maandag 4 maart 2024

EU keurt ‘digitale ID’ van Bill Gates goed die niet-conforme burgers uitsluit van deelname aan samenleving

 maart 3, 2024   19

   European Commission - Photographer: Jennifer Jacquemart / Wikemedia / (PDM 1.0 DEED) (Extracted image)

Ter voorbereiding op het nieuwe systeem is Griekenland vorige week als eerste EU-lidstaat begonnen met het uitrollen van digitale identiteitskaarten voor burgers. EU keurt Bill Gates’ ‘digitale ID’ goed die niet-conforme mensen uitsluit van deelname aan de samenleving, bericht Thepeoplesvoice.

De globalistische miljardair Bill Gates eist van wereldregeringen dat ze het voorbeeld van de Europese Unie en India volgen en zijn “wereldwijde digitale ID” goedkeuren. Dit systeem heeft ingebouwde functies die ontworpen zijn om mensen uit te sluiten van deelname aan de samenleving als ze niet voldoen aan de globalistische agenda.

Het parlement van de Europese Unie keurde vrijdag officieel de “European Digital Identity Wallet” goed en legde daarmee de basis voor een Chinees sociaal kredietachtig systeem dat mensen die niet willen voldoen aan het “globale digitale ID” systeem straft door ze buiten te sluiten van de maatschappij.

Ter voorbereiding op het nieuwe systeem begon Griekenland vorige week als eerste EU-lidstaat met het uitrollen van digitale identiteitskaarten naar de burgers.

De mondiale elite heeft altijd ontkend dat ze plannen hebben voor digitale ID en iedereen die hun plannen durfde te ontmaskeren beschreven als “samenzweringstheoretici” die gemuilkorfd moesten worden op social media en in sommige gevallen in de gevangenis gegooid.

Maar nu is hun masker af en slaan de globalisten hun slag.

  Alles wijst erop dat een meedogenloze, gewelddadige en administratieve onderdrukking van de onrust onder het volk wordt overwogen

 

De digitale identiteitstechnologie, die eID’s gaat heten, zal de politieke elite in Europa de macht geven om de bankrekeningen van mensen te bevriezen, hen te beletten om vliegtickets, boodschappen en eerste levensbehoeften te kopen en op een zinvolle manier deel te nemen aan de samenleving.

“De digitale identiteit is niet alleen een paspoort dat je op je iPhone hebt in de vorm van een digitaal paspoort. Het omvat zo ongeveer alles wat de overheid over je wil weten,” zei Eva Vlaadingerbroek.

“Het nadeel is – en ik hoop dat mensen dit gaan inzien – dat de overheid je kan afsluiten. Als je een hamburger wilt kopen, rood scherm, niet voor jou. Die vlucht – niet voor jou.”

“Ze zijn heel open en eerlijk over wat hun doel hier is,” vervolgt Vlaadingerbroek. “We zouden hun woord heel serieus moeten nemen en nee moeten zeggen, we zouden deze communisten onmiddellijk moeten elimineren, we zouden moeten zeggen: donder op uit mijn privéleven, ik wil niet dat jullie bijhouden wat ik eet en waar ik heenga.”

De mondiale elite is vastbesloten om autoritarisme naar een geheel nieuw niveau te tillen, dat alles wat in Mao’s China of Stalins Rusland werd geprobeerd ver overtreft.

Onheilspellend genoeg kwam het WEF in september met een serie artikelen waarin het aandrong op handhaving van DPI.

Het WEF belooft dat de nieuwe “cashloze samenlevingen” en digitale ID’s door het publiek verwelkomd zullen worden vanwege hun ” nul-kennis technologie.”

Ze denken echt dat we dom zijn en dat ze weg kunnen komen met hun misdaden tegen de mensheid.

  WEF beveelt regeringen burgers te arresteren die online 'nepnieuws' lezen

 


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. 

 https://www.frontnieuws.com/eu-keurt-digitale-id-van-bill-gates-goed-die-niet-conforme-burgers-uitsluit-van-deelname-aan-samenleving/

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...