maandag 4 maart 2024

COVID-19-vaccins lopen het risico giftige deeltjes af te werpen (Shedding) aan niet-gevaccineerde mensen, onthult expert

 03/01/2024 // Cassie B. // 10,7K Weergaven

Tags: slechte gezondheidbadmedicinegrote regeringGrote Pharmabiologisch wapenbiotechGecensureerde wetenschapcovid-19ziekte veroorzaaktFDAgenetische waanzinmRNA-vaccinspandemiefarma fraudepiekeiwitvaccinschadevaccin letselvaccinafscheidingvaccin oorlogenvaccins



Een van de eerste zorgen over COVID-19-vaccins was de mogelijkheid tot afstoten, die door de autoriteiten snel werd afgewezen en beweerde dat dit niet mogelijk was op basis van hoe mRNA-opnamen werken. Hoewel die bezorgdheid nu wordt overschaduwd door de vele andere negatieve effecten van deze prikken, is nu gebleken dat ze wordt afgestoten kan komen voor met de vaccins, waardoor mensen rond degenen die onlangs zijn gevaccineerd, risico lopen.

Front Line COVID-19 Critical Care (FLCCC) Alliance Medeoprichter Dr. Pierre Kory, die meer dan 1.000 patiënten heeft behandeld die symptomen ervaren na vaccinatie en mensen met lange COVID, beweerde op een recente conferentie in Phoenix: “ Schedding is helaas echt. De FDA weet dat. ”

Als het gaat om het concept van het afstoten van vaccins, houdt het algemene begrip ervan in dat bacteriën, virussen en andere componenten vrijkomen uit levende vaccins. Aangezien mRNA- en adenovirusvaccins niet als levende vaccins worden beschouwd, is het technisch waar dat ze daarom niet kunnen worden afgeworpen, iets waar checkers snel online op hebben gewezen.

Deze vaccins werken echter op een vergelijkbare manier als gentherapieproducten, die allemaal, naar eigen zeggen van de FDA, een risico op afstoting hebben.

In feite, Marina Zhang in de  de Epoch Times  wijst erop dat de FDA afstoting heeft gedefinieerd in een document uit 2015 waarin afstotingsonderzoeken worden geanalyseerd als “ de afgifte van [virale of bacteriële gentherapieproducten] ... van de patiënt via een of alle van de volgende manieren: uitwerpselen (uitwerpselen); secreta (urine, speeksel, nasofaryngeale vloeistoffen etc.); of door de huid (puistjes, zweren, wonden). ”

Daarom, volgens de definitie van de FDA van gentherapieproducten als die “ de effecten ervan matigen door transcriptie en / of vertaling van overgedragen genetisch materiaal,” de mRNA- en adenovirus COVID-19-prikken maken deel uit van deze categorie omdat ze functioneren door het lichaam ertoe aan te zetten genetische informatie over mRNA te vertalen in spike-eiwitten.

Andere gentherapieproducten hebben een afstotend effect aangetoond, zoals de hemofiliebehandeling Roctavian en de oogbehandeling Luxturna.

Volgens Dr. Kory, kunnen zowel adenovirus- als mRNA COVID-19-vaccins ervoor zorgen dat gevaccineerde personen piekeiwitten en andere vaccincomponenten afgeven. Sommige onderzoeken tonen het piekeiwit (spike protein) van de prikken aan dat meer dan zes maanden in het bloed van degenen die zijn gevaccineerd aanhoudt, wat betekent dat piekeiwitten kunnen blijven bestaan. Onderzoekers hebben ook COVID-19 mRNA gevonden in de moedermelk van moeders die de prik hebben gekregen, waardoor hun baby's mogelijk aan het vaccin zijn blootgesteld.

Bovendien heeft Dr. Kory gewezen op Pfizer-documenten die onderzoekers die aan vaccinproeven werken, instrueerden om eventuele milieublootstellingen te melden die plaatsvinden wanneer deelnemers mensen om hen heen aan de prik blootstellen via huidcontact of inademing.

Ze erkenden ook de mogelijkheid van secundaire afstoting, wanneer iemand die via afstoting aan het vaccin is blootgesteld, een ander individu blootstelt, zoals wanneer een vrouw die werd blootgesteld aan het vaccin van een deelnemer aan een studie, haar baby afstootte via borstvoeding.

De eigen documentatie van Pfizer bevat honderden bijwerkingen die verband houden met indirecte blootstelling, zoals blootstelling tijdens borstvoeding en zwangerschap. Deze omvatten bijwerkingen gerelateerd aan bloed, lever, nieren en ademhaling.

Talrijke gevallen van patiënten die symptomen ervaren na blootstelling aan recent gevaccineerde personen

Dr. Kory en andere professionals hebben patiënten gemeld die symptomen ervaren die consistent zijn met afstoten, zoals mensen die symptomatisch worden elke keer dat ze drukke ruimtes betreden, zoals supermarkten of luchthavens.

Een geval betrof een man die in het verleden na vaccinatie symptomen van het vaccin had ervaren en deze vervolgens binnen enkele uren na tijd in nauw contact met een vriend had ervaren, kort daarna kregen ze een booster. Zijn echtgenoot voelde ook de symptomen na seksueel contact met hem; het nemen van Ivermectine verlichtte hun symptomen.

Er zijn meer dan 800 getuigenissen van klinische gevallen waarin significante piekeneiwitafscheiding van gevaccineerde mensen wordt beschreven, samen met ondersteunende wetenschappelijke literatuur en regelgevingsdocumenten. Een diepe duik in het beschikbare bewijs over het afwerpen van COVID-19-vaccins is te vinden op de FLCCC Alliance's website.

Dit is iets dat nader onderzoek rechtvaardigt, aangezien regeringen mensen blijven onder druk zetten om boosters te krijgen. Als deze vaccins in staat blijken te zijn tot aanzienlijke afstoting, kunnen talloze mensen in gevaar worden gebracht.

Bronnen voor dit artikel zijn onder meer:

TheEpochTimes.com

Covid19CriticalCare.com

Bron: https://www.naturalnews.com/2024-03-01-covid-vaccines-risk-shedding-unvaccinated-expert-claims.html

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...