donderdag 4 april 2024

In 2030 heeft het hele land (Nederland red.) een tekort aan drinkwater

Donderdag, 04 april 2024 10:09    Hits: 782

 water tekort Nederland Alles wat tot nog niet zo gek lang geleden vanzelfsprekend was, wordt opeens een probleem.

Nu komen er allerlei alarmerende berichten over een groot tekort aan drinkwater in het beruchte jaar 2030.



Wie had zo’n 20 jaar geleden kunnen denken dat wij in ons land ooit een situatie zouden bereiken waarbij ons drinkwater ‘op’ is?

Toch gaan we volgens alarmerende berichten in de MSM heel snel die kant op. Want in sommige delen van ons land zijn de problemen nu al zo groot dat huizen en bedrijven al niet meer aangesloten kunnen worden op het drinkwaternet.

Deze problemen doen zich hoofdzakelijk voor in Twente, Utrecht en West-Brabant, maar tegen 2030 hebben we een drinkwatertekort in het gehele land.

Een bedrijf als Vitens wringt de handen in elkaar en jammert dat er niet voldoende water beschikbaar is om drinkwater van te maken. Ze claimen dat het nu op piekmoment al heel nijpend is, maar dat de problemen nog vele malen groter zullen worden.

Daarnaast dat als wij nu geen actie ondernemen er binnen zes jaar een drinkwater tekort zal zijn in geheel Nederland.

Dan wordt er een onderzoek aangehaald van het RIVM waarin deze stelt dat de behoefte aan water in 2030 veel groter zal zijn dan nu het geval is.

Dat komt dan door de groei van het aantal inwoners, de groei van de economie en bovenal de klimaatverandering omdat zo stelt het RIVM we te maken zullen krijgen met droge warme zomers.

Nu hebben we een drijfnat najaar en voorjaar achter de rug, maar nog schijnt dat allemaal niet voldoende te zijn, want door de klimaatopwarming verdampt het water veel sneller is de boodschap.

En zoals verwacht is de verdere boodschap voor het publiek dan ook om zuiniger om te gaan met water.

Naast voedsel (boeren) komen ze nu ook voor je drinkwater.

Kijk naar wat er gebeurt in Gaza waar voedsel en water worden ingezet als wapens tegen een burgerbevolking.

En dat zouden ze bij ons niet gaan doen?

Het AD wil dat de mensen meedenken aangaande dit ‘probleem’ en met suggesties komen over hoe dit op te lossen.

Daarbij staan enkele heel zinnige reacties zoals de volgende:

Het kleine naïeve polderlandje. Met eens in de jaren 1960 12 miljoen inwoners. Mooie welvaart, gelukkige jeugd, geen of weinig criminaliteit en het touwtje uit de deur en niet te vergeten een keiharde gulden. Nu aan alles te kort medicijnen, huizen, stroom, werkwillenden, gevangenissen overvol, criminaliteit in overvloed en nu ook nog water te kort. Iets iets gaat hier goed fout.

En deze:

Het klimaat krijgt de schuld maar vergeten wordt de komst van vele duizenden asielzoekers. Dit legt ook druk op watervoorziening. Nederland is simpelweg te vol en te klein!

Van alles in ons land zal een probleem worden gemaakt. De kernoorzaken van die problemen zullen nooit worden aangepakt, want die problemen worden bewust gecreëerd en zijn nodig om de gewenste agenda te kunnen implementeren.

Een agenda zoals ze die kennen in China. Mensen opgesloten in konijnenhokken in hun eigen districten waar alles gerantsoeneerd zal zijn en waar iedere overtreding van de burger feilloos zal worden geregistreerd door de miljoenen camera's die overal hangen.

Het bizarre is dat het merendeel van de bevolking nog steeds denkt dat het gaat om een pandemie of om de planeet te redden.

 opruimen wereldbevolking
   
Bezoek ook eens gezondheidswebwinkel Orjana.nl

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...