woensdag 22 mei 2024

Vogelgriep als nieuwe “plandemie”? Dr. McCullough waarschuwt voor voedseltekorten

mei 22, 2024   12  

    Foto Credit: Report24.news / KI

Wat zal de nieuwe p(l)andemie veroorzaken die door de WHO wordt gepropageerd onder de codenaam “Ziekte X”? Kritische waarnemers zien redenen om aan te nemen dat het vogelgriep zou kunnen zijn: Dr. Peter McCullough, de kritische arts die belangrijk voorlichtingswerk verrichtte tijdens de coronavirusjaren, wijst op waarschuwingen van autoriteiten en de WHO, riskant onderzoek en de mogelijk verwoestende gevolgen van een vogelgrieppaniek voor de voedselveiligheid, bericht Report24.

Op 18 april publiceerden de Verenigde Naties een waarschuwing op hun website: pandemiedeskundigen maakten zich zorgen over de overdracht van vogelgriep op mensen. De achtergrond hiervan zijn gedocumenteerde uitbraken van H5N1 onder melkkoeien in de Verenigde Staten. Dr. Jeremy Farrar, de omstreden hoofdwetenschapper van de WHO en directeur van de Wellcome Trust, die nauwe banden heeft met Big Pharma, waarschuwt: “De grote zorg is natuurlijk dat het virus zich ontwikkelt en het vermogen ontwikkelt om mensen te besmetten door eenden en kippen te besmetten – maar nu ook steeds meer zoogdieren. En dan, cruciaal, het vermogen om van mens op mens te worden overgedragen.” Hij waarschuwde ook dat het vogelgriepvirus een “extreem hoog” sterftecijfer heeft onder de paar honderd mensen die tot nu toe vermoedelijk zijn besmet. Farrar bekritiseerde echter dat er wereldwijd een gebrek is aan diagnosemogelijkheden en dat de ontwikkeling van vaccins achterloopt.

In een gezamenlijke beoordeling door de Food and Agriculture Organisation van de Verenigde Naties, de WHO en de World Organisation for Animal Health op 23 april werd het risico van H5N1-virussen voor mensen tot nu toe als laag beoordeeld. Over het algemeen zijn er relatief weinig infecties bij mensen gemeld; de gemelde gevallen betreffen mensen die direct met besmette vogels en vee hebben gewerkt. Werknemers in deze gebieden moeten daarom aandacht besteden aan hygiëne en het gebruik van geschikte beschermingsmiddelen. Volgens de risicobeoordeling zijn gevallen van overdracht van mens op mens nog niet bekend en ook onwaarschijnlijk, mits er geen genetische veranderingen in het virus optreden. Er is ook onzekerheid over het risico van melk en zuivelproducten; de consumptie van niet-gepasteuriseerde melk wordt niet aanbevolen. Nauwlettend toezicht wordt over het algemeen aanbevolen om de ontwikkeling en verspreiding van H5N1 te volgen.

 

Het testen van niet alleen vogels maar ook andere dieren is waarschijnlijk aanzienlijk opgevoerd sinds de uitbraken bekend werden. Sinds 24 april is er zelfs een federaal bevel van kracht dat melkgevende melkkoeien verplicht om binnen 7 dagen na interstatelijk transport een negatieve PCR-test op vogelgriep te laten uitvoeren.

In een interview met John Fredericks op “Real America’s Voice” geeft Dr. Peter McCullough zijn beoordeling van de gebeurtenissen: Hij ziet het gevaar dat een vogelgriepgekte met uitgebreide verplichte PCR-tests kan leiden tot voedseltekorten. De waanzin van massale PCR-tests is al aangetoond door de pandemie van het coronavirus. Als valse en misleidende testresultaten leiden tot het massaal ruimen van dieren die misschien niet echt besmet en dus ongevaarlijk zijn, is dat niet alleen een ramp voor de getroffen boerderijen, maar ook voor de bevolking die afhankelijk is van de voedselproductie. En dat terwijl vogelgriep behandelbaar is, benadrukt McCullough.

Video Link: https://rumble.com/v4vsmaq-is-the-bird-flu-another-election-scam-dr.-peter-mccullough-weighs-in.html

Explosief: McCullough hekelt ook het feit dat er blijkbaar zogeheten gain-of-function onderzoek wordt gedaan met H5N1. Zijn Substack hekelt onderzoekswerk (zie hier en hier) in de VS in samenwerking met China, dat is gebaseerd op het proces van seriële passage. Wanneer verschillende diersoorten in het laboratorium met een virus worden besmet, worden zoönotische sprongen versneld nagebootst, wat kan leiden tot het ontstaan van nieuwe, gemakkelijker overdraagbare ziekteverwekkers. Een studie uit 2020 besprak ook een mogelijke laboratoriumoorsprong van SARS-CoV-2 op basis van seriële passage. Hoewel de WHO en andere organisaties het risico van een H5N1-pandemie voor de menselijke bevolking momenteel nog als laag beschouwen, zou dit zeer snel kunnen veranderen als gevolg van genetische veranderingen.

 

Met het oog op de komende verkiezingen in de VS in november kan de timing van de huidige gebeurtenissen tot nadenken stemmen. Voor Joe Biden en zijn Democraten zijn de vooruitzichten op electoraal succes tot nu toe niet erg hoog. Zou een nieuwe catastrofe net op tijd komen?


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws.  https://www.frontnieuws.com/vogelgriep-als-nieuwe-plandemie-dr-mccullough-waarschuwt-voor-voedseltekorten/

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...