zaterdag 23 maart 2024

Voor het eerst in 700 jaar daalt de wereldbevolking

maart 23, 2024    11

    Photo by нυвιѕ тανєяη on Unsplash

Een uitgebreide studie gepubliceerd in het medische tijdschrift The Lancet concludeert dat de wereldbevolking de komende decennia zal krimpen als gevolg van sterk dalende geboortecijfers en mogelijk nooit meer zal herstellen.

De studie, gefinancierd door de Bill & Melinda Gates Foundation, ontdekte dat in het jaar 2050 in 155 van de 204 landen het geboortecijfer lager zal zijn dan nodig is om de bevolking op peil te houden, bericht Modernity.

In het onderzoek wordt opgemerkt dat in 2021 het “totale vruchtbaarheidscijfer” wereldwijd 2,23 was, net iets boven de 2,1 kinderen per vrouw die nodig zijn om de bevolkingsgroei op peil te houden.

Dat cijfer is gedaald van 4,84 in 1950 en onderzoekers voorspellen dat het zal dalen tot 1,83 in 2050 en zelfs tot 1,59 in 2100.

DRAMATIC DECLINES IN GLOBAL FERTILITY RATES SET TO TRANSFORM GLOBAL POPULATION PATTERNS BY 2100, NEW GBD CAPSTONE STUDY SUGGESTS.

EXPLORE THE DATA ️ HTTPS://T.CO/MVC1PYR4F4 PIC.TWITTER.COM/XDPSJVLRQJ

— THE LANCET (@THELANCET) MARCH 20, 2024

 

De studie merkt op dat tegen die tijd slechts 26 landen geboortecijfers zullen hebben die hoger zijn dan het aantal mensen dat sterft, waarbij “het grootste deel van de wereld overgaat in een natuurlijke bevolkingsafname.”

Een bevolkingsdaling zou de eerste keer in zeven eeuwen zijn dat dit gebeurt.

De laatste keer dat dit gebeurde was na de pandemie van de zwarte pest, die halverwege de jaren 1300 maar liefst 50 miljoen mensen het leven kostte en de wereldbevolking terugbracht van 400 miljoen naar 350 miljoen.

In haar commentaar op het onderzoek zei Dr. Natalia Bhattacharjee, co-auteur, dat de dalende vruchtbaarheidscijfers “de wereldeconomie en het internationale machtsevenwicht volledig zullen herconfigureren en een reorganisatie van samenlevingen noodzakelijk zullen maken.”

 

Bhattacharjee, hoofdonderzoeker aan het Institute for Health Metrics and Evaluation (IHME) aan de Universiteit van Washington, merkte ook op dat een belangrijk gevolg een toegenomen immigratie zal zijn uit landen waar nog steeds een “babyboom” is, zoals Afrika ten zuiden van de Sahara, om de tekorten aan arbeidskrachten in landen met een vergrijzende bevolking aan te vullen.

Professor Stein Emil Vollset, senior auteur van het IHME, merkte ook op dat de wereld “in de 21e eeuw geconfronteerd zal worden met duizelingwekkende sociale veranderingen” als gevolg van de bevolkingsafname.

De bevindingen zijn precies waar mensen als Elon Musk al jaren voor waarschuwen. Hij beschrijft de bevolkingsafname als een ‘bedreiging voor de beschaving’ en benadrukt dat de mensheid letterlijk zal verdwijnen als er niets wordt gedaan om de trend te keren.

Terwijl Eco-idioten tekeer gaan over ‘morele problemen’ met het krijgen van kinderen, worden de mogelijke oorzaken van de vruchtbaarheidsdaling, zoals plastic en chemische krimpende penissen en spermacellen, relatief genegeerd.

De grimmige realiteit is dat de geboortecijfers wereldwijd instorten en dat bijna elk land op koers ligt om tegen het einde van deze eeuw een krimpende bevolking te hebben.

In landen als Zuid-Korea en Japan sterven twee keer zoveel mensen als er geboren worden. Je hoeft geen wiskundig genie te zijn om uit te rekenen wat er zeer binnenkort gaat gebeuren.

Deze landen overwegen al om massamigratie toe te staan. De minister van Justitie van Zuid-Korea verklaarde onlangs dat het land een “demografische catastrofe” te wachten staat en anders mogelijk zal uitsterven.

 

Ondanks deze afschuwelijke realiteit is het nu heel gewoon in de moderne cultuur dat jonge mensen oprecht geloven dat ze hun menselijke instincten om zich voort te planten moeten opgeven, allemaal voor het grotere goed:


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/zwaar-gecensureerde-pfizer-documenten-tonen-aan-dat-covid-vaccinatie-begonnen-is-met-een-vijfjarige-massale-ontvolkingsagenda-die-in-2025-voltooid-zal-zijn/

 

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...