zaterdag 2 maart 2024

Neil Oliver waarschuwt dat er een ‘storm op komst is’ voor de schuldigen

 "Je kunt de wereld niet vormgeven ... in het voordeel van een kleine minderheid, ten koste van honderden miljoenen."

maart 1, 2024   2

   TheDigitalArtist / Pixabay

De Schotse politieke commentator zei op zijn YouTube-kanaal dat miljoenen levens “voor altijd geruïneerd” zijn door Big State, Big Pharma en Big Media – en dat de afgelopen vier jaar de “gevaarlijkste en meest schaamteloze aanval op vrijheid en burgerrechten in de geschiedenis van de mensheid” zijn geweest, schrijft Vigilant Fox.

“Het is voelbaar dat de woede van de burgers toeneemt. Het is al jaren aan het sudderen. Het lijkt nu te gaan koken. De hitte is opgevoerd, of de hitte die er al is, wordt op een of andere manier intenser.

Je kunt niet één plek op de kaart aanwijzen en zeggen: hier is de kern. De opbouw, woede en frustratie en hitte en pijn is overal in het Westen, absoluut. En dat heeft allerlei oorzaken. Er zijn veel symptomen die allemaal van dezelfde ziekte komen.

Inmiddels hebben we allemaal, wat is het, drie, vier jaar doorstaan van de gevaarlijkste en meest schaamteloze aanval op vrijheid en burgerrechten in de geschiedenis van de mensheid. Dat is een feit. En ik verontschuldig me er niet voor dat ik dit keer op keer naar voren breng, dat ik me hier zorgen over maak als een terriër met een rat – omdat het aanhoudende misbruik van onze soort, toegebracht op een ongekende schaal, zelfs na al die jaren nog steeds niet aangepakt, niet toegegeven en zonder consequenties voor de schuldigen – tot nu toe.

De schuldigen zijn zuur geworden, zijn zo zelfverzekerd, blasé, dat ze niet eens meer proberen om de gecoördineerde wereldwijde samenspanning van Big State, Big Pharma, Big Media te ontkennen, een grootschalige samenspanning die een einde maakte aan ontelbare miljoenen levens of ze voor altijd ruïneerde. En het gaat om miljoenen levens in het hele Westen, over de hele wereld, direct of indirect, vanwege het beleid en de praktijken die er zijn geweest …

Je kunt de wereld niet naar je eigen beeld vormen, in je eigen voordeel, in het voordeel van een kleine minderheid, ten koste van honderden miljoenen, ja zelfs miljarden, en dan het slachtoffer spelen als iemand ergens zegt: ‘Genoeg’.

Een persoon die in het nauw gedreven wordt, een persoon die niets meer heeft, of die het gevoel heeft dat hij niets meer te verliezen heeft, is eindelijk vrij in fundamentele zin, vrij om te handelen zoals het hem uitkomt. Het zou me niet verbazen als er een storm op komst is. En degenen die bloeddorstig de zaden van de wervelwind hebben gezaaid, die daar zo lang de vruchten van hebben geplukt, voelen nu eindelijk, eindelijk de verandering in de wind.”

Bekijk de volledige video hieronder:

    Video Link: https://youtu.be/hDJ-IqZc628

 


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/neil-oliver-waarschuwt-dat-er-een-storm-op-komst-is-voor-de-schuldigen/

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...