dinsdag 30 april 2024

STUDIE: COVID-19 spike-eiwitten helpen kankercellen te overleven en HERSTEL chemotherapie

 29/04/2024 // Laura Harris // 3,1K Weergaven

Tags: badcancerslechte gezondheidbadmedicinebadsciencebruine universiteitkankerkanker veroorzaaktKankercellenkanker tumorenChemotherapiecovid-19covid-19 vaccinsSARS-CoV-2piekeiwittenVaccin gevarenvaccins

 

Een nieuwe preprintcelstudie van de Brown universiteit heeft ontdekt dat het piekeiwit van SARS-CoV-2, het virus dat verantwoordelijk is voor het Wuhan-coronavirus (COVID-19), helpt kankercellen te overleven en is bestand tegen chemotherapie.

Volgens de studie, geleid door Dr. Wafik El-Deiry, de directeur van Brown's Legorreta Cancer Centerkan het piekeiwit  de overleving en groei van kanker bevorderen door interferentie met activiteiten tegen kanker, waardoor de functie van een cruciaal kankeronderdrukkingsgen, bekend als p53, wordt geblokkeerd.

El-Deiry en zijn collega's merkten op dat wanneer kankercellen spike-eiwitsubeenheden tegenkwamen, dit de activiteit van p53 verminderde, een eiwit dat het lichaam helpt beschermen tegen tumoren. Hierdoor konden de kankercellen ontsnappen aan de natuurlijke afweer van het lichaam tegen tumorvorming. El-Deiry legde ook uit dat interferentie met p53 zowel de ontwikkeling van kanker kan bevorderen als de groei van kanker kan stimuleren.

De studie gebruikte ook chemotherapie-geneesmiddelen om de p53-genen te activeren, maar in plaats van te sterven, ontdekten de onderzoekers dat kankercellen die subeenheden met spike-eiwitten bevatten, een verhoogde resistentie tegen chemotherapie vertoonden, een standaardbehandeling voor verschillende soorten kanker. (Gerelateerd: Dr. Robert Malone waarschuwt dat Moderna's COVID-19-vaccin CANCER kan veroorzaken. . .)

"We zagen verbeterde levensvatbaarheid van kankercellen in aanwezigheid van SARS-CoV-2 spike S2 subeenheid na behandeling met verschillende chemotherapiemiddelen", aldus El-Deiry.

Steeds meer onderzoeken koppelen COVID-19-vaccins aan kankergevallen

Een Japanse studie, gepubliceerd in het medische tijdschrift Cureus steunde op 8 april de bevindingen van het onderzoek van Brown.

Deze studie onderzocht de voor leeftijd gecorrigeerde sterftecijfers voor 20 verschillende soorten kanker in Japan met behulp van officiële statistieken over overlijden, SARS-CoV-2-infecties en vaccinatiegraad van 2020 tot 2022. Japan, dat nu zijn zevende vaccindosis toedient, laat "statistisch significante stijgingen" zien van sterfgevallen door kanker na toediening van de derde vaccindosis.

In het eerste jaar van de pandemie in 2022 waren er geen buitensporige sterfgevallen door kanker (-0,4 procent). De gegevens tonen echter sommige overtollig kankersterfte van 1,1 procent na de massale vaccinatiecampagnes met de eerste en tweede dosis in 2021, en vervolgens hogere overtollig kankersterfte van 2,1 procent in 2022 na de uitrol van de derde vaccindosis.

In 2022 werden overmatige sterfgevallen voor alle kankers, met name oestrogeen- en oestrogeenreceptor alfa (ER?) -gevoelige kankers, waaronder eierstokken, leukemie, prostaat, lip / oraal / keelholte, alvleesklier en borstkankers, aanzienlijk. Afgezien van de ER-gevoelige kankers, toont de studie ook een betreffende trend in sterftecijfers voor de meest dodelijke kankers — long-, colorectale, maag- en leverkanker — die vóór de pandemie afnamen. Desalniettemin vertraagde de mate van daling na de uitrol van het COVID-19-vaccin.

Alle zes kankertypes overschreden de verwachte sterftewaarden in 2021 en 2022, hoewel alvleesklierkanker reeds een gestage stijging vertoonde vóór de pandemie.

Het hoogste aantal kankergerelateerde sterfgevallen vond plaats bij personen van 80 tot 84 jaar, waarbij meer dan 90 procent van deze groep een derde vaccindosis had gekregen. Bijna 100 procent van de toegediende vaccins was gebaseerd op mRNA, voornamelijk Pfizer's (78 procent) gevolgd door Moderna's (22 procent).

Bovendien voerden de onderzoekers aan dat zelfs met verminderde kankeronderzoeken en beperkte toegang tot de gezondheidszorg op dat moment, de stijging van het sterftecijfer bij deze kankertypen nog steeds onverklaarbaar is als gevolg van opgeloste beperkingen op de toegang tot de gezondheidszorg voor kankeronderzoeken en behandelingen in 2022.

Bezoek VaccineInjuryNews.com voor meer informatie over de nadelige bijwerkingen van COVID-19-vaccins.

Bekijk de onderstaande video voor meer informatie over kankerverwekkende componenten in vaccins.


This video is from the High Hopes channel on Brighteon.com.

         Deze video is van de High Hopes-kanaal op Brighteon.com.

Meer gerelateerde verhalen:

Jonge personen die zijn ingeënt tegen COVID-19 krijgen steeds meer de diagnose CANCER.

Florida Surgeon General roept op om COVID-19-vaccins te STOPPEN vanwege kankerverwekkende verontreinigingen.

Health Canada bevestigt dat Pfizer COVID-19-injecties SV40-DNA-sequentie bevatten die CANCER kan veroorzaken.

STUDIE: Wegwerp-COVID-19-maskers stellen dragers bloot aan hoge niveaus van giftige stoffen die verband houden met kanker.

Studies bewijzen dat vitamine D-suppletie COVID-19 kan voorkomen en kan beschermen tegen kanker, leverziekte en hart- en vaatziekten.

Bronnen zijn onder meer:

TheEpochTimes.com 1

LifeSiteNews.com

TheEpochTimes.com 2

Brighteon.com

https://www.naturalnews.com/2024-04-29-study-covid-spike-proteins-help-cancer-cells.html

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...