maandag 11 maart 2024

Geen boeren, geen voedsel en dat is precies de bedoeling

 maandag, 11 maart 2024 10:35   Hits: 2193

  voedsel als wapen Het is geen toeval dat de boeren doelwit zijn en overheden er alles aan zullen doen om te zorgen dat zoveel mogelijk boeren verdwijnen.

Voor velen zal het moeilijk te begrijpen zijn, maar er moeten echt miljarden mensen op korte termijn verdwijnen.


Het zal niet bij veel mensen opkomen dat het redden van de planeet gelijk staat aan het opruimen van een groot deel van de wereldbevolking.

In het kader van de grootste zwendel aller tijden heeft men bedacht dat het een goed idee is om ervoor te zorgen dat zo goed als alle CO2 uit onze atmosfeer verdwijnt.

CO2 is de brandstof die nodig is om planten te laten groeien en je ziet dan ook in de historie van onze planeet dat wanneer het CO2 gehalte in de atmosfeer te laag wordt er een bedreiging ontstaat voor de voedselvoorziening.

Als je dan zoveel mogelijk CO2 uit de atmosfeer haalt en je zorgt daarnaast dat je zoveel mogelijk boeren kwijt raakt door allerlei klimaatverhalen, dan creëer je een situatie waarbij een groot deel van de wereld vroeger of later honger zal lijden.

Dit is precies wat ze willen en ook zullen proberen te doen. Het voedsel inzetten als wapen om er op die manier voor te zorgen dat er straks miljarden nutteloze mee-eters minder op deze planeet zullen rondlopen.

Het is geen complottheorie, want ze vertellen ons gewoon wat ze van plan zijn.
Het einddoel is een communistische Hunger Games maatschappij en hoe ze voedsel kunnen gebruiken als wapen en mensen kunnen opruimen hebben ze al laten zien in de Sovjet Unie. De Sovjet Unie die diende als een oefening voor wat ze straks van plan zijn.

Onder een communistisch bewind is de voedselvoorziening ook volledig in handen van de overheid en op die manier kunnen ze een ongekende dwang uitvoeren.

Het communistisch bewind van de satanische sekte deinsde er dan ook geen moment voor terug om voedsel als wapen in te zetten.

De Holodomor, letterlijk "de pest/plaag van de honger", met als resultaat (niet letterlijk) "het vermoorden middels uithongeren", was een genocide-door-hongersnood op het grondgebied van de Oekraïense Socialistische Sovjetrepubliek in de jaren 1932-1933. Het was een van de grootste nationale rampen in Oekraïne in de moderne geschiedenis; het aantal doden lag tussen de 2,5 en de 7,5 miljoen.

Stalin noemde de boeren 'de vijanden van het volk'. Door hen te onteigenen kreeg de Staat de voedselproductie in handen. In de jaren daarna werden 7 miljoen Russen de hongerdood ingejaagd. Nu, 100 jaar later, opent het World Economic Form 'the war on farmers'.Herken je de cyclus?


Als leden van de beruchte sekte in 2009 bij elkaar komen om te brainstormen over hoe ze de bevolking drastisch kunnen verminderen en diezelfde personen later betrokken zijn bij de ontwikkeling van het 'veilige en effectieve coronavaccin', dan wordt het toch langzamerhand tijd om wakker te worden.

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...