zaterdag 23 maart 2024

Sucharit Bhakdi waarschuwt voor vaccinatieplannen WHO: ‘Dit programma bedreigt de mensheid’


Microbioloog Sucharit Bhakdi deelde vrijdag tijdens een persconferentie in Genève een belangrijke boodschap.

Via een videoverbinding zei hij dat het mRNA-programma wordt uitgebreid en dat de WHO van plan is om alle conventionele vaccins te vervangen door mRNA-vaccins. Ook de dierenvaccins.

De WHO beweert dat de veiligheid van de COVID-vaccins bewezen is en dat kwaliteitscontrole van toekomstige mRNA-prikken onnodig is.

Eerder regel dan uitzondering

De emeritus hoogleraar waarschuwde de aanwezigen dat de expressie van een lichaamsvreemd gen er altijd toe zal leiden dat het immuunsysteem de cel waarin dat gebeurt gaat aanvallen. En hoe meer boosters je neemt, hoe erger de schade zal zijn, voegde hij toe.

Bovendien zal verontreiniging van mRNA-vaccins eerder regel dan uitzondering zijn aangezien er geen kosteneffectieve methode bestaat om massaal geproduceerd mRNA te scheiden van DNA-plasmiden.

Bedreigt de mensheid

“Het mRNA-programma van de WHO bedreigt de mensheid,” drukte Bhakdi de mensen op het hart.

Tijdens de persconferentie, die ging over mensenrechten en COVID-19, spraken ook cardioloog Peter McCullough, WHO-klokkenluider Astrid Stuckelberger en de Franse professor Christian Perronne.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Bron: https://www.ninefornews.nl/sucharit-bhakdi-waarschuwt-voor-vaccinatieplannen-who-dit-programma-bedreigt-de-mensheid/ 

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...