maandag 4 maart 2024

Brisante onthulling: ‘De minister fluisterde in mijn oor: je bent gevaccineerd en zult snel sterven aan kanker’

  

Het Britse parlementslid Andrew Bridgen zei in een gesprek met Liz Gunn over de ‘moeder aller onthullingen’ iets opmerkelijks.

Gunn, leider van de New Zealand Loyal Party, bracht vorig jaar schokkende informatie naar buiten waaruit blijkt dat er in Nieuw-Zeeland tienduizenden mensen zijn overleden door de coronaprikken.

Ze merkte daarbij op dat de data afkomstig zijn van slechts één site die dergelijke informatie opslaat. “We weten niet hoeveel databases er in het land zijn.” De beheerder van de database die de informatie naar buiten bracht, Barry Young, werd gearresteerd.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Brisante onthulling

Gunn beschikt ook over bewijs dat de overheid volledig op de hoogte was van elke afzonderlijke bijwerking voordat de vaccins werden uitgerold.

Bridgen deed een brisante onthulling. Hij is naar eigen zeggen bedreigd door de Britse regering. Een minister, waarmee hij ooit bevriend was en die hem in aanraking bracht met de politiek, stapte op een dag op hem af en fluisterde in zijn oor: ‘Je kunt je uitspreken zoveel je wilt, Andrew. Je bent gevaccineerd en zult snel sterven aan kanker’.

Alarm

Eerder schreef de Britse oncoloog Angus Dalgleish een brandbrief aan de hoofdredacteur van het medische tijdschrift The BMJ over kanker bij mensen die een booster hebben gehaald.

Ook de Zweedse arts Ute Kruger sloeg alarm over de link tussen coronavaccinaties en snelgroeiende kankers. De arts zei in een interview dat ze zich grote zorgen maakt over het enorme aantal agressieve kankergevallen dat zij ziet.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...