zaterdag 13 april 2024

Globalisten bewapenen voedsel- en energievoorziening om de weg vrij te maken voor wereldwijde “Holodomor”

 november 8, 2023   2

De landbouw in Westerse landen zoals de Verenigde Staten, Canada, Australië en Europa wordt vernietigd door globalistische ideologieën. Zelfs de oorlogen in het Midden-Oosten en Oekraïne kunnen worden gezien als gericht op voedsel- en energievoorraden om massale hongersnood te veroorzaken in overeenstemming met hun genocide- en ontvolkingsmissies, schrijft Belle Carter.

Holodomor betekent “dood door honger,” zoals in 1932-33 opzettelijk werd toegebracht aan Oekraïense boeren, waarbij minstens vijf miljoen mensen omkwamen. Prof. Andrea Graziosi van de Universiteit van Napels zei dat het de eerste genocide was die methodisch werd gepland en uitgevoerd door juist de mensen die voedsel produceerden te beroven van hun voeding om te overleven. Technocracy News schreef dat tijdens deze periode de meerderheid van de Oekraïners op het platteland, die onafhankelijke kleinschalige boeren of zelfvoorzienende boeren waren, zich verzette tegen de collectivisatie. Ze werden gedwongen om hun land, vee en landbouwgereedschap af te staan en als arbeiders op collectieve overheidsboerderijen (kolchozen) te gaan werken. Ongeveer 4.000 lokale opstanden tegen de collectivisatie, belastingen, terreur en geweld door de Sovjetautoriteiten in het begin van de jaren 1930 werden door historici opgetekend. De Sovjet geheime politie en het Rode Leger onderdrukten deze opstanden met geweld en arresteerden tienduizenden boeren. Ze werden doodgeschoten of gedeporteerd naar werkkampen.

Mike Adams, oprichter van het platform voor vrije meningsuiting Brighteon.com, ging in op hoe “Holodomor” nu in elkaar wordt gezet om mensen te vernietigen door verhongering. Tijdens de aflevering van 25 oktober van “Brighteon Broadcast News” vergeleek Adams de Holodomor uit 1930 met de huidige situatie in Gaza, waar Israël een blokkade heeft ingesteld die de toevoer van voedsel, water, energie en brandstof heeft afgesneden. “Het vertelt je gewoon wat de globalisten van plan zijn met ons allemaal te doen. Begrijp dat wat je ook denkt over de verschillende spelers in het Midden-Oosten, Israël versus Hamas, waar je naar kijkt een model is van wat de globalisten van plan zijn met ons allemaal te doen, ongeacht onze etniciteit, religie, land of huidskleur. Het wordt een wereldwijde Holodomor,” waarschuwde hij.

 

Hij wees ook op het conflict tussen Rusland en Oekraïne, waar voedselproducenten het voedsel dat ze produceren wordt onthouden. “Wat vooral afschuwelijk is, is dat het achterhouden van voedsel werd gebruikt als een wapen van genocide en dat het werd gedaan in een regio van de wereld die bekend staat als de ‘graanschuur van Europa’,” citeerde hij Graziosi’s verklaring met betrekking tot Oekraïne tijdens de Holodomor.

Adams stelde verder het bedrieglijke narratief van het Westen over de klimaatcrisis als voorbeeld. Het zorgt er op dit moment voor dat de wereld toewerkt naar de totale uitbanning van fossiele brandstoffen als energiebron, zelfs zonder voldoende infrastructuur voor elektrische energienetten om de energiebehoeften te ondersteunen. Hij onthulde dat er in totaal $21 biljoen aan nieuwe investeringen nodig is in de elektrische infrastructuur om “netto-nul” te worden en dat er in zeven jaar tijd elk jaar 13 miljoen ton koper moet worden gedolven om hoogspanningsleidingen aan te leggen.

De uitbreiding van de elektrische infrastructuur is bijna onmogelijk, een “utopie” die niet zal gebeuren, zei de BBN-presentator. Door het onbereikbare doel zullen mensen geen betrouwbare energie-infrastructuur hebben, wat gevolgen zal hebben voor de wereldwijde landbouw. Dit is ontworpen om de landbouw te laten instorten.

Minister van Defensie van het Verenigd Koninkrijk brengt hulde aan slachtoffers Holodomor

De Britse minister van Defensie Grant Shapps heeft tijdens een recent bezoek aan de Verenigde Staten eer bewezen aan de slachtoffers van de Holodomor in Oekraïne in 1932-1933. De ambtenaar zei dat hij een krans legde bij het monument voor de slachtoffers van de Holodomor in Washington en hulde bracht aan hen die vandaag de dag de vrijheid van Oekraïne verdedigen. “90 jaar geleden stierven miljoenen Oekraïners in een genocide door de Sovjet-Unie. Nu worden de levens en bestaansmiddelen van miljoenen Oekraïners opnieuw bedreigd,” twitterde Shapps op X.


Zijn berichten op sociale media kregen gemengde reacties van X-gebruikers Sommigen bedankten hem voor het herdenken van de slachtoffers, maar anderen wezen op de hypocrisie van deze daad. “Neem ontslag,” antwoordde er één. Een ander vroeg: “Hoeveel heeft deze foto ons gekost, Grant?” Een andere gebruiker merkte op: “Hij denkt ‘Ik vraag me af wat ik hiervoor in geld kan krijgen’?” “Hoe zit het met de levens van miljoenen Palestijnen die worden gedood door de handen van het terroristische Israël en dit blijven doen met uw toestemming en steun? Hypocrieten! Jullie allemaal. Hoe eerder we de ruggen van jullie zien, hoe beter!” @SarahHethe68290 reageerde op Shapps’ bericht.

 

In een ander bericht zei Shapps dat hij en Lloyd Austin, zijn Amerikaanse tegenhanger, hadden gesproken over de middelen die de VS en het VK hebben ingezet in het oostelijke Middellandse Zeegebied om escalatie in te dammen en de stabiliteit in het Midden-Oosten te herstellen na de terroristische aanval van Hamas. Er waren ook onofficiële beweringen dat het V.K. het meeste defensiematerieel aan Oekraïne had geleverd dat het had kunnen geven zonder zijn eigen defensiepotentieel op het spel te zetten. Shapps kondigde ook tienduizenden artillerieprojectielen voor Oekraïne aan. Hij onthulde ook de plannen van het V.K. om 30.000 extra Oekraïense militairen te trainen.

Critici konden niet anders dan de twee gezichten herkennen die de Britse functionaris aan het publiek toont. Het ene gezicht is sympathiek tegenover eerdere slachtoffers van genocide en het andere gezicht steunt de voortdurende oorlogen met wapens, ondanks het feit dat velen sterven en nog veel meer zullen sterven in de komende dagen terwijl de oorlogen zowel in het Midden-Oosten als in Oekraïne worden gevoerd.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/globalisten-bewapenen-voedsel-en-energievoorziening-om-de-weg-vrij-te-maken-voor-wereldwijde-holodomor/

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...