zaterdag 23 maart 2024

Arts vreest dat Kate Middleton turbokanker heeft gekregen door covidprik

 

De Britse prinses Catherine heeft kanker, zo heeft Kensington Palace bekendgemaakt. Het was lange tijd onduidelijk wat er precies met haar aan de hand is.

In een videoboodschap vertelt Kate Middleton, de echtgenote van prins William, dat de ziekte aan het licht kwam na haar buikoperatie in januari.

“Mijn medische team adviseerde me daarom om een preventieve chemokuur te ondergaan en ik ben nu in het vroege stadium van behandeling,” aldus de prinses in een videoboodschap.

Eerder dit jaar werd ook bekend dat koning Charles aan kanker lijdt. Op sociale media werd de afgelopen tijd veel gespeculeerd over haar langdurige afwezigheid.

Goed mogelijk

De Canadese arts William Makis zegt zeer bezorgd te zijn dat de prinses is beschadigd door het COVID-19-vaccin. In mei 2021 haalde ze haar eerste prik en kreeg vervolgens kanker. Het zou hier om turbokanker kunnen gaan, schrijft de arts op X.

Hij adviseert haar om te rade te gaan bij medische professionals die hier ervaring mee hebben zodat ze haar alternatieve behandelingen kunnen aanbieden, zoals hoge doses ivermectine en fenbendazol.

In een artikel op Substack schrijft de arts dat Kate Middleton in 2021 werd gedwongen om de COVID-19-vaccins te promoten. Het is volgens hem goed mogelijk dat ze vervolgens ook onder druk is gezet om de vaccins tegen haar wil te nemen.

Mysterie rond vermeende ‘buikoperatie’

In het artikel gaat Makis dieper in op het mysterie rond haar vermeende ‘buikoperatie’. Als ze op 28 december een medisch noodgeval met betrekking tot haar buik had, zou er niet pas 20 dagen later een buikoperatie zijn gepland. In zulke gevallen wordt normaal gesproken meteen geopereerd, zegt de arts.

Als ze beschadigd is door het COVID-19-vaccin, heeft ze zeer waarschijnlijk last gekregen van bloedproppen die bijvoorbeeld een beroerte hebben veroorzaakt, vervolgt hij.

Niet plausibel

Negen maanden herstellen van een ‘buikoperatie’ is niet plausibel, maar ze heeft mogelijk wel negen maanden nodig om te herstellen van een beroerte, zegt Makis.

In haar leeftijdsgroep zijn bloedproppen de meest voorkomende bijwerkingen na coronavaccinatie, die leiden tot invaliditeit of sterfte, merkt hij nog op.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...