digitale gevangenisZowel op de grond als hoog boven onze hoofden wordt druk gewerkt aan de laatste delen van de digitale gevangenis.
Daarom moet je heel blij zijn dat je nooit je arm hebt uitgestoken voor een ‘veilig en effectief coronavaccin’.
De digitale gevangenis waar wij al jaren voor waarschuwen wordt voor onze ogen gebouwd en slechts weinigen zien het.

Je ziet het op de grond waar druk wordt gewerkt aan de komst van digitale identiteit waaraan straks je hele leven zal worden gekoppeld. Geen digitale identiteit, geen leven.

Paspoorten, rijbewijzen en vaccinatiebewijzen, alles zal straks worden gekoppeld aan die digitale identiteit.

Dit is een gevaar waar veel wakkere mensen zich inmiddels alwel van bewust zijn, maar misschien zijn ze dat minder van een nog groter gevaar.

En dat gevaar komt vanuit de ruimte waar ‘vrijheidsstrijder’ Elon Musk druk bezig is om de muren van de gevangenis te metselen.

Duizenden satellieten die in een baan om de aarde zweven zullen straks voor ‘een cloud’ in de ruimte zorgen, waarmee mensen op aarde zijn aan te sturen.

Er is straks geen plek op aarde waar de signalen van Elon Musk niet kunnen doordringen.
David Icke schrijft het volgende over bovenstaand bericht:

Simpeler gezegd - het uitbreiden van de elektromagnetische wolk (de cloud) waarmee menselijke hersenen worden verbonden door de zelfreplicerende nanotechnologie in de nepvaccins die grafeen bevatten, een versterker van elektromagnetisme in het lichaam.

Nog is een aanzienlijk deel van de mensheid niet ‘gevaccineerd’ tegen corona en deze mensen zullen een groot probleem opleveren voor de duistere krachten in de achtergrond.

Het is niet voor niets dat de propagandafilmpjes tijdens de nep pandemie stelden dat niemand veilig is totdat iedereen veilig is.

Met andere woorden, de complete wereldbevolking moet worden ‘gevaccineerd’, oftewel verbonden worden met 'de cloud'.



Daarom wordt er straks een nieuwe pandemie gelanceerd.

Dit keer zullen de mensen er wel goed aandacht aan besteden volgens Bill Gates.

Dat is niet zo vreemd, want de nieuwe pandemie zal worden gelanceerd, net zoals ze dat deden met corona.

Dit keer zullen de gevolgen heftiger zijn, want er zijn al heel veel mensen met grafeenoxide in hun lichaam en de (5G) straling komt nu echt van alle kanten.

Het echte gevaar komt met iedere dag die voorbij gaat dichterbij en daarom is het heel belangrijk dat niet ingespoten mensen stand houden.

Het niet laten ‘vaccineren’ betekent dat je een origineel mens blijft en niet door de ‘cloud’ kan worden aangestuurd. En bij dit alles is het belangrijk om het volgende te onthouden.

Feit is dat er nog nooit wetenschappelijk is bewezen dat er zoiets als een sars-vov-2 virus bestaat of welk virus dan ook.

Ook kan je een ander niet besmetten, ook al zou je nog zou graag willen. Wel zijn er dingen die mensen ziek kunnen maken, maar die hebben niets met een virus te maken.

Voor verdere achtergrond aangaande deze materie verwijzen naar dit artikel,  maar ook deze en tenslotte dit artikel.

E
en complete samenvatting waarin duidelijk wordt gemaakt dat virussen niet bestaan, is hier te vinden.