maandag 19 februari 2024

‘Schokkende beelden’: vreemde witte prop uit lichaam van overledene gehaald


De Amerikaanse uitvaartondernemer en balsemer Richard Hirschman heeft op X een video geplaatst waarin zijn collega Nicky King een vreemde witte prop uit de rechter halsslagader van een overledene haalt.

Hij laat dit zien omdat mensen het nog steeds niet geloven en hem om bewijs blijven vragen. Hirschman treft dit soort vreemde stolsels vaker aan in lichamen die hij balsemt.

Onlangs deelde John Campbell foto’s van bloedstolsels die Hirschman uit de lichamen van overledenen heeft gehaald.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Dikke elastiek

“Ook voor mij als arts zijn dit schokkende beelden,” reageert huisarts Frank Peeters. “Het lijkt eerder op dikke elastiek.”

Er moet een totale occlusie van de ader geweest zijn waardoor het bloed niet meer kon stromen in de richting van het hart met alle gevolgen van dien, aldus Peeters.

Hirschman zag dit voor 2021 niet

“Iemand hier wellicht een idee waardoor deze witte taaie aderverstoppingen worden veroorzaakt?” vraagt Tweede Kamerlid Pepijn van Houwelingen (FVD).

Hirschman benadrukt dat hij dit voor 2021 niet zag. Van Houwelingen: “Corona was er al een jaar eerder, dus dat is het denk ik niet, maar wat dan wel…?”

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...