donderdag 4 april 2024

Waarom Mark Rutte wordt benoemd als baas van de NAVO

 donderdag, 04 april 2024 11:05   Hits: 53

 Mark Rutte, hoofd NAVO Voor sommige posities maakt het niet uit wat je capaciteiten zijn, maar wel wie je bent en waar je vandaan komt.
Wat dat betreft voldoet Rutte aan de voorwaarden om baas van de NAVO te mogen worden.
Er wordt wel eens gezegd dat de Europese Unie niets anders is dan de voortzetting van het Derde Rijk in een iets ander jasje.


In het kielzog van de Europese Unie komt de NAVO en daar telt ongeveer hetzelfde.

Bekend zijn de verhalen van belangrijke mensen uit het Derde Rijk die vrolijk doorgaan daar waar ze waren gebleven en riante posities toegewezen kregen bij de NAVO.

Hier enkele nieuwsberichten uit het verleden:

 nazi navo



 nazi navo

Hier tref je nog een aantal van dergelijke mensen aan.

Hoewel Mark zelf te jong is om een verleden te hebben in het Derde Rijk, zien we dat wel terug bij zijn familie.

Klaas Dilling, de grootvader van Mark Rutte van moederskant, is op 1 februari 1943 benoemd tot secretaris van het ‘Bosch- en Jachtwezen’, onderdeel van de nationaal-socialistische ‘Nederlandsche Landstand’. De Landstand was twee jaar daarvoor (oktober 1941) in het leven geroepen door Seyss-Inquart, de Rijkscommissaris voor de bezette Nederlandsche gebieden, met als doel om alle organisaties op het gebied van landbouw, visserij en bos- en jachtwezen onder nationaal-socialistische controle te brengen.

De opa van Mark werkte tijdens de oorlog vrolijk mee met de bezetter en in dat kader is het dan ook weer logisch dat zijn kleinzoon hoofd van de NAVO wordt.

Net zoals Mark weleens het oliemannetje van de EU wordt genoemd, zo speelde zijn grootvader ongeveer dezelfde rol tijdens de bezetting.

Dat het allemaal een spel is en doorgestoken kaart, blijkt mede uit een stukje wat wij in een eerder artikel publiceerden, waar Dilling in 1974 weer opduikt bij de Heidemij (het bedrijf dat hij dwong zich te voegen bij de nazi vijand), door hen in het zonnetje wordt gezet en waarbij niemand rept over zijn rol bij de NSB en het inlijven van de Heidemij in 1943.

Op deze geslaagde studiedag bemerkten wij onder de toehoorders ook de krasse nestor van de afgestudeerden van de "Heidemijcursus" , de heer K. Dilling, afgestudeerde van de cursus 1903. Onze Vereniging schonk bij die gelegenheid aan de School een gong met inscriptie "opdat een vertrouwd geluid blijvend moge klinken".

Het is gewoon dezelfde kliek die verder gaat, in een aangepaste rol, met een ander jasje aan. We schreven hier eerder een uitgebreid artikel over met de titel: De vrienden van Prins Bernhard regeren ons nog steeds. Prins Bernhard is ook beschermheer van de Heidemij geweest.

Het gaat voort tot op de dag van vandaag waar Dillings kleinzoon Mark Rutte, net als zijn opa, het oliemannetje is van de EU, een voortzetting van het Nazirijk.

In 2013 schreven wij daar al een uitgebreid artikel over, dat begon als volgt:

Er was eens..... in Duitsland een industriële groep met de naam IG Farben. Destijds de grootste chemische/farmaceutische octopus in de wereld. Tijdens het begin van de Tweede Wereldoorlog reisde de auteur van het boek “The Devil’s Chemist”, Josiah DuBois, naar Guatemala en kwam terug met de mededeling dat het land een volledige dochteronderneming van Farben was.

Dit farmaceutisch imperium was en is één van de grote krachten achter de Europese Unie. Het is niet bij toeval dat dit soort bedrijven zoveel macht hebben. Ze beheersen niet alleen de hele medische wereld, het zijn politieke planners. Dit is ook waarom en hoe Big Pharma zo naadloos aansluit bij wat wij noemen De Nieuwe Wereld Orde.


Er niets veranderd. Zelfde script, zelfde families.

Voor meer achtergrond aangaande bovenstaande verwijzen wij naar dit eerdere artikel en daarnaast deze.

Bezoek ook eens gezondheidswebwinkel Orjana.nl

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...