vrijdag 17 mei 2024

Wat je moet weten over WHO-baas Tedros, die het pandemieverdrag door onze strot wil duwen


Wie is WHO-baas Tedros? Voordat hij bij de Wereldgezondheidsorganisatie kwam, was hij minister van Volksgezondheid in Ethiopiƫ.

Als minister was hij jarenlang medeplichtig aan de genocidale blokkade van voedsel en medicijnen voor de Somalische bevolking in de Ogaden, een regio van Ethiopiƫ.

David Steinman, een Amerikaanse journalist die in 2019 werd genomineerd voor de Nobelprijs voor de Vrede, spande eind 2020 een zaak aan tegen Tedros bij het Internationaal Strafhof. Hij beschuldigde hem van genocide in EthiopiĆ«.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Vaccins om vrouwen onvruchtbaar te maken

Tedros was volgens hem verantwoordelijk voor talloze opsluitingen, martelingen en moorden op onder meer de Amharen.

Het ministerie dat hij leidde zou massale sterilisatiecampagnes hebben uitgevoerd om de bevolking van de Amharen onder controle te houden. Hierbij werden vaccins gebruikt die vrouwen onvruchtbaar maakten.

Terroristische organisatie

Daarvoor was Tedros een hooggeplaatst lid van het Bevrijdingsfront van Tigray, die werd bestempeld als een terroristische organisatie.

Hij draait zijn hand dus niet om voor moord, merkt de Amerikaanse arts Simone Gold op. Toen hij baas van de WHO wilde worden, nam hij het op tegen vijf andere kandidaten, stuk voor stuk artsen. Tedros was de enige niet-arts.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...