zaterdag 13 april 2024

Weffer Yuval Noah Harari: ‘Als de zondvloed komt’ zal de Elite ‘een ark bouwen’ en ‘de rest laten verdrinken’

april 13, 2024  0

    Yuval Noah Harari, via YouTube

De mondiale elite zal ontsnappen aan de komende wereldwijde massale ramp dankzij een “technologische Ark van Noach”, volgens Yuval Noah Harari, hoofdadviseur van Klaus Schwab en het WEF.

Helaas voor de rest van de mensheid zullen ze niet gered worden door de elite, volgens Harari. In plaats daarvan zullen ze worden achtergelaten om te “verdrinken,” schrijft Baxter Dmitry.

 

Harari,  wiens tweede naam toevallig Noah (Noach) is, waarschuwt al heel lang voor de “technologische Ark van Noach” die volgens hem voorbestemd is om de elite te redden terwijl de rest van de mensheid sterft in een massale ramp.

Harari besprak de “ark” eerder toen hij deelnam aan een discussie op de Warwick Economics Summit in 2021.

Volgens Harari zullen miljarden mensen over de hele wereld omkomen omdat de elite geen behoefte heeft aan de “overgrote meerderheid” van de wereldbevolking.

Het lijkt erop dat het menselijk ras de koolstof is die de elite het liefst wil terugdringen.

CNN’s Bill Weir, die de discussie presenteerde, volgde door te suggereren dat de Covid pandemie de “generale repetitie” was voor de komende gebeurtenis.

Volgens Harari zullen zogenaamde “elites” zichzelf beschermen tegen planetaire catastrofes terwijl de rest van de mensheid ten onder gaat.

Harari maakte zijn opmerkingen tijdens het bespreken van “klimaatverandering”, die hij omschreef als “de meest urgente bedreiging voor de mensheid.”

 

KIJK (het relevante gedeelte begint op 25:40):



Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/yuval-noah-harari-als-de-zondvloed-komt-zal-de-elite-een-ark-bouwen-en-de-rest-laten-verdrinken/

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...