vrijdag 17 mei 2024

Een dringende kwestie

 “Als de overheid je rechten kan opschorten wanneer ze denkt dat iets een crisis is, dan heb je geen rechten. Je hebt permissies.” 

- Pismo op X

mei 17, 2024

Terwijl ons land slaapwandelt door de dodelijke nasleep van de kwaadaardige Covid-19 operatie, legt de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) de laatste hand aan een mooi stukje rotzooi genaamd het Pandemisch Verdrag inzake Internationale Gezondheidsregelingen (IHR) of “One Health” initiatief, een globalistische machtsgreep vermomd in de heilige witte gewaden van de geneeskunde van de volksgezondheid. De overeenkomst, die aan het eind van deze maand wordt afgerond, zal alles wat nog over is van je vrijheid afstaan aan deze ongekozen bureaucratie omwille van wereldwijde “gelijkheid en inclusiviteit”, wat meer lockdowns, constante surveillance, gedwongen “vaccinaties”, beperkingen op medicijnen en censuur van iedereen die een tegengestelde mening over deze acties verkondigt betekent, schrijft James Kunstler.

Klinkt dat bekend? Ja, het is weer helemaal Covid-19, een tweede poging om alles wat je doet en elke keuze die je maakt te controleren door een cabal van regeringen en bedrijven, met andere woorden, een internationale bende fascisten. De WHO is een agentschap van de Verenigde Naties, dat gerund wordt vanuit Zwitserland. Misschien herinner je je dat dit dezelfde plaats is waar het World Economic Forum (het WEF, ook bekend als “Davos”) zijn hoofdkwartier heeft. Al jaren geeft het WEF blauwdrukken uit voor een technofascistisch wereldregime waaronder, zo stellen ze onomwonden, “je niets zult bezitten en gelukkig zijn”. (En insecten eten.)

Deze gasten maken geen grapje, maar iedereen kan de grootheidswaanzin zien die wordt tentoongespreid, de grandioze wil tot macht die erop gericht is het plebs van de wereld te onderwerpen – en ons aantal radicaal te verminderen – zodat een kleine elite die overblijft een postmoderne, techno-transmenselijke utopie kan binnentreden zonder ons “nutteloze eters.” Het bedrijfsgeld en de organisatorische mojo uit Davos zit achter wat neerkomt op een moorddadig afpersingsschema dat zich voordoet als ziektepreventie.


Natuurlijk staan de farmaceutische bedrijven in het centrum van de mix. Ze zijn van plan om honderden miljarden dollars te verdienen aan de distributie van hun verplichte “vaccins” – die, zoals je nu wel weet, niet naar behoren getest zullen worden en, zoals momenteel wordt aangetoond door de Covid-injecties, heimelijk ontworpen zijn om zoveel mogelijk mensen te doden over een lange periode door de natuurlijke afweer van je immuunsysteem uit te schakelen, met de garantie van verbijstering en naleving door de misleide massa. Dit klinkt misschien als een paranoïde sciencefictionfilm, maar helaas is de eerste fase al aangebroken vanaf 2020. En omdat de farmaceutische bedrijven het grootste deel van de reclame-inkomsten voor de kabelnieuwsmedia verschaffen, zijn jullie er met succes in geluisd om niet te zien wat er overal om je heen gebeurt: een heleboel ziekte en dood.

Gelukkig is het de aard van megalomanie dat ze altijd te hoog denkt over haar macht en te ver reikt. Om te beginnen moet dit WHO-“verdrag” worden ondertekend door de landen die er lid van zijn. Niet alle landen staan te trappelen om dat te doen. Zo werd de premier van Slowakije, Robert Fico, een paar dagen nadat hij had aangekondigd dat zijn land niet mee zou doen, neergeschoten. De kliek van de VS achter de seniele en incompetente “Joe Biden” staat te trappelen om ons bij het verdrag aan te sluiten, vooral omdat een groot deel van de wereldwijde Big Pharma vanuit ons land opereert en zoveel leden van het Congres huurt, vooral het grootste deel van de Democratische Partij.

 

Volgens de Amerikaanse grondwet kan de president een internationaal verdrag niet ondertekenen zonder goedkeuring van de Senaat door tweederde van zijn leden. Senator Ron Johnson (R-WI) is de meest actieve figuur in dat orgaan geweest die de misdaden van de Covid-19 op heeft onderzocht en stemmen tegen het verdrag heeft georganiseerd, waarvan hij verklaart dat het alle 49 Republikeinse senatoren zijn. Er kan dus geen tweederde meerderheid zijn voor de ratificatie van het WHO-verdrag.

Maar merk op dat de schaduwregering die leiding geeft aan “Joe Biden” allerlei dingen heeft gedaan die duidelijk in strijd zijn met de grondwet en de uitspraken van het Hooggerechtshof van de VS over wat toelaatbaar is onder de grondwet, bijvoorbeeld het kwijtschelden van kolossale bedragen aan studieschuld. Het “Joe Biden”-regime is wetteloos. Iedereen die de kwaadaardige vervolgingen van kandidaat Donald Trump en de massale arrestaties van J-6 demonstranten volgt, kan zien hoe dat werkt. Dus, u wordt geadviseerd om uw gekozen vertegenwoordigers in het Congres te bellen en te schrijven om ervoor te zorgen dat de uitvoerende macht (het Witte Huis en haar agentschappen) de boodschap krijgt: geen deal over het WHO-verdrag.

Er zijn op dit moment andere trends gaande die ons kunnen helpen te ontsnappen aan wat neerkomt op een globalistische staatsgreep. Eén daarvan is dat de economische en politieke ineenstorting van de Westerse samenleving neigt in de tegenovergestelde richting van de extreme centralisatie van macht die de WHO vertegenwoordigt. Dingen gaan kapot, vooral dingen die op gigantische schaal georganiseerd zijn. Kijk maar naar de chaos die corporatieve artsenpraktijken en geconglomereerde ziekenhuizen in Amerika overspoelt. De corruptie en ontaarding van nationale regeringen, met hun kolossale bureaucratieën, heeft het stadium bereikt dat weinigen onder de mensen die aan hen onderworpen zijn, het niet kunnen ontgaan. Dat heeft hun legitimiteit ondermijnd en burgers ertoe aangezet hun steeds krankzinniger wordende dictaten niet na te leven.

 

Volgens de grondwet worden de taken die niet onder federale autoriteit vallen, overgelaten aan de staten. Volksgezondheid is daar één van. Dienovereenkomstig hebben de procureurs-generaal van 22 Amerikaanse staten in een brief aan “Joe Biden” hun bezwaar tegen het WHO-verdrag kenbaar gemaakt en hun intentie om de bevelen te negeren. Wat we nog moeten afwachten is of de Globalisten een nieuwe gemanipuleerde ziekteverwekker uit hun vele biowapenlaboratoria kunnen gebruiken om een nieuwe pandemische angst aan te wakkeren om de wereldbevolking te terroriseren zodat ze zich onder druk laten zetten. Twijfel er niet aan dat ze het zullen proberen, vooral in een jaar waarin veel landen verkiezingen zullen houden. En laat je niet weer voor de gek houden als ze dat doen.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/een-dringende-kwestie/

 

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...