vrijdag 17 mei 2024

Wetenschappers falen om proefpersonen opzettelijk te besmetten met COVID, wat bewijst dat de kiemtheorie een FRAUDE is

 mei 16, 2024   21

 

   © National Cancer Institute op Unsplash

Wetenschappers in Groot-Brittannië werken aan een nieuw project met als doel nieuwe “vaccins” te ontwikkelen voor het coronavirus (COVID-19) en tijdens dit proces hebben ze onbedoeld geleerd dat de kiemtheorie, het idee dat mensen ziek worden door “ziektekiemen op te lopen”, een bedrog is, schrijft Ethan Huff.

Toen het onderzoeksteam probeerde om proefpersonen opzettelijk te besmetten met de nieuwste COVID-stammen en -subvarianten, ontdekte het dat zelfs doses die 10.000 keer hoger zijn dan de oorspronkelijke stam, niet genoeg zijn om een langdurige infectie te veroorzaken.

Ze beweren dat de reden hiervoor is dat de deelnemers een natuurlijke immuniteit hebben ontwikkeld door eerdere infecties, maar het lijkt erop dat de echte reden meer te maken heeft met het feit dat COVID niet eens een overdraagbaar virus is en dat het bestaan ervan niet eens is bewezen.

Omdat het nooit goed geïsoleerd is met behulp van Koch’s postulaten, is COVID zoals het aan de wereld gepresenteerd wordt niet eens echt. Iets heeft mensen ziek gemaakt, of het nu seizoensgriep was, 5G, de “vaccins” of een combinatie van al het bovenstaande, maar er is nog steeds geen bewijs dat COVID een rondzwevende ziekte is die van persoon op persoon wordt overgedragen via de lucht of druppels.

Womp, womp

The Lancet Microbe publiceerde op 1 mei het onderzoek, genaamd de “Human Challenge” trials. Daarin roepen de resultaten “vragen op over het nut van COVID-19 challenge trials voor het testen van vaccins, medicijnen en andere therapeutica,” meldt Nature.

“Als je mensen niet geïnfecteerd kunt krijgen, dan kun je die dingen niet testen”, zegt Tom Peacock, PhD, een viroloog aan het Imperial College Londen.

 

Met andere woorden, we gingen van dit ding is zo dodelijk en besmettelijk dat al het leven moet stoppen, naar we kunnen om de een of andere reden niet eens opzettelijk iemand besmetten met COVID, wat onze plannen verstoort om nieuwe high-profit medicijnen te ontwikkelen om aan jou te verkopen.

Het is onduidelijk uit dit specifieke onderzoek of de effecten anders zijn bij de gevaccineerden dan bij de ongevaccineerden. Hebben de “volledig gevaccineerden” hun natuurlijke immuniteit zodanig vernietigd dat ze niet langer immuun zijn voor COVID, of zijn zij ook beschermd tegen wat het ook is waarmee deze wetenschappers nu problemen hebben om mensen mee te infecteren?

Brian Hooker, wetenschappelijk hoofd bij Children’s Health Defense (CHD), is blijkbaar van mening dat de bevindingen van het onderzoek de eerste optie aantonen, namelijk dat de volledig geprikte mensen niet meer beschermd zijn tegen COVID.

“De resultaten tonen de kracht van natuurlijke immuniteit in vergelijking met de vele doorbraakinfecties bij ‘naïeve’ gevaccineerde personen,” zei hij.

“Elke bewering dat op vaccinatie gebaseerde immuniteit krachtiger is dan natuurlijke immuniteit is complete waanzin – het verworven immuunsysteem is een prachtig iets en vaccinatie is een goedkopere en veel minder effectieve vervanging.”

Dergelijke proeven zijn om te beginnen controversieel vanwege de manier waarop ze mensen opzettelijk proberen te infecteren met ziekten. Toen de regering van het Verenigd Koninkrijk in 2021 de allereerste van dit soort proeven aankondigde, stonden veel mensen afwijzend tegenover het idee, vooral omdat de wereld midden in een “pandemie” zat, waarvan we nu weten dat die op zichzelf al verzonnen was.

 

Voorstanders van het onderzoek probeerden iedereen zand in de ogen te strooien door te beweren dat het zou leiden tot snellere genezing, maar de waarheid is dat het er alleen maar toe heeft geleid dat mensen menselijke proefkonijnen zijn geworden, terwijl Big Pharma en Big Government vette katten hebben verrijkt ten koste van alle anderen.

“Nou, als virussen geen ziekte veroorzaken, dan is dit logisch,” schreef een commentator op The Defender over deze onthullingen. “Immers, tijdens de grieppandemie van 1918 probeerden onderzoekers tevergeefs om vrijwilligers te laten besmetten door zieke mensen.”


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/wetenschappers-falen-om-proefpersonen-opzettelijk-te-besmetten-met-covid-wat-bewijst-dat-de-kiemtheorie-een-fraude-is/


Onthulling: Alleen de “gevaccineerden” stierven tijdens de Spaanse griep van 1918

Alles wat je dacht te weten over de beruchte uitbraak van de “Spaanse griep” in 1918 is waarschijnlijk fout. Het blijkt dat een van de meest bekende pandemieën uit de recente geschiedenis in feite werd veroorzaakt door de “vaccins” die zogenaamd werden geïntroduceerd om het te stoppen – net als hoe de Wuhan coronavirus (Covid-19) … Meer lezen overOnthulling: Alleen de “gevaccineerden” stierven tijdens de Spaanse griep van 1918

https://www.frontnieuws.com/onthulling-alleen-de-gevaccineerden-stierven-tijdens-de-spaanse-griep-van-1918/


Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...