer dat een Rus die tegen Poetin is een held is en een Australische journalist die tegen Amerika is een schoft die we zonder blikken of blozen uitleveren, op laten sluiten en hem zijn vrijheid laten ontnemen.

Tja, wat moet je dáár nu over zeggen,..............................eigenlijk wordt je er alleen maar stil van.

Democratie is vandaag de dag wat "vriendschap" was in het liedje van Henk Westbroek en het Goede Doel

Democratie = een illusie, een pakketje schroot met een dun laagje chroom.

Vrijheid van meningsuiting mag als je ergens voor bent, maar zodra je ergens tegen bent,...........................

In memorie of Aleksej Navalny & Julian Assange

Martin.

Hieronder een live stream van de 24 uur countdown tot aan het begin van het proces tegen Assange

   

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...