karl lauterbachDe vaccinatieschade die is veroorzaakt door de ‘coronavaccins’ wordt met iedere dag die voorbij gaat groter.

Wat je dan nu ook begint te zien is hoe verantwoordelijken zich tijdens komende tribunalen zullen gedragen.


We kennen allemaal nog de beelden van de Neurenberg tribunalen waar verdachten zich soms in allerlei bochten probeerden te dwingen om aan hun straf te onkomen.


Vroeger of later zullen er ook tribunalen komen voor wat misschien wel de grootste misdaad uit de menselijke geschiedenis zal blijken.

Het opdringen aan mensen van een experimentele gentherapie ('coronavaccins') waarvan niemand wist hoe deze in de praktijk zouden uitpakken.

Naar nu steeds duidelijker wordt zijn de gevolgen desastreus en is het eind nog lang niet in zicht.

Hieronder staat een kort filmpje met Karl Lauterbach, de Duitse minister van Volksgezondheid.

Hij moet nu wel toegeven dat er dan misschien mensen zijn die vaccinatieschade hebben opgelopen of die zijn gestorven als gevolg van de prik, maar……

En dan komt het.

Hij Lauterbach, heeft niet op eigen houtje gehandeld. Hij heeft gehandeld op basis van wat experts en wetenschappers hebben gezegd.

Daarom is hij Lauterbach dan ook niet verantwoordelijk.

En zo zal het gaan bij de tribunalen.

Niemand heeft het ooit gedaan. Ze zullen het altijd afschuiven op een ander.

Zo werkt het systeem nu eenmaal.

De farmaceutische industrie koopt wetenschappers en krijgt wetenschappelijke onderzoeken die precies concluderen wat men wil.

Op basis daarvan nemen politici dan besluiten want ze zijn gedekt door de wetenschappelijke onderzoeken.

Dan blijkt dat er sprake is van een enorme ramp en dat miljoenen mensen wereldwijd zijn gestorven of nog zullen sterven als gevolg van die corrupte wetenschappelijke onderzoeken.

Uiteindelijk zal dan blijken dat niemand verantwoordelijk is, maar dat wat misschien wel de grootste misdaad ooit is uit de menselijke geschiedenis berust op een ongelukkige samenloop van omstandigheden.

En dat noemen ze dan ‘voortschrijdend inzicht’ en voor de rest hebben ze geen actieve herinneringen meer aan die periode.