zaterdag 2 maart 2024

Oekraïne wint de strijd tegen gewone Europeanen

 december 31, 2022   16

      Foto: https://english.pravda.ru/opinion/155342-ukraine_europeans/

Na een overzichtstournee van de strijd die Oekraïne over het hele continent voert, kan deze verslaggever bevestigen dat het Zelensky-regime van Oekraïne onmiskenbaar zegeviert in zijn oorlog tegen de gewone Europeanen, schrijft Guy Somerset.

Hieronder volgt slechts een greep uit de manieren waarop Zelensky en zijn cohorten het leven en de geest van de gewone mannen en vrouwen te verpletteren die de moed hadden zich tegen zijn ijzeren wil te verzetten.

In Engeland… Geen Kerstmis voor jou, Bloke!

Een van de schrijnender voorbeelden van de manier waarop Zelensky het leven van gewone Europeanen beïnvloedt, is het verhaal van een Engelse therapeute die voltijds werkt, maar toch in haar auto moet wonen.

Zij probeerde zich een “gedeelde flat” met enkele andere huisgenoten te veroorloven, maar zelfs in die weinig benijdenswaardige omstandigheid kon zij niet aan het geld komen dat nodig was om een woning in haar buurt veilig te stellen.

Dus woont ze in een busje. Alsof dat nog niet genoeg is, is hier nog een verhaal van een vrouw die “dankbaar” is dat ze in een busje woont. Ten minste één minister van Financiën beweerde dat mensen die van 50.000 dollar moeten rondkomen, moeite hebben om hun energierekening te betalen.

Waarom? Omdat de regering van het Verenigd Koninkrijk meer dan 2,7 miljard dollar voor Oekraïne heeft verspild.

In Duitsland… Geen vakantie voor jou, Hun!

Door sabotage van de Nordstream-pijpleiding en allerlei “sancties” tegen Russische aardgasleveranties zullen miljoenen Duitsers zich dit jaar geen verwarming kunnen veroorloven. Natuurlijk zal dit de lagere en middenklasse onevenredig zwaar treffen.

De helft van het hele land heeft gemeld dat zij hun consumptie van basisaankopen verminderen. Velen doen boodschappen bij voedselbanken waar ze verouderde of verlopen producten aanschaffen.

 

Een groot deel van het land lijdt onder een inflatie van bijna 8%, de ergste sinds de jaren negentig, die alleen maar erger dreigt te worden.

Waarom? Tot nu toe heeft de Duitse regering meer dan 2,45 miljard dollar gestolen voor Oekraïne.

In Frankrijk… Geen feest voor jou, Froggie!

Onlangs kwam het nieuws uit Parijs dat Frankrijk oorlog gaat voeren tegen de echte vijanden van de welvaart… de werklozen. De president kondigde vanaf de Elysee aan dat werkzoekenden voortaan recht hebben op 25% minder uitkeringen dan voorheen.

De inflatie voor het plebs bedraagt ongeveer 7%, wat beter is dan voor sommige anderen, maar niet wanneer de spaarrente voor velen rond de 2% ligt.

Momenteel zijn er energietekorten ondanks dat politici in sommige gevallen directe financiële steun verlenen.

Toch zijn veelgehoorde klachten van echte Fransen onder meer: “voortdurend aan mijn banksaldo denken”, de energie uitgeschakeld houden en de benzinetank van de auto nooit helemaal vullen. In één geval beschrijft een vrouw hoe ze een zorgassistente op het platteland in tranen zag uitbarsten terwijl ze haar voertuig tankte.

Waarom? Plutocraten die de regering van Frankrijk controleren, hebben meer dan 2 miljard dollar gestolen voor Oekraïne. Terwijl Macron kwikhoudende verklaringen heeft afgelegd over onderhandelingen om het conflict te beëindigen, heeft hij de afgelopen week toegezegd nog meer raketten te sturen om de gevechten op te voeren.

In Italië… Geen Vino voor jou, Valentino!

Het land Italië heeft tijdens het conflict meer dan 170.000 Oekraïense burgers opgenomen, dus ze zijn nauwelijks zonder mededogen. Tegelijkertijd steunt minder dan 40% van de Italianen handelingen van de regering die wapens geeft aan Oekraïne in een oorlog die voor henzelf geen gevolgen heeft.

 

Bovendien verspreidt het faillissement zich over het hele land. De inflatie bedraagt bijna 12% in het land. Belangrijk is dat meer dan 60% van de Italianen leeft van minder dan 2.000 dollar per maand, wat hen zeer gevoelig maakt voor stijgingen.

Waarom? Ontkennende politici in de regering van Italië hebben ongeveer 1 miljard dollar omgeleid naar Oekraïne. Zij zijn momenteel bezig met hun zesde hulppakket voor hen dit jaar.

In Moldavië… Geen melk voor jou, Kameraad!

Van alle manieren waarop Zelensky zijn goddelijke recht heeft doen gelden om het leven te ruïneren van mensen die niets te maken willen hebben met zijn oorlogszucht, is dat misschien wel het zieligst in Moldavië.

Hier gingen de ontberingen verder dan het gebrek aan vrolijkheid met Kerstmis, verder dan alleen het ontzeggen van het recht van de burgers om warm te blijven en verder dan de angst om in het nieuwe jaar geen werk te hebben.

Integendeel! In dit land van fatsoenlijke hardwerkende mensen heeft Zelensky de zaken tot het uiterste gedreven. Hoe, zult u zich afvragen? Door de inflatie zodanig op te voeren dat de inwoners zich zelfs geen melk meer kunnen veroorloven.

U leest het goed, trouwe volgelingen… Zelensky is zo gebrand op verarming van het Moldavische volk dat hij hun de mogelijkheid heeft ontnomen om zich de meest elementaire levensbehoeften te veroorloven.

Terwijl de corrupte strijders in Kiev deze kerst met champagne proosten op hun nieuwste zwendel van miljarden uit het buitenland, smeek ik de lezers te denken aan de gewone Moldaviër die geen melk krijgt.

Waarom? De misleide regering van Moldavië, het armste land van Europa, heeft meer dan 500 miljoen dollar uitgegeven voor Oekraïne.

Europese tranen… waarvoor?

Voor Zelensky, in zijn heilige zaak om etnische Russen in Oekraïne te ontzeggen hun eigen taal te spreken.

 

Oh, en ook voor zijn beloofde vrijheid om kernwapens op Moskou te richten.

Waarschijnlijk ook om zijn luxe miljoenenhuizen in Europa te betalen.

Glorieuze dingen die komen gaan

Tot slot wil ik Zelensky en zijn Helden nogmaals complimenteren met de succesvolle Campagne van Ellende die hij een heel continent heeft bezorgd.

In plaats van een zeer kleine enclave van mede-etnici toe te staan zich op vreedzame wijze bij hun moederland aan te sluiten – wat niemand zou hebben gestoord en Oekraïne op geen enkele wijze schade zou hebben berokkend – heeft het Zelensky-regime in plaats daarvan miljoenen levens verwoest.

Zelensky heeft dit gedaan door miljarden dollars, misschien wel biljoenen in reële termen, te bevrijden uit de zakken van iedereen op deze planeet.

Elke verpleegster, buschauffeur, treinmachinist, schoolmeester, mijnwerker, expeditiebediende, winkelbediende en dagloner… u weet wel, alle echt rijke individuen in de samenleving… betaalt de prijs voor deelname aan een strijd waarin geen van hun nationale belangen op het spel staan.

Het is belangrijk om te onthouden, voor ons allemaal wanneer we bevriezen in onze krotten, of voor sommigen in hun auto’s, terwijl onze maag knort en onze zorgen aanzwellen, dat dit allemaal is gedaan om Russisch sprekenden in de Donbas te mishandelen en kernwapens op Moskou te richten.

Heil Zelensky – Bevrijder van geluk voor vele Europeanen!


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/oekraine-wint-de-strijd-tegen-gewone-europeanen/

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...