zaterdag 13 april 2024

De werkelijke reden voor de ‘coronavaccinaties’ eindelijk bekend

 zaterdag, 13 april 2024 12:03    Hits: 5735

  nanorobots in coronavaccins  Toen wij schreven over gevaccineerde mensen die een zogenaamd MAC adres uitzonden werden we door velen voor gek versleten. .

Nu komt er bewijs boven tafel dat een partner van Pfizer heeft aangetoond mensen met bestuurbare nanobots te kunnen injecteren en die vervolgens via een eigen IP adres te kunnen koppelen aan het internet.


Twee jaar geleden schreven wij onder andere het volgende:

Ze hebben bij La Quinta Columna vier vaccins getest (AstraZeneca, Pfizer, Moderna en Janssen en allemaal bevatten ze nanotechnologie).

Wat ze hebben aangetroffen zijn onder andere nanorouters die een zogenaamd MAC adres uitzenden. (Het MAC-adres is een uniek identificatienummer van de netwerkmodule.)

Ook hebben ze antennes aangetroffen die nodig zijn om het signaal te versterken en nog een aantal andere nanocircuits die nodig zijn om het mogelijk te maken dat gevaccineerde personen een signaal uitzenden zodat er een verbinding tot stand kan komen met een elders geplaatste server.

En zijn via een Spaanse arts resultaten beschikbaar gekomen van een door hem uitgevoerd onderzoek naar dit vreemde verschijnsel. Het onderzoek is al vorig jaar zomer uitgevoerd, maar heel erg belangrijk in het kader van wat we nu weten.

Het betreft hier Dr. Luis Miguel de Benito, een ervaren arts die werkzaam is in een ziekenhuis in Madrid en die diverse medische publicaties op zijn naam heeft staan.

Deze man besloot een onderzoek uit te voeren met in totaal 137 mensen. Hij liet deze mensen alleen komen naar de locatie waar hij zijn onderzoek uitvoerde.

Hij zorgde ervoor dat er in de buurt geen enkel apparaat aanwezig was dat via Bluetooth een MAC-adres zou kunnen uitzenden.

Wanneer de persoon binnen was begon hij met het stellen van een aantal vragen zoals of ze gevaccineerd waren of niet en of ze veel last hadden gehad van bijwerkingen.

Ook zorgde hij ervoor dat wanneer ze een smartphone of iets dergelijks bij zich hadden dat deze werd uitgezet zodat er geen storende invloeden konden optreden.

Vervolgens keek hij of hij een MAC-adres zag verschijnen op zijn eigen telefoon en zo ja dan werd dit genoteerd.

Van de 137 mensen bleken er 25 mensen niet te zijn gevaccineerd en bij deze mensen verscheen geen enkele keer een Mac-adres.

Dit lag anders bij de gevaccineerden want van de 112 personen bleek er bij 96 een MAC-adres te verschijnen op de telefoon van de arts.

mac adres gevaccineerden

Dat was toen en komt er via Maria Zeee het volgende explosieve verhaal naar buiten.

Dit is wat zij schrijft:

In 2015 werkte Pfizer samen met de Bar-Ilan Universiteit in Israël die programmeerbare nanobots had ontwikkeld die bij mensen worden geïnjecteerd en die hun DNA veranderen, hen een IP-adres geven en hen verbinden met het internet.

In 2013 gaf Bar-Ilan Wetenschapper Dr. Ido Bachelet een presentatie waarin hij de nanorobots onder een microscoop liet zien, die precies lijken op wat Zeee Media al meer dan 3 jaar door middel van ons onderzoek van de inhoud van de COVID-injectie onder de microscoop aan het licht heeft gebracht, en die veel artsen ten onrechte hebben afgedaan als "zoutkristallen".

 Dr. Ido Bachelet

In zijn presentatie schepte Bachelet op over hoe ze ervoor zorgen dat ze de "controle" over de nanorobots niet verliezen nadat ze bij mensen zijn geïnjecteerd.

Hij verklaarde dat de "controller" verbonden is met het internet "zoals een Xbox".

Dat de "controller eigenlijk deze nanobots aan het netwerk koppelt".

Dat ze "een echt IP-adres hebben". En dat ze op afstand "benaderd" kunnen worden.

Bachelet schepte in 2013 op over hoe ze deze nanorobots kunnen besturen als met een joystick om "payloads" in mensen los te laten.

In 2015 kondigde Pfizer hun samenwerking aan met Ido Bachelet van Bar-Ilan.

Hieronder vertelt Maria Zeee het complete en bizarre verhaal over de partner van Pfizer en wat dit waarschijnlijkt betekent voor ‘gevaccineerde’ mensen.


Bezoek ook eens gezondheidswebwinkel Orjana.nl

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...