dinsdag 13 februari 2024

Nederlandse europarlementariër waarschuwt: WEF wil ‘CO2 beheersen’ om ‘het volk te beheersen’

 februari 12, 2024   40 

 

    Screenshot video 'The HighWire with Del Bigtree' YouTube 

Een topambtenaar van de Europese Unie heeft gewaarschuwd dat het World Economic Forum (WEF) erop uit is om de controle over kooldioxide (CO2) in handen te krijgen, zodat de ongekozen globalistische organisatie “de mensen kan controleren.”

Het Nederlandse parlementslid Rob Roos gaf zijn waarschuwing tijdens een interview met Del Bigtree van The HighWire, bericht Thepeoplesvoice.

Terwijl de boerenprotesten zich over Europa verspreiden, besprak Roos, die ook een onafhankelijk lid van het Europees Parlement is, de klimaatzwendel die door radicale globalistische elites wordt gepusht als onderdeel van de “netto-nul” agenda van het WEF.

InfoWars meldt:

Roos legde uit: “Ze [elites] gaan tegen familiewaarden in. Ze gaan tegen natuurlijk voedsel in. Ze gaan tegen vrijheid in – want als je een elektrische auto moet kopen. Ze zijn bijna twee keer zo duur – en mensen kunnen dat niet kopen – het gaat niet om de auto – het gaat erom dat je nergens heen kunt en afhankelijk bent van het openbaar vervoer.”

Hij zei: “Het is ook digitalisering – wat we zien is de digitale identiteit en de digitale valuta van de centrale bank – dit gaat allemaal over een nieuwe vorm van communisme.”

“Als je de mensen wilt controleren, moet je de CO2 controleren – want alles wat we doen in het leven, ademen, leven, reizen, eten, en alles wat we doen in het leven leidt tot CO2-uitstoot. En als je de CO2 kunt beheersen, kun je de mensen beheersen,” zei Roos.

Hij legde verder uit dat de ultieme controle komt wanneer globalisten de digitale identiteiten van mensen koppelen aan de digitale valuta van de centrale bank.

 

Bigtree reageerde: “Zoveel van deze [globalistische overname van het Westen] werd echt versneld tijdens Covid.” Hij wees erop dat het WEF het Covid-tijdperk bestempelde als de “Grote Reset.”


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/nederlandse-europarlementarier-waarschuwt-wef-wil-co2-beheersen-om-het-volk-te-beheersen/

  

Nederlandse Europarlementariër Rob Roos hekelt globalisten ‘Great Food Reset’ beleid: “Geen boeren, geen voedsel, geen toekomst” (Video)

In een recente toespraak in het Europees Parlement sprak de Nederlandse politicus en huidig lid van het Europees Parlement, Robert “Rob” Roos, zich uit tegen het “Great Food Reset”-beleid van de EU, dat volgens hem leidt tot schrijnende taferelen in Nederland. Roos stelde dat boeren al eeuwenlang voedsel produceren en een essentieel onderdeel vormen van … Meer lezen overNederlandse Europarlementariër Rob Roos hekelt globalisten ‘Great Food Reset’ beleid: “Geen boeren, geen voedsel, geen toekomst” (Video)

https://www.frontnieuws.com/nederlandse-europarlementarier-rob-roos-hekelt-globalisten-great-food-reset-beleid-geen-boeren-geen-voedsel-geen-toekomst-video/

 

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...