dinsdag 4 juni 2024

Wat doen ze met ons luchtruim ? Deel Een

 16/05/2024


Weermodificatieprogramma’s en andere geo-engineering-experimenten om de ‘klimaatverandering’ om te keren kunnen niet langer worden weggewuifd als het spul van ‘chemtrail’-complottheoretici. De zorgen van de afgelopen weken, veroorzaakt door overmatige regenval zowel hier als in Dubai, zijn eindelijk mainstream geworden, schrijft Jonathon Riley.

Een rapport in de Telegraph over de ongekende overstromingen in Dubai beschrijft de systematische cloud-seeding van Saoedi-Arabië en de VAE in de lucht om regen in de woestijn te brengen en meldde de bevestiging van Ahmed Habib, een meteoroloog bij het National Center of Meteorology van de VAE, dat ‘verschillende cloud-seeding vliegtuigen gevlogen hadden in de dagen voorafgaand aan het ongekende weer’. Het rapport gaat verder met de details van de processen en chemicaliën die betrokken zijn bij het genereren van ‘kunstmatige’ regen. Cloud seeding is ook verantwoordelijk gehouden voor de verwoestende overstromingen in Californië in februari.

Britse wetenschappers, zo onthulde de Telegraph in een ander artikel, zijn sinds 2017 betrokken bij het Midden-Oostenproject en experimenteren hier in Groot-Brittannië, bij Castle Cary in Somerset, waar “boven een groen landschap dat zelden last heeft van droogte, onbemande luchtvaartuigen met speciaal ontwikkelde oplaadzenders die op verzoek positieve of negatieve ionen kunnen afgeven, werden gelanceerd in een andere mistige lucht”.

U vraagt ​​zich misschien af ​​waarom ik, een voormalige generaal-officier in het leger, het nodig vind om over dit onderwerp in druk te verschijnen. Welnu, om te beginnen ben ik me al een tijdje bewust van weersverandering en het beheer van zonnestraling (geo-engineering) en ik geloof dat het een kwestie van veiligheid is – de veiligheid van al onze bestaansmiddelen, voedselvoorziening, gezondheid en in het ergste geval: overleven. Bovendien heb ik drie jaar lang landvormen en de krachten die deze vormen bestudeerd, voornamelijk klimaat en weer, dus ik heb zowel kennis als interesse.

Ik ben ook niet de enige die de veranderingen in ons luchtruim de afgelopen jaren vanaf de grond heeft gezien, of die het heeft zien gebeuren vanuit passagiersvliegtuigen die boven het sproeien vlogen. Tot slot, als dezelfde bronnen de mensen die dit rapporteren en de mogelijke gevolgen ervan ‘afkraken’ en in diskrediet brengen – dezelfde bronnen die covid hebben opgehemeld en afwijkende meningen hebben gecensureerd als verkeerde informatie – dan wordt het tijd om ons zorgen te maken. Opnieuw is de regering niet openhartig of heeft ze geen controle over wat er gaande is.

De bezorgdheid beperkt zich niet tot dit soort pogingen tot weerbeheer. Alarmerend onderzoek naar en experimenten met de modificatie van zonnestraling zijn al meer dan tien jaar aan de gang. Roman Balmakov berichtte in de Epoch Times  onlangs over een dergelijk geheim project dat momenteel buiten San Francisco plaatsvindt. Veel wetenschappers en modelbouwers in de machtige lobby van de ‘door de mens veroorzaakte opwarming van de aarde’ dringen aan op meer hiervan.

Afgelopen februari hebben meer dan 60 onderzoekers van ‘prominente instellingen’ meer onderzoek aanbevolen ‘naar mogelijke benaderingen om de reflectie van zonlicht (of het vrijkomen van langegolfstraling) uit de atmosfeer te vergroten’, met andere woorden ‘zonnestralingsmodificatie’ (SRM) van het type dat Bill Gates heeft gefinancierd en dat de universiteiten van Stanford en Harvard hebben nagestreefd. Ook riepen zij op tot meer ‘kleinschalige veldexperimenten’. Ook een angstzaaiend VN-rapport van vorig jaar suggereert dat de tijd is aangebroken om te gaan onderzoeken of SRM kan helpen de ‘klimaatcrisis’ te bestrijden. ‘Tijdelijke noodmaatregelen zoals SRM worden in het wetenschappelijke en publieke debat ter sprake gebracht, omdat de mondiale inspanningen om de uitstoot van broeikasgassen terug te dringen niet op koers liggen om de doelstelling van het Klimaatakkoord van Parijs van 1,5°C te halen. De klimaatverandering blijft verergeren en sommige gevolgen ervan zijn al onomkeerbaar.’ (Mijn cursivering). Dit is hun ‘excuus’ of grondgedachte.

Bill Gates steunt (samen met een tiental andere donoren en veertien stichtingen) al enkele jaren een op Harvard gevestigd experiment op grote hoogte met ‘één radicale oplossing voor de klimaatverandering’. Het Stratospheric Perturbation Control Experiment heeft de bedoeling een enorme chemische wolk te creëren die de aarde zou kunnen afkoelen door een vulkanisch effect na te bootsen. Het is beschreven als het eerste stratosferische zonne-geo-engineering-experiment. Hoewel de directeuren beweren dat het tot nu toe alleen is getest met klimaatmodellen, onthult professor David Keith, een echte Dr. Strangelove, in dit interview

wat hij in gedachten heeft en wat hij en zijn collega-experimentanten al hebben uitgeprobeerd, waarvan hij toegeeft dat het door de Zweedse regering is tegengehouden. Hij geeft vrolijk toe dat klimaatgeo-engineering, net als vaccins, niet op verantwoorde wijze kan worden beheerst.

Het Witte Huis lijkt ook geïnteresseerd te zijn in de ultieme hoogmoed van de mens. Afgelopen oktober  kondigde het land aan  dat het vooruitgang zou boeken met een  vijfjarig onderzoeksplan  om manieren te onderzoeken om de hoeveelheid zonlicht die de aarde bereikt te wijzigen (ondanks het feit dat bekend is dat de betrokken technieken, zoals het sproeien van zwaveldioxide in de atmosfeer, schadelijke gevolgen hebben voor het milieu en de menselijke gezondheid).

Verschillende Amerikaanse staten zijn ongerust geworden over wat er al gebeurt en wat er mogelijk in de pijplijn zit. Terecht. Tennessee staat op het punt om wetgeving aan te nemen die ‘het opzettelijk vrijlaten, injecteren of verspreiden op welke manier dan ook van chemicaliën, chemische verbindingen, stoffen of apparaten binnen de grenzen van deze staat in de atmosfeer met het uitdrukkelijke doel om de temperatuur, het weer of de intensiteit van het zonlicht te beïnvloeden’ verbiedt. Minnesota en Pennsylvania hebben vergelijkbare wetsvoorstellen ingediend.

Hoewel er binnen de wetenschappelijke gemeenschap op het gebied van geo-engineering discussie bestaat over de risico-impact van deze interventies – of ze zullen resulteren in afkoeling of opwarming (of ze meer of minder CO2-uitstoot zullen produceren), is het hele debat gebaseerd op een verkeerd uitgangspunt. Daarom moet ik, voordat ik in deel 2 inga op wat regeringen (inclusief de onze) met hun ongekozen, onberekenbare, fabelachtig rijke bondgenoten ons eigenlijk aandoen, nogmaals benadrukken dat de rechtvaardiging die we voor deze processen krijgen het tegengaan van ‘door de mens veroorzaakte klimaatverandering’ is en in ons eigen belang is.

Laten we heel duidelijk zijn: dit is onwaar. Klimaatverandering is  niet  door de mens veroorzaakt. Zoals herhaald in het onlangs uitgebrachte Climate the Movie is het klimaat aan het veranderen zolang de aarde bestaat in een vorm die in staat is leven in stand te houden, in cycli – kleine cycli en grote cycli. De huidige ‘angst’ is alleen het gevolg van gegevens die zijn verzameld sinds de oprichting van het Hadley Centre van het Britse Meteorologische Bureau in 1880, het langste instrumentele temperatuurrecord ter wereld. En dit is wat het laat zien: sinds de ergste van de Kleine IJstijd, vanaf 1650, is de temperatuur zachtjes gestegen met iets meer dan 1 graad Celsius, en dat gedurende de hele industriële periode. Dit is niet ongekend, gevaarlijk hoog en ook niet te wijten aan de CO 2  -uitstoot.

De mythe van de door de mens veroorzaakte klimaatverandering is echter stevig verankerd in het overheidsbeleid en daarmee ook in het streven naar een zogenaamd CO2-netto-nulpunt; het verstikken van het platteland door nutteloze windturbines, zonnepanelenparken (hoe het  ze  zal vergaan in het licht van SRM-geo-engineering valt nog te bezien) en hoogspanningsmasten; de drang naar elektrisch aangedreven voertuigen, die feitelijk meer energie vergen dan diesel of benzine; de productie van batterijen die schadelijke metalen bevatten en niet gerecycled kunnen worden, enzovoort. Nu leidt het tot nog meer destructieve en oncontroleerbare weer- en klimaatmodificatie-interventies, vaak geheimzinnig en ongereguleerd, waar het publiek niets van weet en waar het publiek niet voor heeft gestemd. Deze worden in deel 2 uitgebreider besproken.

https://dissident.one/wat-doen-ze-met-ons-luchtruim

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...