maandag 11 maart 2024

COVID-19-vaccins die absoluut verband houden met nierletsel en langdurige nierbeschadiging

 03/10/2024 // Cassie B. // 3,4K Weergaven

Tags: badhealthbadmedicinebadsciencebioweaponsCensored ScienceCOVIDcovid-19 vaccinesjabskidney damagekidney failurekidney healthrenal damageresearcSuppressedvaccine damageVaccine deathsvaccine injuryvaccine warsvaccines


De hartgerelateerde gevaren van COVID-19-vaccins zijn op dit moment zeer bekend, maar er is nog een ander orgaan dat lijkt te lijden aan de prikken dat veel minder aandacht krijgt: de nieren.

Volgens Dr. Peter A. McCullough, epidemioloog, cardioloog en internist, een zorgwekkend aantal nier- en niereffecten worden gemeld in verband met het vaccin en hij vreest dat het over het hoofd kan worden gezien tot het punt waarop deze problemen niet bij patiënten worden ontdekt totdat het te laat is om in te grijpen.

Hij merkt op dat nieren een kwart van alle hartproductie ontvangen en regelmatig bloed filteren. Met onderzoeken waaruit blijkt dat ongeveer de helft van de gevaccineerde personen detecteerbare niveaus van het COVID-19-vaccinpike-eiwit in hun bloedbaan heeft, het is geen rek om te stellen dat het piekeiwit en mRNA zich in de nieren zouden kunnen nestelen en daar een expressie van het piekeiwit zouden kunnen veroorzaken.

Een wetenschappelijke beoordeling geschetst 28 gepubliceerde mechanismen van nierbeschadiging en nierletsel als gevolg van de prikken, waarbij de meeste routes verband houden met ontsteking door auto-immuniteit of directe cytokineschade.

Dit sluit aan bij een paper dat vorig jaar op een voordrukserver werd gepubliceerd door wetenschappers van het Nieuw-Zeelandse ministerie van Volksgezondheid, waaruit bleek dat het vaccin nierletsel veroorzaakt. Interessant, het papier slaagde er op de een of andere manier in om “ ” van de preprint-server te verwijderen voordat het later in het jaar weer opdook in een peer-reviewed tijdschrift met enkele nummers veranderd om de prik opnieuw in te kaderen als veilig voor nieren.

Bij een onderzoek van VAERS-database-informatie, Steve Kirsch gevonden dat slechts één vaccin in de 30-jarige geschiedenis van de database een signaal had voor acuut nierletsel – en het was inderdaad het COVID-19-vaccin.

Artsen zijn te bang om toe te geven dat de vaccins schade veroorzaken

Het probleem is dat velen in de medische instelling zo bang zijn om toe te geven dat de vaccins schade kunnen veroorzaken die ze niet de mogelijkheid geven het gewicht te verdienen. Nadat ze zijn bedreigd met het verliezen van hun rijbewijs, aarzelen veel artsen om zelfs maar te suggereren dat er iets mis kan zijn met een patiënt nadat ze zijn gepakt. Als gevolg hiervan krijgen mensen mogelijk niet de tests en behandelingen die ze nodig hebben.

Dit is iets dat Dr. McCullough, een expert in complicaties veroorzaakt door het COVID-19-vaccin en het virus zelf, maakt zich zorgen over. Hij zei dat met zoveel mensen die “ ervaren, medische problemen ” onder druk zetten, zoals bloedstolsels, hartstilstand, myocarditis en beroerte, nierschade kan worden ontdekt wanneer het te laat is om het te behandelen.

Zuid-Koreaanse onderzoekers die na vaccinatie tegen COVID-19 nieuwe nieraandoeningen verkenden, spraken een soortgelijk sentiment uit. Ze keken naar gevallen van mensen zonder een voorgeschiedenis van niergerelateerde problemen die medische zorg zochten na symptomen die ontstonden na COVID-19-vaccinatie, zoals rode urine, acuut nierletsel en verminderde nierfunctie.

De studie werd niet gecontroleerd, wat betekent dat ze de causaliteit niet definitief kunnen bepalen. Maar ze waarschuwden wel: “ Het is echter bekend dat COVID-19-vaccins nieuw begin veroorzaken of glomerulaire ziekten terugdringen als gevolg van krachtige immuundysregulatie, en er zijn verschillende therapeutische reacties gemeld. ”

Aan het einde van hun studie, dat was gepubliceerd in het tijdschrift Vaccins, schreven ze: “ Hoewel we de causaliteit tussen vaccinaties en deze verschijnselen niet konden bevestigen, in deze tijd van massale vaccinatie, clinici moeten de mogelijkheid overwegen dat vaccins nieraandoeningen hebben veroorzaakt bij patiënten met niersymptomen. ”

Als zorgverleners niet mogen praten bijwerkingen van het vaccin, ze zullen mensen niet kunnen volgen of de oorzaken van hun problemen kunnen identificeren, zodat ze effectieve oplossingen kunnen bieden. De schade is al aangericht door mensen niet-geteste vaccins op te dringen, maar nu is het tijd om de zeer reële nadelige effecten te erkennen, zodat artsen volledig kunnen worden geïnformeerd en hun patiënten kunnen helpen de behandeling te krijgen die ze nodig hebben zonder angst voor professionele gevolgen.

Bronnen voor dit artikel zijn onder meer:

Expose-News.com

PeterMcCulloughMD.Substack.com

KirschSubstack.com

NCBI.NLM.NIH.gov

https://www.naturalnews.com/2024-03-10-covid-vaccines-kidney-injuries-renal-damage.html

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...