zaterdag 2 maart 2024

Trudeau in paniek door arrestatiebevel tegen WEF Young Global Leaders

 maart 1, 2024   22

    TheDigitalArtist / Pixabay

De Canadese premier Justin Trudeau heeft gewaarschuwd dat onafhankelijke mediakanalen een bedreiging vormen voor de Great Reset agenda van het WEF waar de mondiale elites zo hard aan werken, schrijft Baxter Dmitry.

Dit is een groot probleem voor Trudeau persoonlijk omdat hij begrijpt dat zijn dagen als vrij man geteld zijn en wanneer de mondiale elite faalt en het WEF valt, hij ter verantwoording zal worden geroepen voor zijn verschillende misdaden.

Volgens de zoon van een medeoprichter van het WEF, Pascal Najadi, werken sleutelfiguren samen met aanklagers in de zaak van misdaden tegen de menselijkheid tegen de mondiale elite en staat hun diplomatieke onschendbaarheid op het punt te worden ingetrokken.

Met massa-arrestaties in het verschiet is het geen wonder dat Trudeau wanhopiger en grilliger is dan ooit tevoren.

Het is Trudeau vergeven als hij denkt dat hij een hels jaar achter de rug heeft. Een reeks impopulaire autoritaire maatregelen van zijn Liberale regering, waaronder het bevriezen van bankrekeningen en het gebruik van ongrondwettelijke bevoegdheden om patriottische Canadezen die hun recht uitten om te protesteren tegen zijn tirannieke Covid-mandaten met voeten te treden, hebben geleid tot kelderende verkiezingscijfers in Canada.

Toen verliet Trudeau’s vrouw hem om redenen die niet verschilden van de reden waarom Melinda Gates van Bill wilde scheiden.

Dat klopt, Justin was weer aan het verbroederen met pedofielen. Waarom hoorde iedereen over Melinda Gates’ versie van de gebeurtenissen, maar hoorde niemand wat Sophie Trudeau te zeggen had?

Want Justin treedt in de autoritaire voetsporen van zijn biologische vader, Fidel Castro, door de Canadese pers te muilkorven en de vrijheid van meningsuiting uit te bannen in de eens zo trotse democratische natie in het noorden.

 

Nu het volk tegen hem in opstand komt en de aanklagers rondcirkelen, is Trudeau nog nooit zo wanhopig geweest. En dat is te zien. Eerder deze week probeerde hij alles te wijten aan samenzweringstheoretici en verlangde hij terug naar de tijd dat Canada nog maar één of twee tv-stations had die volledig door de regering werden gecontroleerd.

Wat dacht je hiervan voor een “gemeenschappelijk begrip van de dingen…”

Trudeau’s misdaden zijn op dit moment een publiek geheim.

Het hele Canadese politieke en media establishment kent de waarheid over de misdaden uit Trudeau’s verleden.

De mondiale elite heeft Trudeau in een machtspositie geplaatst omdat hij gechanteerd kon worden. Zijn eigen broer heeft ons dat verteld.

De globalistische elite heeft de afgelopen drie jaar een hel gemaakt voor de meerderheid, maar wij hebben stand gehouden, onze waardigheid behouden en hun leugens één voor één ontmaskerd.

Maar wij, de mensen, zijn nog maar net begonnen.

Maak kennis met Pascal Najadi, de zoon van Hussein Najadi, een bankier die in 1971 samen met Klaus Schwab het World Economic Forum oprichtte en er 10 jaar later mee stopte omdat hij niet met een goed geweten kon werken aan het doel om meer dan 90 procent van de mensheid te elimineren als onderdeel van Schwabs obsessieve ontvolkingsagenda.

Pascal Najadi werkt nu samen met openbare aanklagers die een zaak tegen Schwab en het WEF aan het opbouwen zijn en overhandigt de documenten, computers, verslagen en archieven van zijn vader.

De jongere Najadi heeft een goede staat van dienst als het gaat om het ten val brengen van globalistische tirannen. Hij was de man die een rechtszaak startte tegen de Zwitserse premier Alain Berset wegens liegen over Covid-vaccins, wat leidde tot zijn plotselinge ontslag in juni vorig jaar.

 

De mondiale elite is doodsbang dat hun hoofd als volgende op het hakblok ligt.

De tijd is gekomen om de elite ter verantwoording te roepen voor haar misdaden en WEF insiders zoals Najadi werken samen met aanklagers om waterdichte zaken op te bouwen tegen sleutelfiguren zoals Schwab, Gates en Fauci voor de komende Neurenberg 2.0 processen.

De Covid-pandemie en de daaropvolgende juridisch-politieke manoeuvres van de WHO hebben het duidelijk gemaakt. De mondiale elite is aan haar eindspel begonnen om een één wereldregering in te voeren.

Maar wij mensen worden wakker en we laten dit niet gebeuren.

Het is niet alleen Zwitserland. Genève mag dan het hoofdkwartier zijn van de globalistische elite, maar de plaats delict strekt zich uit over de hele wereld.

De wereld wordt wakker voor de waarheid over de globalistische elite en zogenaamde “samenzweringstheorieën” worden in een alarmerend tempo ontmaskerd als samenzweringsfeiten. De elite weet dat ze zich niet veel langer in het volle zicht kan blijven verstoppen.

WEF Young Global Leaders zoals Jacinda Ardern in Nieuw-Zeeland, Emmanuel Macron in Frankrijk en Justin Trudeau in Canada trillen op hun benen nu hun misdaden worden ontmaskerd.

Kijk:


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/trudeau-in-paniek-door-arrestatiebevel-tegen-wef-young-global-leaders/

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...