zaterdag 13 april 2024

Top WHO functionaris getuigt: Vaccinpaspoorten waren een zwendel om valse Covid-prikken te promoten

 april 13, 2024   0

   Donald Trung Quoc Don (Chữ Hán: 徵國單) / Wikimedia / (CC BY-SA 4.0 DEED)

Een topambtenaar van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) heeft tijdens een explosieve getuigenis toegegeven dat de vaccinpaspoorten die door het agentschap werden gepushed slechts een zwendel waren om de wereldwijde vaccinatieagenda te bevorderen.

Daarnaast getuigde Dr. Hanna Nohynek dat de WHO wist dat de Covid mRNA injecties niet effectief waren, maar er toch op aandrong dat het grote publiek onder druk werd gezet om de experimentele injecties te nemen, schrijft Frank Bergman.

Dr. Nohynek zegt dat de WHO de vaccinpaspoorten gebruikte om het publiek te dwingen zich te houden aan de vaccinatieagenda ondanks dat ze wisten dat de injecties niet effectief waren tegen Covid.

Nohynek is voorzitter van de WHO van de Strategic Group of Experts on Immunization en is hoofdarts bij het Finse Instituut voor Gezondheid en Welzijn.

De WHO kwam met deze onthullingen in een rechtszaal in Helsinki, toen ze getuigde in een rechtszaak die was aangespannen door de Finse burger Mika Vauhkala.

Vauhkala spant een rechtszaak aan nadat hem de toegang tot een café was geweigerd omdat hij geen vaccinpaspoort had.

Nohynek getuigde voor de rechtbank dat ze de WHO en haar regering had geadviseerd dat vaccinpaspoorten niet nodig waren.

Nohynek zegt echter dat ze werd genegeerd, ondanks dat ze uitlegde dat de Covid-vaccins in wezen “nep” waren omdat ze de overdracht van het virus niet tegenhielden.

Ze waarschuwde ook dat de paspoorten en vaccins een vals gevoel van veiligheid gaven.

Ze zegt dat het gezondheidsagentschap van de Verenigde Naties wist dat de injecties de verspreiding van Covid niet zouden stoppen kort nadat de vaccins begin 2021 waren uitgerold, maar dat ze bleven doorgaan, ondanks de risico’s voor de openbare veiligheid.

 

In diezelfde periode van 2021 zei de WHO te werken aan “een internationaal vertrouwd kader” voor veilig reizen.

Ondertussen zijn de lidstaten van de Europese Unie begonnen met het uitrollen van Covid-paspoorten.

De EU-verordening voor digitale COVID-certificaten werd in juli 2021 aangenomen en later werden er meer dan 2,3 miljard certificaten uitgegeven.

Bezoekers aan Frankrijk werden verboden als ze niet in het bezit waren van een geldig vaccinpaspoort dat burgers bij zich moesten hebben om voedsel te kopen in winkels of om gebruik te maken van het openbaar vervoer.

Het vaccinpaspoortsysteem van de EU is echter niet afgeschaft.

Zoals Slay News al eerder meldde, heeft de EU samengewerkt met het World Economic Forum (WEF) om het systeem aan te passen zodat het in plaats daarvan als een “digitaal ID” gebruikt kan worden.

Ditzelfde systeem is uitgebreid met digitale betalingen naast ID, terwijl het nog steeds een bewijs van “vaccinatiestatus” ondersteunt.

Tijdens haar verschijning in de rechtbank op donderdag getuigde Dr. Nohynek gisteren echter dat haar team de WHO en de Finse regering eind 2021 had geadviseerd om te stoppen met Covid-paspoorten.

Ze voerde aan dat het dwingen van het publiek om gevaarlijke mRNA-injecties te nemen die niet effectief waren tegen Covid, en hen vervolgens hun vaccinatie te laten bewijzen, geen zin had.

Desondanks bleven de vaccinatiepaspoorten verplicht.

De opmerkingen van Dr. Nohynek werden gemeld door de Finse journalist Ike Novikoff.

Novikoff was in de rechtszaal in Helsinki toen Dr. Nohynek getuigde.

Dr. Nohynek’s bekentenis over Covid injecties en vaccinpaspoorten was vooral schokkend omdat ze alom bekend is in medische wereldkringen en een top immunisatiefunctionaris is bij de WHO.

 

Nohynek is niet alleen voorzitter van de strategische adviesgroep voor immunisaties van de WHO, maar ook een van de topvaccinadviseurs van Finland.

Ze zit ook in het bestuur van Vaccines Together en het International Vaccine Institute.

De digitale COVID-19-certificering van de EU hielp bij de oprichting van het Global Digital Health Certification Network van de WHO in juli 2023.

“Door gebruik te maken van Europese beste praktijken dragen we bij aan wereldwijde digitale gezondheidsstandaarden en interoperabiliteit – ten voordele van de meest behoeftigen”, aldus een EU-functionaris.

De Finse burger Mika Vauhkala heeft een website gemaakt waarop hij zijn zaak tegen de Finse overheid bespreekt.

Vauhkala schrijft dat hij zijn rechtszaak aanspande “om grondrechten te verdedigen” nadat hem in december 2021 het ontbijt in een café in Helsinki was geweigerd.

De toegang werd hem geweigerd omdat hij geen Covid-paspoort had, ook al was hij gezond.

“De grondwet van Finland garandeert dat burgers niet gediscrimineerd mogen worden op basis van onder andere gezondheidstoestand”, stelt Vauhkala op zijn website.

De Britse cardioloog Dr. Aseem Malhotra verscheen vrijdag ook in de rechtbank van Helsinki om te getuigen in de zaak.

Malhotra getuigde dat tijdens de pandemie gezondheidsfunctionarissen van de overheid en medische professionals onethisch, dwingend en verkeerd geïnformeerd beleid steunden, zoals vaccinatiemandaten en vaccinatiepaspoorten.

Dit beleid was er alleen maar op gericht om zoveel mogelijk mensen te vaccineren, ongeacht de risico’s.

Malhotra merkt op dat deze massavaccinatieagenda de geïnformeerde toestemming van patiënten en op bewijs gebaseerde medische praktijken ondermijnde.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/top-who-functionaris-getuigt-vaccinpaspoorten-waren-een-zwendel-om-valse-covid-prikken-te-promoten/

 

Vaccinsloophamer: Levensverzekering keert niet uit na overlijden door vaccinatie, want “vrijwillige vaccinatie met experimenteel vaccin” telt als zelfmoord

De zaak zorgt momenteel voor opschudding en sensatie in Frankrijk. Een rijke, bejaarde Parijse zakenman uit Versailles, die vele levensverzekeringen (ter waarde van miljoenen) heeft afgesloten ten behoeve van zijn kinderen en kleinkinderen, overlijdt aan een Corona-vaccinatie (niet betwist door de artsen of zijn levensverzekeraars). Maar dan komt de vaccinsloophamer: de verzekeringsmaatschappij betaalt de premie … Meer lezen overVaccinsloophamer: Levensverzekering keert niet uit na overlijden door vaccinatie, want “vrijwillige vaccinatie met experimenteel vaccin” telt als zelfmoord


Frontnieuws 

https://www.frontnieuws.com/vaccinsloophamer-levensverzekering-keert-uit-na-overlijden-door-vaccinatie-niet-want-vrijwillige-vaccinatie-met-experimenteel-vaccin-telt-als-zelfmoord/

 

 

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...